Back to Top

De beste productiviteit apps voor Android – downloaden, reviews en informatie

Je vindt hier een overzicht met artikelen over de leukste en beste productiviteit apps voor Android, reviews, informatie en de mogelijkheid om deze productiviteit apps te kopen / gratis te downloaden voor je Android smartphone, tablet of pc.

 

Zonder advertenties geen gratis apps

Veel apps uit de Google Play Store zijn gratis verkrijgbaar. Bij sommige apps betaal je voor een extra functionaliteit, terwijl het basisgebruik toch gratis blijft. Stoor jij je aan de advertenties in een app? Bedenk dat zonder deze advertenties de app niet gratis kan blijven bestaan.

  • Friday 2 February 2018 12:12

Google's nieuwste Android app: dataverbruik onder controle

Datally, de nieuwste Google Android app, helpt mensen bij het beheren van andere apps. Dit kan een aanzienlijke besparing van het datagebruik opleveren, waardoor de telefoon efficiënter en sneller werkt.

  • Tuesday 26 December 2017 21:25

De 5 leukste apps in de Google Play Store

Met apps wordt het gebruik van je smartphone een stuk leuker en eenvoudiger. Er verschijnen regelmatig nieuwe apps in de Google Play Store. We hebben de 5 leukste of meest praktische apps op een rij gezet.

  • Wednesday 13 December 2017 12:10
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2019 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ