Back to Top

Huawei smartphone nieuws – het laatste nieuws over Huawei smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Huawei smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Huawei smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Huawei toestellen met abonnement.

 
Filter nieuws:

Huawei P Smart een van de beste budget smartphones

We zijn altijd op zoek naar de beste smartphones tegen een lage prijs. De Chinese smartphonefabrikant Huawei weet telkens weer met uitstekende toestellen op de markt te komen. Deze doen niet onder voor grote merken als Samsung en iPhone. Voor 2018 zien we de Huawei Smart als een van de beste budget toestellen.

  • Friday 9 February 2018 11:44

Huawei P20 uitgerust met triple camera

Het nieuwste model smartphone van Huawei, de P20, is de eerste triple camera smartphone ter wereld. Aan de achterzijde drie camera’s met een totale resolutie van 40 megapixels en een 5x hybride zoomlens, wat wil je nog mee? Huawei laat hiermee concurrenten Samsung en iPhone ver achter zich.

  • Friday 9 February 2018 07:41

Android One ontdekt door Samsung en Huawei

Android One is een puur en simpel besturingssysteem. De meest gebruikte toepassingen zoals YouTube, Google Maps en Google Assistant zijn toegevoegd aan Android One. Het besturingssysteem is vooral bedoeld voor de goedkopere toestellen uit opkomende landen. Met een garantie op de nieuwste Android updates en beveiligingsupdates opent Google een nieuwe markt.

  • Thursday 21 December 2017 19:05

Huawei start in 2018 met de verkoop via luchtvaartmaatschappijen

Huawei is de derde smartphonefabrikant ter wereld en staat vlak achter Samsung en Apple. Het is klaar om de markt verder te veroveren. Huawei heeft bekendgemaakt dat het in 2018 in Amerika gaat uitbreiden. Het wil de verkoop van smartphones via Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen introduceren. De verkoop begint met de Huawei Mate 10, mogelijk volgen later andere toestellen.

  • Friday 15 December 2017 18:40
Beste Android deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ