Back to Top

Zo maak en verstuur je een fotokaart met je eigen foto(‘s) - androidtoestel.nl

Wil je een leuk kaartje versturen naar een vriend, vriendin, familielid, of naar een kennis / bekende? Dan is een fotokaart misschien wel de leukste optie die je hebt! Hierbij voeg je een of meerdere foto’s toe aan een kaart, bijvoorbeeld van jezelf of van jou en je partner. Net wat je wenst. Fotokaarten zijn er in vele soorten en maten, en ze kunnen gemaakt worden rondom vele thema’s. Upload eenvoudig een of meerdere foto’s, plaats deze in de kaart, geef aan voor wie de kaart is bedoeld, en laat je fotokaart vandaag nog versturen! In dit artikel gaan we in op de voordelen van fotokaarten, de verschillende soorten die er zijn, hoe je je fotokaart via je smartphone op maat maakt, en welke opties je nog meer hebt als je kiest voor een fotokaart. Een fotokaart maken is gemakkelijker dan je denkt, en zelfs de verzending per post hoef je niet zelf te doen, maar kun je laten verzorgen.

4 goede redenen om te kiezen voor een fotokaart

Sta je op het punt om per post een kaartje te sturen, of misschien zelfs wel meerdere of vele kaartjes, bijvoorbeeld voor een gelegenheid? Ren dan niet naar de plaatselijke boekhandel, maar zoek online naar de juiste kaarten, en laat eenvoudig online je kaarten versturen. De keuze die je hebt is enorm, dus slagen doe je altijd!

Er zijn vele soorten kaarten waaruit je kunt kiezen, maar de fotokaart is misschien wel een van de meest bijzondere kaarten. Een fotokaart heeft diverse voordelen boven andere soorten kaarten. Hieronder noemen we er nu een aantal.

1. Een fotokaart is persoonlijker

Een foto zegt meer dan 1.000 woorden, zo zegt men wel eens. En daar zijn wij het helemaal mee eens! Fotokaarten zijn de meest unieke en persoonlijke wenskaarten die er zijn. En een fotokaart wordt nog persoonlijker als je een foto van jezelf aan de kaart toevoegt, of een foto die te maken heeft met jou.

2. Een fotokaart kan voor alle gelegenheden worden gebruikt

Bij een fotokaart ben je niet gebonden aan één soort thema, je kunt dit soort kaarten voor alle gelegenheden gebruiken. Of het nou gaat om een verjaardag, een bedankje, een nieuwe woning, of juist een zomerse groet vanaf een vakantiebestemming, je kunt hiervoor altijd een fotokaart gebruiken.

3. Een fotokaart blijft langer staan bij de ontvangers

Vanwege de gebruikte (persoonlijke) foto’s op de kaart blijft een fotokaart ook veel langer staan bij de ontvangers dan een normale kaart. Hierdoor krijg je meer waar voor je geld als je kiest voor dit type kaart, maar ook de ontvangers hebben langer plezier van jouw fotokaart. Fotokaarten zijn zeer geschikt om thuis op de kast te zetten, of om in te lijsten in een fotolijstje.

4. Dit type kaart kun je niet bij de plaatselijke boekhandel laten maken…

Bij de plaatselijke boekhandel kun je alleen standaard kaarten kopen. Een kaart met je persoonlijke foto’s uitrusten is daar dan ook niet mogelijk. Online kan dit wel, en je kunt je foto’s in een kaart laten plaatsen op de manier hoe jij dit wenst, in de door jou gewenste groottes, en ook precies op de plaats waar jij dit wenst!

Fotokaarten: deze verschillende soorten zijn er

Kies je voor de fotokaart, dan heb je vele mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een eigen foto uploaden op een blanco kaart, maar ook kiezen uit een van de bestaande ontwerpen. En wat dacht je van een selfie op een fotokaart, alleen van jezelf, of met je nieuwe huis, of juist van jou en je partner? Ook dat zijn gave mogelijkheden! Daarnaast heb je de mogelijkheid om fotocollagekaarten te maken. Dit is handig, omdat je hier veel verschillende foto’s op kwijt kunt. Ook hiervoor bestaat een kaartencollectie.

Bij het maken van je fotokaarten heb je verder alle vrijheid om tekst erbij te plaatsen. Dus leef je naar hartenlust uit op het schrijven van een tekst, die zowel kort als lang kan zijn. Handig is verder dat er fotokaarten zijn rondom bepaalde thema’s, waarop je een of meerdere eigen foto’s kwijt kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedankkaartje, een felicitatiekaartje, een kerstkaartje, een trouwkaartje, een geboortekaartje of een kaartje voor iemands verjaardag, met daarin bijvoorbeeld jouw foto, in combinatie met een groet of wens? Hartstikke leuk om zo’n persoonlijke kaart te krijgen natuurlijk!

Een fotokaart maken met je smartphone

Fotokaarten maken (en daarna versturen) kan niet alleen met de desktop pc, maar gaat ook zeer gemakkelijk via je Android smartphone, of via je iPhone. Op deze manier kun je vanaf iedere locatie (waar ook ter wereld) online fotokaarten maken, en laten versturen. Handig van fotokaarten maken op je smartphone is ook dat je de meeste van je foto’s (en misschien zelfs wel alle…) natuurlijk al op je smartphone hebt staan. Uploaden is daarom zeer eenvoudig!

Je kaarten zelf verzenden, of juist laten verzenden?

Wil je een of meerdere kaarten versturen aan mensen in je omgeving? Dan kun je kiezen uit zelf verzenden, of de kaarten laten verzenden. Kies je voor de eerste optie, dan ontvang je je kaarten thuis, en kun je deze vervolgens zelf posten. Kies je voor het laten verzenden van de kaarten, dan kunnen de kaarten nog sneller bij de ontvangers zijn. Maak je fotokaarten, vul de adressen in van de ontvangers, betaal de kaarten, en de kaarten gaan zo spoedig mogelijk op de bus. Doe je dit op werkdagen voor 20.00 uur, dan kunnen de kaarten morgen al op de mat liggen bij de ontvangers! Lekker snel dus, en ook nog eens zeer goedkoop.

© Copyright 2009 - 2020 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ