Back to Top

Over ons - androidtoestel.nl

Androidtoestel.nl is een nieuws en vergelijkingswebsite op het gebied van Android apparaten, waaronder uiteraard de welbekende Android smartphone toestellen. Deze website bestaat al sinds mei 2009, maar in 2016 is besloten om Androidtoestel.nl weer nieuw leven in te blazen, en deze te voorzien van een nieuwe, veel uitgebreidere opzet. In 2017 gebeurde dat dan ook; Androidtoestel.nl kreeg een compleet nieuw design en een werd voorzien van talloze nieuwe pagina’s, met daarop onder meer vergelijkers voor losse Android toestellen, vergelijkers voor abonnementen die gebruikers kunnen afsluiten in combinatie met een Android toestel, en een Sim Only vergelijker. Sindsdien bevat deze website ook veel pagina’s die je voorzien van nuttige, leuke en vooral praktische informatie op Android gebied.

In 2017 is ook het plaatsen van nieuws weer opgepakt. In de jaren hiervoor lag dat namelijk enigszins stil. Androidtoestel.nl biedt jou dagelijks (steeds meer) nieuws over het besturingssysteem Android, nieuws op het gebied van Android gebaseerde smartphones en apparaten, nieuwtjes over telefoonmerken die op Android werken, ontwikkelingen bij telecomproviders, apps voor Android smartphones, Social media en ga zo maar door. We willen je als lezer daarmee in de breedte op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, en voorzien van handige (Android) gerelateerde tips, trucs en weetjes.

Androidtoestel.nl is een initiatief van DB RD Projects B.V. te Alkmaar, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (onder het nummer: 37146894). Voor de totstandkoming van deze website (programmatuur en inhoud) werken wij samen met All Automation Investments B.V. te Aalsmeer (eigenaar van de website iPhone.nl, een website die zich in tegenstelling tot Androidtoestel.nl juist volledig richt op Apple / iPhone producten).

Heb je een vraag, een opmerking, of een suggestie? Stuur dan gerust even een berichtje via het contactformulier. Zoals je verder van ons mag verwachten zijn we actief op de belangrijkste sociale media, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Neem gerust even een kijkje op onze accounts:-) Ben je -tot slot- benieuwd naar de mensen binnen ons team, en wil je weten wie waar voor verantwoordelijk is ten aanzien van deze website? Hieronder stellen wij iedereen graag aan je voor.

 

Stijn Meijer

stijn-ps1

Een online dier met een groot interesse voor de laatste trends en nieuwtjes op Apple gebied. Hij weet zeer veel van Smartphones, en van de eigenschappen en werking ervan. In zijn vrije tijd gaat hij graag (zaal)voetballen, houdt hij van games, en houdt hij van een potje kickboksen. Stijn is sinds 2015 betrokken bij iPhone.nl en sinds 2017 bij Androidtoestel.nl. Hij houdt onder meer de social media accounts bij, en heeft inmiddels al vele honderden nieuwsartikelen geschreven.

Lees alle artikelen geschreven door Stijn

Anne Braas

anne-ps1

Altijd op zoek naar funfacts. Of dit nou over de nieuwste smartphone, koffie of surfen gaat, ze is onwijs nieuwsgierig. Gewapend met een smartphone of GoPro gaat Anne opzoek om het vast te leggen. Daarnaast is ze gek op sporten, muziek en Mario Kart.

Lees alle artikelen geschreven door Anne

Mannes den Breejen

Eigenaar van DB RD Projects B.V. (internetbedrijf), opgericht in 2009. Mannes houdt zich bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe websites. Hij gebruikte langere tijd een (niet meer zo fraai ogende) iPhone 5S. Inmiddels heeft hij deze ingeruild voor een Samsung Galaxy S8. Ooit, in een ander tijdperk;-), had hij onder andere een Nokia 8800, Nokia 8810 en een Nokia 8850. Deze toestellen zijn inmiddels naar een museum voor prehistorische mobiele telefoons gebracht, en zijn aldaar nog steeds te bewonderen.

Lees alle artikelen geschreven door Mannes

Ferdi Verlaan

ferdi-ps1

Ferdi heeft een voorliefde voor smartphones en tablets, en is zowel bij iPhone.nl als bij Androidtoestel.nl (vanaf het begin) betrokken als manager en programmeur. Kan zeer snel schakelen tussen werkzaamheden en de verschillende programmeertalen, en weet eigenlijk voor elk technisch of grafisch probleem wel een oplossing;-) 

In zijn vrije tijd maakt Ferdi iOS en Android games (o.a. Jimmy Jetpack, zoek maar even op in de app store…) en interesseert zich vooral in de technische kant van Apple / Android producten. Wellicht leuk om te vermelden (voor de liefhebbers) is dat je bij Ferdi ook terecht kunt voor snelle muziek (bpm rond de 150:-), zie zijn Soundcloud pagina maar. Verder heeft Ferdi uiteraard een smartphone, maar hij werkt ook met een desktop computer en drie beeldschermen.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2019 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ