Back to Top

Oppo smartphone nieuws – het laatste nieuws over Oppo smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Oppo smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Oppo smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Oppo toestellen met abonnement.

 

Full screen smartphone met en zonder notch

Met een full screen smartphone profiteer je van een groot scherm terwijl de telefoon wel nog in je broekzak past. Onder deze smartphones heb je de keuze uit modellen met of zonder notch (inkeping aan de bovenkant van het toestel). Ontdek alles over deze zogenoemde bezelloze smartphones.

  • Friday 9 November 2018 11:32

Chinese smartphonefabrikanten nemen de markt over

Binnen de Android smartphonemarkt blijft Samsung de grootste. Chinese fabrikanten dreigen nu Samsung van zijn troon te stoten. Vooral merken als Xiaomi, Huawei en Vivo krijgen een steeds groter aandeel.

  • Thursday 7 June 2018 09:08

Oppo Realme 1: alweer een budget smartphone

Met de snelle technologische ontwikkelingen worden budget smartphones steeds populairder. Profiteren van de meest moderne technieken zonder er veel voor te betalen, steeds meer smartphonefabrikanten gaan hierin mee. Oppo gaat hierbij de strijd met Xiaomi aan. De Oppo Realme 1 is alles wat we van een budget smartphone verwachten: snel, praktisch en goedkoop.

  • Wednesday 30 May 2018 09:17

Oppo F7 heeft selfiecamera met hoogste resolutie

De Oppo F7 is vanaf april 2018 beschikbaar. Deze smartphone richt zich vooral op selfie liefhebbers. Met een resolutie van 25 MB breekt Oppo op het gebied van selfie camera’s alle records.

  • Thursday 3 May 2018 10:18

Verkoop smartphones in China neemt af

China is altijd al het land van de technologie geweest. De Chinezen waren een van de eersten die oude mobieltjes inwisselden voor een moderne smartphone. Niet voor niks doen Chinese merken als Huawei, Oppo en Vivo het zo goed. Nu bijna alle Chinezen in het bezit zijn van een smartphone, neemt de vraag hiernaartoe sterk af.

  • Thursday 22 February 2018 15:58

Smartphone fabrikant Oppo wil Europese markt veroveren

Steeds meer Aziatisch en Chinese smartphone fabrikanten verkennen de Europese markt. Tot nu toe wisten alleen Samsung, iPhone en Huawei Europa echt te veroveren. Het Chinese Oppo wil in 2018 ook een poging wagen.

  • Friday 2 February 2018 12:17
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ