Back to Top

Alle nieuwsberichten en artikelen over mobiele / telecom providers

Welkom in deze verzamelrubriek met het laatste nieuws over alle mobiele providers. Je vindt hier artikelen en berichten met nieuws en informatie over alle telecomproviders die actief zijn in dit land. Om abonnementen van alle providers te vergelijken, klik je hier, of klik hier: Sim Only abonnementen alle providers vergelijken.

 

Welke provider heb ik?

Normaal gesproken weet je welke mobiele provider je hebt. Het kan echter voorkomen dat je dit vergeten bent, of de telefoon van iemand anders gebruikt. Welke telefoon provider je hebt is gelukkig gemakkelijk te achterhalen. We laten je zien hoe je de provider van je mobiel ontdekt en hoe je de eigenaar van een mobiel telefoonnummer achterhaalt.

  • Sunday 28 October 2018 09:56

T-Mobile klantenservice bellen of mailen

Ben je (bijna) klant van T-Mobile, dan heb je soms een vraag of zit je met een probleem. De T-Mobile klantenservice bellen of mailen kan elke dag. Ze hebben een 24-uurs klantenservice bereikbaarheid en bieden verschillende contactmogelijkheden. Ontdek op welke manieren dit mogelijk is.

  • Saturday 13 October 2018 11:48

Simlockvrij of niet: wat is de beste keuze?

Wie een smartphone in combinatie met een abonnement koopt, kan rekenen op een toestel met simlock. Hierbij kan alleen een simkaart van de betreffende provider worden gebruikt. Een simlockvrij toestel is juist niet afhankelijk van een provider. Wanneer kies je voor een simlock- of een simlockvrij toestel?

  • Tuesday 1 May 2018 09:15

Dit zijn de Nederlandse netwerken van mobiele providers

In Nederland zijn er slechts 3 netwerkbeheerders actief. Deze bepalen de dekkingen van de verschillende netwerken en het mobiel bereik. KPN, T-Mobile en Vodafone zijn de drie providers die de dienst uitmaken. Alle overige aanbieders huren het netwerk van een van deze providers. Er zit een kleine verschillen tussen deze netwerken, waardoor het wel degelijk uitmaakt bij welke provider je een mobiel abonnement afsluit.

  • Monday 26 March 2018 10:10
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ