Back to Top

Wat zijn de beste goede voornemens voor het nieuwe jaar? - androidtoestel.nl

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen? Daar passen goede voornemens goed bij! En die zien er voor iedereen weer anders uit. Het is natuurlijk heel persoonlijk om te bepalen waar jij aan wilt werken. Kun je wel wat tips gebruiken? Dít zijn naar ons idee waardevolle goede voornemens.

Meer bewegen

Een van dé bekendste voornemens: meer bewegen. Dit is heel gezond voor een mens! En we zitten vandaag de dag veel te vaak stil. Je hoeft niet eens als doel te hebben om af te vallen: dit koppelen we er vaak aan, maar is in principe geen hoofdzaak. Bewegen is ook gewoon goed voor je om uit je hoofd te komen en meer in je lichaam te gaan zitten. Kom vaker buiten, maak je lijf gelukkig! Accessoires kunnen hierbij helpen, zoals een mooie smartwatch om je beweegroutines te tracken. Zo blijf je gemotiveerd! Draag hier meteen een bijpassend bandje bij, zoals Apple Watch bandjes. Let even goed op het type bandje dat je nodig hebt. Alle Apple Watches hebben een eigen nummer per model: misschien heb jij wel een Apple Watch 8 bandje nodig. Een sportief bandje is een goede optie, maar je kunt ‘m bijvoorbeeld juist ook van leer dragen.

Gezonder leven

Meer bewegen maakt dat je je gezonder voelt. Maar in dit straatje is er nog meer om aan te denken. Voeding speelt namelijk ook zeker een rol! Veel mensen nemen zich in het nieuwe jaar voor om gezonder te gaan eten: dat is altijd een mooi streven. Zeker als je tijdens de feestdagen niet iets te veel hebt gesnoept – en je bent echt niet de enige. Kies weer voor meer vitamines en vezels, en laat ongezonde ingrediënten juist vaker links liggen. Het hoeft heus niet direct een streng dieet te zijn, maar het helpt zeker om er een beetje op te letten.

Minder schermtijd

Vind je dat je veel tijd achter een scherm doorbrengt? Een telefoon, tablet, laptop of tv: schermen maken toch een behoorlijk groot onderdeel van ons leven uit. Het kan je echter behoorlijk ongelukkig maken. Probeer te werken met maximale schermtijden per dag. Dit kun je zelfs instellen, op je telefoon bijvoorbeeld. In de verdere tijd ga je lekker naar buiten toe, kook je uitgebreid of lees je een boek.

Meer tijd met familie en vrienden

Wat je ook kunt doen in je vrije uren zonder schermtijd? Breng meer tijd door met familie en vrienden. Het zijn immers de belangrijkste mensen om je heen: kijk absoluut zoveel mogelijk naar elkaar om.

Doen wat jij leuk vindt

Veel mensen hebben het gevoel dat ze worden geleefd door de samenleving. Nu is dat tot op zekere hoogte niet anders, maar er zijn wel grenzen. Sta er af en toe weer eens bij stil: doe je nog wel wat jíj echt leuk vindt? Qua werk bijvoorbeeld. Ben je nog tevreden met je baan? Je kunt altijd op zoek gaan naar iets nieuws, als dit je gelukkiger zou maken. Het is een spannende stap om te zetten, maar uiteindelijk werkt het eigenlijk altijd het best om je hart te volgen. Durf hiervoor te gaan!

© Copyright 2009 - 2023 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ