Back to Top

Nokia smartphone nieuws – het laatste nieuws over Nokia smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Nokia smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Nokia smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Nokia toestellen met abonnement.

 

Smartphones van 6 inch en groter

Ooit werden grote mobiele gsm’s massaal ingeruild voor kleinere modellen. Het is tegenwoordig weer helemaal de trend om een zo groot mogelijk toestel te hebben. Telefoons van 6 inch en groter worden ook wel phablet genoemd. Een mooie kijkervaring en handige navigatie, 6 inch is helemaal geen verkeerde keuzen. Maar let op, waarschijnlijk past deze grote smartphone niet in de broekzak. Toch hebben we de vijf meest populaire smartphones van 6 inch en groter op een rij gezet.

  • Thursday 21 June 2018 09:01

De 5 kleinste smartphones

De nieuwste smartphones worden steeds groter. Dit biedt vooral met betrekking tot het grote display een geweldige kijkervaring. Toch zijn we vaak op zoek naar een kleiner model. Omdat deze gemakkelijker in de broekzak past, of omdat je het gewoon veel mooier vindt. We hebben gezocht naar de 5 kleinste moderne smartphones. Wees gewaarschuwd: sommigen zien er zo “schattig” uit dat je ze direct aan zou schaffen.

  • Tuesday 19 June 2018 09:54

Nokia wil uitbreiden met nieuwe smartphones

Nokia was in de periode 1998 tot 2012 wereldmarktleider in mobiele telefoons. Sinds kort is Nokia weer helemaal terug van weggeweest. Met een bedrijfswaarde van meer dan 1 miljard dollar wil het een van de grootste smartphone producenten wereldwijd worden.

  • Monday 4 June 2018 08:54

Roestvrijstalen frame voor de Nokia 8 Sirocco

De nieuwste Nokia 8 Scirocco is uitgebracht in april 2018, de pre order is als eerste verkrijgbaar in India. Dit vlaggenschip is duurder dan alle andere Nokia smartphones. Toch is de hogere prijs wel verklaarbaar. Wat direct opvalt is het roestvrijstalen frame. Hoeveel meerwaarde heeft dit eigenlijk?

  • Tuesday 15 May 2018 08:40

Smartphone met 5 camera's in de maak

Less is more, of was het nu andersom? Nokia en HMC werken gezamenlijk aan een smartphone met maar liefst 5 camera’s. Deze telefoon zou in 2018 op de markt moeten komen, maar het idee hierover is al uitgelekt.

  • Sunday 18 February 2018 10:45

Allereerste versus laatste Nokia smartphone

Nokia is een Finse telefoonfabrikant dat al sinds 1865 bestaat. Met hun mobiele telefoons hebben ze naam weten te maken. We nemen je mee naar de allereerste Nokia en vergelijken deze met het nieuwste model van dit merk.

  • Friday 9 February 2018 11:29

Drie bijzondere functies met de Oreo update van Nokia 8

In november 2017 is Android gestart met het uitrollen van de Oreo update voor de Nokia 8. Omdat de update niet in alle landen tegelijkertijd beschikbaar is, laten we alvast een aantal nieuwe functies zien.

  • Tuesday 19 December 2017 17:10
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ