Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - 9 - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

De belangrijkste aanpassingen in Android P

Android P is het nieuwste mobiele besturingssysteem van Google. Android P ondersteunt schermuitsparingen, beschikt over een nieuwe multi-camera en heeft een verbeterde notificatiefunctie. Dit besturingssysteem is volledig gericht op consumentenfuncties, waardoor ontwikkelaars hun apps nóg beter aan kunnen passen.

  • Sunday 1 April 2018 10:14

Whappbook, de papieren versie van WhatsApp

Wie schrijft er tegenwoordig nog brieven wanneer je via WhatsApp razendsnel kan zeggen wat je wil? WhatsApp is de meest gebruikte berichten app voor smartphones. Je kunt ontvangen en verstuurde berichten bewaren, archiveren of verwijderen. Je hebt er echter wel altijd je mobiele telefoon of desktop pc voor nodig. Voor wie bijzondere gesprekken op een mooie manier wil bewaren is er Whappbook.

  • Friday 30 March 2018 09:36

De nieuwste outdoor smartphone RG850 van RugGear

Mobiele telefoons van RugGear zijn robuust, betrouwbaar en vooral weerbestendig. Deze toestellen worden veel gebruikt door werknemers in de bouw of bij verschillende buitenactiviteiten. Het merk RugGear presenteerde op het Mobile World Congress 2018 de nieuwste outdoor smartphone.

  • Thursday 29 March 2018 09:54

Huawei P20 Lite in Nederland verkrijgbaar

Sinds deze maand is de Huawei P20 Lite in Nederlandse winkels verkrijgbaar. Dit nieuwste toestel valt op dankzij het design met notch, dat veel weg heeft van de iPhone X. Met een dubbele camera, 64 gigabyte opslagruimte en 4 gigabyte werkgeheugen biedt de Huawei P20 Lite een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  • Wednesday 28 March 2018 11:47

Oude applicaties werken niet op Android P

Google lanceert binnenkort Android P, het nieuwste mobiele besturingssysteem. Nieuwe functies in dit besturingssysteem zijn ondersteuning van de notch, een betere Google Assistant en hogere privacy. Om een optimale werking te garanderen zullen sommige oude applicaties niet meer goed werken op Android P.

  • Wednesday 28 March 2018 11:43

Google Play krijgt op Android tablet een ander uiterlijk

Google heeft onlangs een Google Play update doorgevoerd. Hierdoor ziet de Google Play Store er op Android tablets iets anders uit. De veranderingen gelden alleen voor Android tablets en Google Chromebook, niet voor Android smartphones.

  • Tuesday 27 March 2018 09:38

Hoe een smartphone hoesje de Samsung beschermt

Met al die moderne Samsung hoesjes in de meest hippe kleuren staan we niet stil bij het oorspronkelijke doel; bescherming van het toestel. Omdat het steeds meer om uiterlijk draait letten we niet zo goed meer op de kwaliteit en beschermingsgraad van het hoesje. We hebben een aantal hoesjes en covers onder de loep genomen.

  • Monday 26 March 2018 10:12

Dit zijn de Nederlandse netwerken van mobiele providers

In Nederland zijn er slechts 3 netwerkbeheerders actief. Deze bepalen de dekkingen van de verschillende netwerken en het mobiel bereik. KPN, T-Mobile en Vodafone zijn de drie providers die de dienst uitmaken. Alle overige aanbieders huren het netwerk van een van deze providers. Er zit een kleine verschillen tussen deze netwerken, waardoor het wel degelijk uitmaakt bij welke provider je een mobiel abonnement afsluit.

  • Monday 26 March 2018 10:10

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

Beste smartphone deals:
Samsung Galaxy Note 9128GB 10 GB 4G eenmalig €0.00 abo €18.00 p.m. toestel €29.00 p.m.
Samsung Galaxy Note 9128GB 5 GB 4G eenmalig €10.00 abo €18.00 p.m. toestel €34.00 p.m.
Samsung Galaxy Note 9128GB 10 GB 4G eenmalig €66.00 abo €27.00 p.m. toestel €30.00 p.m.
Samsung Galaxy Note 9128GB 25 GB 4G eenmalig €0.00 abo €36.00 p.m. toestel €30.00 p.m.
Samsung Galaxy Note 9128GB 1.5 GB 4G eenmalig €292.00 abo €8.00 p.m. toestel €24.00 p.m.

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ