Back to Top

Nokia smartphone nieuws – het laatste nieuws over Nokia smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Nokia smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Nokia smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Nokia toestellen met abonnement.

 
Filter nieuws:

Smartphone met 5 camera's in de maak

Less is more, of was het nu andersom? Nokia en HMC werken gezamenlijk aan een smartphone met maar liefst 5 camera’s. Deze telefoon zou in 2018 op de markt moeten komen, maar het idee hierover is al uitgelekt.

  • Sunday 18 February 2018 10:45

Allereerste versus laatste Nokia smartphone

Nokia is een Finse telefoonfabrikant dat al sinds 1865 bestaat. Met hun mobiele telefoons hebben ze naam weten te maken. We nemen je mee naar de allereerste Nokia en vergelijken deze met het nieuwste model van dit merk.

  • Friday 9 February 2018 11:29

Drie bijzondere functies met de Oreo update van Nokia 8

In november 2017 is Android gestart met het uitrollen van de Oreo update voor de Nokia 8. Omdat de update niet in alle landen tegelijkertijd beschikbaar is, laten we alvast een aantal nieuwe functies zien.

  • Tuesday 19 December 2017 17:10
Beste Android deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ