Back to Top

Alle nieuwsberichten en artikelen over telefoonmerken en smartphones

Welkom in deze verzamelrubriek met het laatste smartphone (merken) nieuws. Je vindt hier artikelen en berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) smartphones / mobiele telefoon toestellen van alle smartphone / telefoonmerken, en allerlei info over smartphones met abonnement.

 

Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro: dit zijn de belangrijkste verschillen

Als we de Huawei Mate 20 en de Huawei Mate 20 Pro naast elkaar leggen zien we op het eerste gezicht weinig verschil op 2 punten na. Je zult zien dat de Huawei Mate 20 Pro wat kleiner is dan de Mate 20. De Huawei Mate 20 Pro heeft daarnaast een grotere notch. De notch is de inkeping aan de bovenkant van het beeldscherm waar de verschillende sensoren in verwerkt zitten. Beide Huawei toestellen zijn verkrijgbaar vanaf 2 november 2018 in de kleuren Midnight Blue, Black en Twilight. De introductieprijs van de Huawei Mate 20 is 799 euro en de Huawei Mate 20 Pro bij KPN kost 999 euro.

  • Tuesday 18 December 2018 12:38

Samsung Galaxy A6 Plus (2018) review: alle specificaties op een rij

De Samsung Galaxy A6 Plus is een van de betere modellen uit de serie. Wat direct opvalt is het moderne design en de 24 megapixel camera. Deze smartphone is dankzij het display zeer geschikt voor gamen en browsen. Kan de processor dit ook aan? Lees de Samsung Galaxy S6 Plus review en specificaties.

  • Sunday 16 December 2018 08:47

T-Mobile abonnement Sim Only: wat kun je verwachten?

T-Mobile is één van de meest bekende mobiele providers. Met een T-Mobile abonnement Sim Only bel je voordelig. Wat houdt dit abonnement in, hoe kun je dit opzeggen en wat kun je allemaal verwachten? In dit artikel lees je alles over T-Mobile en de abonnementen.

  • Saturday 15 December 2018 10:45

De oprichter van een Facebook pagina verwijderen, zo doe je dat

Ben je beheerder van een Facebookpagina en wil je de oprichter verwijderen? Dit is handig wanneer de oprichter niet meer betrokken is bij het bedrijf of de pagina. Let op: een beheerder kan de originele eigenaar van de pagina tegen zijn wil verwijderen. In dit artikel lees je alle do’s en don’ts.

  • Friday 14 December 2018 10:43

Beste Android apps 2018

In 2018 verschijnen er veel Android apps in de Google Play Store. Google kiest elk jaar de beste applicaties en zet deze in het zonnetje. Wat zijn de beste Android apps 2018? Van gaming apps tot algemene content: deze moet je absoluut eens bekijken. Let op: niet alle applicaties zijn in Nederland of België beschikbaar.

  • Thursday 13 December 2018 09:41

WhatsApp alternatieven voor Android: dit zijn veilige en gratis alternatieven

Berichtendienst WhatsApp is razend populair. Vanwege een aantal beperkingen ben je misschien op zoek naar WhatsApp alternatieven. Voorbeelden zijn Signal of Telegram. Maar wat is nu echt het meest veilige en gratis alternatief voor whatsapp? We laten je er maar liefst 5 zien.

  • Wednesday 12 December 2018 10:42

Hoe werkt een screenprotector?

Een glazen screenprotector wordt ook wel een tempered glass screenprotector genoemd. Er is echter ook een plastic variant verkrijgbaar. Hoe werkt een screenprotector? Dit laten we je duidelijk zien. Je ontvangt tips voor het aanbrengen van een screenprotector en hoe je deze weer verwijdert. Ga zelf aan de slag en kiest voor een uitstekende bescherming van je smartphone.

  • Tuesday 11 December 2018 10:38

Huawei actie: alle promoties en aanbiedingen op een rij

De beste Huawei telefoon aanbiedingen vind je online. Van tijdelijke promoties tot langlopende acties, met een Huawei smartphone zit je qua prijs altijd goed. Bespaar veel geld en richt je op interessante aanbiedingen. We laten je zien waar je deze tegenkomt en waarom je voor een Huawei telefoon moet kiezen.

  • Thursday 6 December 2018 10:55
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ