Back to Top

Samsung abonnementen vergelijken en afsluiten

Een Samsung telefoon kopen met een abonnement? Vergelijk hier de goedkoopste Samsung telefoon abonnementen (voor 1 en 2 jaar) op prijs bij alle providers die een Samsung abonnement aanbieden. De beste aanbiedingen op een rij!

Er was geen aanbod gevonden, er worden alternatieve resultaten weergegeven.
All
All
All
Name Populariteit Internetdata Minuten / SMS Maandelijks Totale kosten
Meer Laden

Welke Samsung smartphones zijn er te krijgen met abonnement?

Het is eigenlijk altijd zo dat de nieuwste Samsung smartphones ook met abonnement te krijgen zijn. In 2018 waren dat bijvoorbeeld de Samsung S9 en S9+ en de A8 (2018). Ook de modellen die al enige tijd op de markt zijn kun je vaak nog goed i.c.m. een abonnement krijgen. De wat oudere Samsung toestellen zijn vaak minder goed te krijgen, zowel los als met abonnement.

Een Samsung abonnement voor 1 of 2 jaar afsluiten?

Een van de belangrijkste keuzes die je moet maken bij het afsluiten van je abonnement is of je deze voor 1 jaar of voor 2 jaar wilt afsluiten. Het is bijna altijd mogelijk om te kiezen uit een termijn van 1 jaar en een termijn van 2 jaar. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het niet zo dat een abonnement met (Samsung) toestel goedkoper wordt als je kiest voor een tweejarig abonnement. Wel kunnen de kosten voor de aankoop van je smartphone over een langere periode worden uitgesmeerd, waardoor je maandbedrag lager zal uitvallen bij een 2-jarig abonnement (in vergelijking met een 1-jarig abonnement).

Vergelijk Samsung abonnementen: welke provider kies ik?

In principe kun je voor je abonnement met Samsung smartphone kiezen uit alle zeven providers: BEN, KPN, Telfort, Vodafone, T-Mobile, Hollandsnieuwe en Tele2. De providers hebben allemaal zo hun voorwaarden en eigenschappen. Van tijd tot tijd heeft een provider vaak een leuke kortingsactie lopen, waardoor het aantrekkelijker kan zijn om juist bij die provider een abonnement af te sluiten.

Alternatieven voor een Samsung toestel met abonnementen

Kun je het niet vinden binnen de bovenstaande vergelijker voor Samsung toestellen met abonnement, probeer het dan eens bij het abonnementen aanbod voor andere telefoonmerken, zoals Huawei, LG, Sony, Nokia, Honor en Wileyfox. Er zijn ongeveer 20 telefoonmerken waar je toestellen met abonnement voor kunt krijgen. Keuze genoeg dus.

Een andere optie is daarnaast om een Samsung toestel los te kopen, en daar dan eventueel nog een Sim Only abonnement bij af te sluiten. Ga je voor een los Samsung toestel zonder (Sim Only) abonnement, dan ben je sowieso het goedkoopste uit, omdat je dan alleen de kosten voor je losse toestel hebt.

© Copyright 2009 - 2019 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ