Back to Top

AndroidToestel.nl – alle berichten en artikelen

Lees hier het laatste, beste en leukste nieuws van AndroidToestel.nl. Je vindt hier alle artikelen en berichten die op de website zijn geplaatst.

 

Sony Xperia kopen zonder abonnement

De Sony Xperia is een serie van moderne smartphones. Sony brengt deze serie sinds 2014 op de markt. Populaire modellen zijn de Z1, Z3, Z5 en XZ1. Vaak wordt een smartphone inclusief mobiel abonnement aangeboden. Liever een Sony Xperia kopen zonder abonnement? Bekijk de mogelijkheden en prijzen.

  • Tuesday 16 October 2018 10:53

T-Mobile klantenservice bellen of mailen

Ben je (bijna) klant van T-Mobile, dan heb je soms een vraag of zit je met een probleem. De T-Mobile klantenservice bellen of mailen kan elke dag. Ze hebben een 24-uurs klantenservice bereikbaarheid en bieden verschillende contactmogelijkheden. Ontdek op welke manieren dit mogelijk is.

  • Saturday 13 October 2018 11:48

Huawei garantie in Nederland

De Chinese smartphonefabrikant Huawei is wereldleider in telecommunicatie. Steeds meer consumenten vinden hun weg naar dit merk. Hoewel de producten rechtstreeks uit China komen, koop je een Huawei smartphone in Nederland. Hoe zit dit met de Huawei garantie? We deden de Huawei garantie check en keken naar de service.

  • Sunday 16 September 2018 09:47

Software update Samsung S6 Edge Plus niet langer mogelijk

Samsung ondersteunt niet langer beveiligingsupdates voor de Samsung S6 Edge Plus. Dit heeft te maken met de leeftijd van het toestel: hij dateert van augustus 2015. Officieel geeft de smartphonefabrikant 3 jaar lang ondersteuning. Hier is in augustus 2018 een einde aan gekomen.

  • Thursday 13 September 2018 09:45

iPhones XS en XR worden concurrenten voor de Samsung S9 en Note 9

Morgenavond vindt in het Amerikaanse San Francisco het grote ‘Apple Event’ plaats. Dit is de jaarlijkse grote presentatieshow van Apple voor de nieuwe iPhones, en andere producten van Apple, zoals de iPads en de Apple Watch. Het lijkt erop dat er drie nieuwe iPhones gaan komen (waaronder de iPhone XR), die zullen gaan concurreren met de topmodellen van Samsung, namelijk de S9 en de onlangs verschenen Note 9. In dit artikel besteden wij aandacht aan de nieuwste smartphone modellen van Apple, de tegenhanger van Android.

  • Tuesday 11 September 2018 13:23

Xiaomi mi A2 review: goedkoop en toch van een uitstekende kwaliteit

Hij is groot, krachtig en ook nog eens heel goedkoop: de Xiaomi Mi A2. Je zou bijna gaan twijfelen aan de prijs-kwaliteitsverhouding. Dat hoeft niet, de Chinese smartphonefabrikant Xiaomi zet een ijzersterk merk neer. Lees de complete Xiaomi Mi A2 review en wat wij van deze smartphone vinden.

  • Monday 10 September 2018 09:03

Populaire dual sim Android toestellen 2018

Wil je een dual sim telefoon kopen? Dan heb je meer dan genoeg keuze, want er worden vele verschillende dual sim telefoons verkocht. Goed om te weten: Apple heeft bekend gemaakt de iPhone 9 niet met dual sim te verkopen in Nederland. Je kunt dan ook beter een Android toestel aanschaffen als je een dual sim telefoon wil kopen.

Ben je benieuwd welke dual sim Android toestellen het populairst zijn op dit moment? Lees dan snel verder, want op deze pagina zetten we de populairste dual sim Android toestellen van 2018 op een rijtje.

  • Wednesday 5 September 2018 10:28

Huawei komt met eerste 5G smartphone

De Chinese multinational Huawei zal begin 2019 de eerste 5G smartphone lanceren. Het smartphonemerk is zo zeker van zijn zaak dat het zelfs de maand maart als lanceringsdatum noemt.

  • Wednesday 25 July 2018 09:33
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ