Back to Top

Sony Xperia 1 - prijzen, smartphone informatie overzicht en review

Deze informatie pagina (met een review over deze smartphone) is nu nog niet online. Binnen afzienbare termijn zal dit wel het geval zijn. Voor het volledige aanbod van losse toestellen, smartphone abonnementen en Sim Only’s klik je in het menu op het juiste tabje, om naar de betreffende pagina te gaan.

Hieronder vind je nu voorlopig aanbiedingen voor abonnementen met een Sony Xperia 1 toestel:

All
All
All
Name Populariteit Internetdata Minuten / SMS Maandelijks Totale kosten
Meer Laden

Prijs van deze smartphone (als los toestel of met abonnement)

Ben je benieuwd naar de prijs van dit smartphone model? Kijk dan even in de losse toestellen vergelijker, waarin je aanbod vindt van alle losse toestellen van alle telefoon merken, waaronder dit merk. De prijzen voor deze smartphone in combinatie met een abonnement kun je bekijken via de pagina smartphone abonnementen vergelijken.

Een andere optie is een sim only contract af te sluiten, in combinatie met een los toestel. Dit komt op hetzelfde neer als een toestelabonnement, maar kan soms een leuk prijsvoordeel opleveren. Ook zijn er dan vaak meerdere combinaties mogelijk tussen abonnementssoorten en losse toestellen dan bij de toestelabonnementen.

Disclaimer:

De prijzen op deze pagina zijn niet door ons opgesteld, maar afkomstig van derde partijen. Van tijd tot tijd kunnen de prijzen wijzigen. Prijsupdates worden zoveel (en zo regelmatig) mogelijk doorgevoerd, zodat deze zoveel mogelijk overeen komen met die op de website van de aanbieder(s). De websites van de aanbieders dienen altijd als leidend te worden gezien voor de actuele prijsniveaus. Over het algemeen is het echter wel zo dat de prijsinformatie in onze vergelijkers nagenoeg correct is / werkelijkheidsgetrouw is. Klik in de vergelijkers altijd door naar de websites van de aanbieders om de informatie op hun websites te bekijken.

Sony Xperia 1

© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ