Back to Top

Huawei smartphone nieuws – het laatste nieuws over Huawei smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Huawei smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Huawei smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Huawei toestellen met abonnement.

 

Huawei actie: alle promoties en aanbiedingen op een rij

De beste Huawei telefoon aanbiedingen vind je online. Van tijdelijke promoties tot langlopende acties, met een Huawei smartphone zit je qua prijs altijd goed. Bespaar veel geld en richt je op interessante aanbiedingen. We laten je zien waar je deze tegenkomt en waarom je voor een Huawei telefoon moet kiezen.

  • Thursday 6 December 2018 10:55

Full screen smartphone met en zonder notch

Met een full screen smartphone profiteer je van een groot scherm terwijl de telefoon wel nog in je broekzak past. Onder deze smartphones heb je de keuze uit modellen met of zonder notch (inkeping aan de bovenkant van het toestel). Ontdek alles over deze zogenoemde bezelloze smartphones.

  • Friday 9 November 2018 11:32

Welke telefoon is beter: Samsung of Huawei?

Kijken we naar de wereldwijde verkoop van Android smartphones, dan scoren Samsung en Huawei als beste. De keuze voor een nieuwe smartphone is dan ook snel gemaakt: het wordt een van deze twee merken. Maar welke telefoon is beter, Samsung of Huawei? We zochten het voor jou uit.

  • Monday 5 November 2018 09:19

Huawei P10 Lite of P20 Lite kopen?

Je wilt een Huawei kopen maar twijfelt nog tussen de P10 Lite of P20 Lite. Wat is het verschil tussen deze twee smartphones? Ze verschillen best wel van elkaar. Zo heeft de schermvullende P20 een notch en een nieuwere processor. Ook op het gebied van camera en andere feature's is er het een en ander veranderd. Toch kan de aankoopprijs doorslaggevend zijn. Androidtoestel helpt je met het maken van een keuze: de Huawei P10 Lite of P20 Lite.

  • Tuesday 30 October 2018 10:58

Smartphone simlockvrij beste koop 2018

Er is een ruime keus aan simlockvrije smartphones. Ga je voor een Samsung, Huawei of Sony? Daarnaast zijn er nog veel meer bekenden en/ of goedkoop merken verkrijgbaar. Wat is de smartphone simlockvrij beste koop? We zetten de beste smartphones volgens de Consumentenbond én consumenten op een rij.

  • Friday 26 October 2018 16:53

Huawei garantie in Nederland

De Chinese smartphonefabrikant Huawei is wereldleider in telecommunicatie. Steeds meer consumenten vinden hun weg naar dit merk. Hoewel de producten rechtstreeks uit China komen, koop je een Huawei smartphone in Nederland. Hoe zit dit met de Huawei garantie? We deden de Huawei garantie check en keken naar de service.

  • Sunday 16 September 2018 09:47

Huawei komt met eerste 5G smartphone

De Chinese multinational Huawei zal begin 2019 de eerste 5G smartphone lanceren. Het smartphonemerk is zo zeker van zijn zaak dat het zelfs de maand maart als lanceringsdatum noemt.

  • Wednesday 25 July 2018 09:33

Smartphones van 6 inch en groter

Ooit werden grote mobiele gsm’s massaal ingeruild voor kleinere modellen. Het is tegenwoordig weer helemaal de trend om een zo groot mogelijk toestel te hebben. Telefoons van 6 inch en groter worden ook wel phablet genoemd. Een mooie kijkervaring en handige navigatie, 6 inch is helemaal geen verkeerde keuzen. Maar let op, waarschijnlijk past deze grote smartphone niet in de broekzak. Toch hebben we de vijf meest populaire smartphones van 6 inch en groter op een rij gezet.

  • Thursday 21 June 2018 09:01
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ