Back to Top

Nokia abonnementen vergelijken en afsluiten

Een Nokia telefoon kopen met een abonnement? Vergelijk hier de goedkoopste Nokia telefoon abonnementen (voor 1 en 2 jaar) op prijs bij alle providers die een Nokia abonnement aanbieden. De beste aanbiedingen op een rij!

 

Nokia toestel met abonnement

Wil jij een telefoon van Nokia kopen? Dan kun je dit doen samen met een telefoonabonnement. Het voordeel van een abonnement met toestel, is dat je de telefoon zo niet in één keer hoeft te betalen. Je bent dus niet in één keer een groot bedrag kwijt, want dus bedrag los je af over een bepaalde periode. Telefoonabonnementen zijn meestal 1 of 2 jaar. Welke van deze twee het meest geschikt is voor jou, is erg persoonlijk. Het voordeel van een 2-jarig contract, is dat je hierbij meestal niet extra hoeft te betalen voor het toestel. Ook betaal je minder geld per maand, omdat je het toestel aflost over een veel langere periode. Een 2-jarig contract is dus voordeliger, maar je zit hier wel aan vast. Voor mensen die lang met hun telefoon kunnen en willen doen, is dit natuurlijk geen enkel probleem. Wil je wel al na een jaar een nieuwe telefoon uitzoeken? Dan kun je beter kiezen voor een 1-jarig abonnement met een Nokia telefoon.

Provider kiezen bij je Nokia abonnement

Heb je een toestel op oog die je wilt kopen? Dan moet je ook nog een goede provider vinden. Vergelijk online de verschillende telefoonabonnementen en bekijk de prijzen, het merk en het toestel. De grootste providers in Nederland zijn KPN, T-Mobile, Tele2 en Vodafone. Op deze pagina kun je aanbiedingen vinden van providers en deze met elkaar vergelijken. De providers hebben meestal net even andere regels en voorwaarden. Hier moet je dus ook rekening mee houden. Er zijn in Nederland ook minder bekende providers waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan Ben, Lebara of Youfone. Weet je niet welke je moet kiezen? Vergelijk dan de abonnementen met elkaar om tot de beste keuze te komen.

Abonnement met een toestel van Nokia

Als je een abonnement wilt afsluiten met een toestel van Nokia, moet je natuurlijk een model uitkiezen die bij jou past. Nokia heeft drie belangrijke series waarin zij hun telefoons uitbrengen. Dit zijn de C-serie, de G-serie en de X-serie. Gebruik jij jouw mobiele telefoon niet vaak? En voornamelijk voor berichten en telefoongesprekken? Dan is de C-serie misschien iets voor jou. Dit is de minst dure van de drie series met simpele, goedkope telefoons.

Hierna volgt de G-serie, met telefoons die wat beter zijn, maar nog steeds erg niet duur zijn voor een smartphone. De X-serie van Nokia heeft de beste telefoons, met de beste onderdelen en nieuwste technologie en functies. De C-serie van Nokia is helaas moeilijk te vinden in ons land. De G- en X-serie worden veel vaker verkocht in Nederland. Wil je een telefoon in retro stijl? Met toetsenbord onder het beeldscherm, of een oude klaptelefoon? Dan kun je ook even kijken tussen de feature phones van Nokia. Deze telefoons zijn erg simpel, maar hierdoor ook erg goedkoop. Zoek je een telefoon voor minder dan 100 euro? Dan kun je ervoor kiezen om één van deze modellen te kopen.

Voor de snelste en beste telefoons, moet je dus gaan kijken tussen de modellen in de X-serie. Wat hierbij opvalt, is dat er naast de nieuwe Nokia X20, ook een Nokia XR20 is. Deze telefoon is een stuk duurder dan de Nokia X20. Van 379 euro is de prijs namelijk verhoogd naar 579 euro. Het verschil tussen de twee modellen lijkt in eerste instantie misschien klein, maar dit is niet het geval. De Nokia XR20 heeft veel nieuwe functies en opties. De telefoon is een stuk sneller met verbinden en de batterij gaat langer mee. Ook kun je de bijvoorbeeld XR20 draadloos opladen. Het grootste voordeel van de Nokia XR20 is dat deze gemaakt is om tegen een stootje te kunnen. Je krijgt bij dit toestel geen hoesje, simpelweg omdat je deze niet nodig hebt. Deze telefoon kun je laten vallen, zelfs op het scherm, zonder dat deze beschadigd raakt. Laat je de telefoon in het water vallen? Dan is dit ook geen probleem, want het toestel is helemaal waterdicht. Ben jij soms onhandig met je telefoon en laat je deze vaak vallen? Dan kan de Nokia XR20 een goede oplossing zijn voor jou.

Welke opslagcapaciteit voor je Nokia toestel?

Sluit je een abonnement af met een telefoon van Nokia? Dan moet je ook goed kijken naar de opslagcapaciteit van dit model. Sommige, oudere modellen van Nokia hebben een opslag van slechts 32 GB. Dit is misschien te weinig, omdat foto’s, video’s en applicaties tegenwoordig steeds meer ruimte in beslag nemen. Daarom is een telefoon met 64 GB opslag misschien een betere keuze.

Wij raden aan om te kiezen voor een toestel met 128 GB opslag. De Nokia G50 bijvoorbeeld, of de Nokia XR20. Ben je van plan om veel foto’s en video’s op te slaan op je telefoon? Of gebruik je jouw toestel voor andere hobby’s? Dan is het zeker verstandig om te kiezen voor 128 GB opslag. Je kunt er ook voor kiezen om jouw opslag te vergroten met een externe micro SD kaart.

Nog meer zekerheid dat je telefoon niet vol raakt? Dan heb je ook nog telefoon met een opslag van 256 GB, of zelfs nog hoger. Voor de meeste mensen zal dit echter niet nodig zijn.

Hoeveel geld ben je kwijt voor een Nokia telefoon?

Als je wat minder budget hebt voor je nieuwe toestel, is Nokia een geschikt merk om te kijken. De telefoons van Nokia zijn namelijk een stuk goedkoper dan veel andere merken. Zelfs voor de nieuwste, beste telefoons (de X20 en de XR20) betaal je respectievelijk slechts 379 of 579 euro. Voor een nieuwe smartphone is dit natuurlijk niet duur. Ook kun je erg lang doen met deze Nokia telefoons. Wil je een telefoon uit de G-serie? Dan betaal je tussen de 100 en 200 euro, omdat deze minder goede onderdelen hebben, met ook minder functies. Wil je kiezen voor een nóg goedkopere telefoon, dan kom je uit op de C-serie of één van de vele feature phones. Als je jouw telefoon voornamelijk gebruikt om te bellen en berichten te sturen, zijn deze telefoons ook prima te gebruiken. Voor geavanceerde functies en gebruik, kun je toch beter kiezen voor een wat duurder model. 

Telefoon met abonnement of een los toestel?

Wil je niet vastzitten aan een 1- of 2-jarig abonnement? Of ben je van plan de telefoon langer te gebruiken dan deze periode? Dan kun je er ook altijd voor kiezen om een los toestel te kopen. Hierbij kun je dan een Sim Only abonnement afsluiten. Het voordeel hiervan, is dat je deze in een andere telefoon kunt stoppen, mocht je huidige toestel aan vervanging toe zijn.

Wil jij een lange tijd met je toestel kunnen doen? Dan is Sim Only natuurlijk een veel betere keuze. Het grootste nadeel van een losse telefoon kopen, is dat je het bedrag hiervoor in één keer moet betalen. Je lost dit bedrag namelijk niet af per maand. Gelukkig zijn de toestellen van Nokia een stuk goedkoper dan die van andere bekende merken. Nokia heeft zelfs telefoonseries (zoals de C-serie) die telefoons heeft van tussen de 100 en 200 euro. Als je een los toestel koopt, zijn deze prijzen natuurlijk een stuk makkelijker te overzien.

> Vergelijk losse Nokia toestellen

© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ