Back to Top

Huawei smartphone nieuws – het laatste nieuws over Huawei smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Huawei smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Huawei smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Huawei toestellen met abonnement.

 

Een Huawei kopen? Wees hier voorzichtig mee

Verschillende landen hebben Huawei geblokkeerd. Ook geldt er een handelsverbod tussen Huawei en de VS. Hierdoor kan Huawei zijn smartphones niet voorzien van een aantal standaard applicaties. Kun je nog wel een Huawei kopen? Ja dat kan maar of het verstandig is, dat is een punt van discussie.

  • Wednesday 23 June 2021 15:20

Xiaomi of Huawei, wat is beter?

Er komen steeds meer smartphonemerken bij. Xiaomi of Huawei, dit zijn twee Chinezen smartphone fabrikanten. Ze produceren Android smartphones en zijn directe concurrenten. Welke van deze twee merken is beter? Er zit met betrekking tot prijs en kwaliteit zeker wel verschil tussen Xiaomi en Huawei.

  • Monday 4 January 2021 09:10

Huawei met Google Play: zo installeer je dit

Heb je een Huawei smartphone of van plan er een aan te schaffen? In het voorjaar van 2019 werd Google gedwongen om hun activiteiten met het bedrijf Huawei stil te leggen. In 2020 is die samenwerking verbroken. Nieuwe Huawei smartphones bevatten standaard geen Google diensten. Wil je toch een Huawei met Google Play? Dan moet je dit zelf installeren.

  • Tuesday 3 November 2020 16:28

Pincode wijzigen of verwijderen op Huawei smartphone

De pincode van je Huawei toestel wijzigen of verwijderen, is dat mogelijk? Wanneer je de pincode weet kun je deze gemakkelijk aanpassen. Ben je de pincode vergeten? Dan zijn er andere manieren om je toestel te ontgrendelen en de pincode te wijzigen/ verwijderen. In dit artikel lees je alles over het aanpassen van je pincode.

  • Monday 27 July 2020 11:27

Huawei telefoon leegmaken voor verkoop: bekijk de tips

Is je Huawei smartphone klaar voor verkoop? Je Huawei telefoon leegmaken vormt hier een belangrijk onderdeel van. Dankzij deze actie kan een ander er niet met jouw persoonlijke gegevens van door. In dit artikel lees je alles over het verkoopklaar maken van je toestel.

  • Tuesday 31 December 2019 13:07

Huawei Mate 20 en Mate 20 Lite vergelijken: de verschillen

Huawei liefhebbers weten de kwaliteit van het merk te waarderen. De Huawei Mate 20 en Mate 20 Lite vergelijken? Een goed idee, want er zitten wat verschillen tussen deze twee toestellen. Welke verschillen en overeenkomsten dat zijn, lees je verderop in dit artikel.

  • Monday 21 October 2019 09:11

Wachtwoord Huawei vergeten: wat te doen?

Je bent je wachtwoord van je Huawei smartphone vergeten. Hierdoor kun je het toestel niet ontgrendelen. Moet je de smartphone terugzetten naar fabrieksinstellingen of is er een andere oplossing? Gelukkig hoef je niet direct drastische maatregelen te treffen.

  • Saturday 12 October 2019 20:03

Huawei P20 en P20 Pro vergelijken: de verschillen

Huawei komt met steeds betere smartphones op de markt. De Huawei P20 en P20 Pro zijn in maart 2018 uitgebracht. Misschien vind je ze veel op elkaar lijken, dit kan de keuze voor een van deze toestellen lastig maken. Hieronder vergelijken we de Huawei P20 en P20 Pro. Ontdek de verschillen maar ook de overeenkomsten.

  • Tuesday 1 October 2019 11:05
 
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen
© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ