Back to Top

Honor smartphone nieuws – het laatste nieuws over Honor smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Honor smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Honor smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Honor toestellen met abonnement.

 

Full screen smartphone met en zonder notch

Met een full screen smartphone profiteer je van een groot scherm terwijl de telefoon wel nog in je broekzak past. Onder deze smartphones heb je de keuze uit modellen met of zonder notch (inkeping aan de bovenkant van het toestel). Ontdek alles over deze zogenoemde bezelloze smartphones.

  • Friday 9 November 2018 11:32

Chinese smartphonefabrikanten nemen de markt over

Binnen de Android smartphonemarkt blijft Samsung de grootste. Chinese fabrikanten dreigen nu Samsung van zijn troon te stoten. Vooral merken als Xiaomi, Huawei en Vivo krijgen een steeds groter aandeel.

  • Thursday 7 June 2018 09:08

Honor smartphone met dubbele camera nu ook in India beschikbaar

Honor, dochteronderneming van Huawei, brengt in januari 2008 een smartphone met dual camera in India op de markt. Deze smartphone was er natuurlijk al eerder, maar nog niet in India.

  • Monday 5 February 2018 16:46
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ