Back to Top

Wiko smartphone nieuws – het laatste nieuws over Wiko smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Wiko smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Wiko smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Wiko toestellen met abonnement.

 

Verkoop smartphones in China neemt af

China is altijd al het land van de technologie geweest. De Chinezen waren een van de eersten die oude mobieltjes inwisselden voor een moderne smartphone. Niet voor niks doen Chinese merken als Huawei, Oppo en Vivo het zo goed. Nu bijna alle Chinezen in het bezit zijn van een smartphone, neemt de vraag hiernaartoe sterk af.

  • Thursday 22 February 2018 15:58

1 op de 6 Franse smartphonegebruikers heeft een Wiko

Samsung, Apple en Huawei domineren de smartphonemarkt. Toch zijn er een aantal kleinere merken sterk in opkomst. Wiko smartphones zijn vooral in Frankrijk en België populair. Zo blijkt 1 op de 6 Franse smartphonegebruikers in het bezit te zijn van een Wiko mobiel.

  • Sunday 4 February 2018 12:48
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ