Back to Top

Cat toestellen vergelijken – Caterpillar los toestel kopen zonder abonnement, vergelijk prijzen

Een Cat toestel los kopen, zonder een abonnement? Hieronder kun je losse toestellen van het merk Cat op prijs vergelijken, maar ook op andere eigenschappen. De goedkoopste (telefoon) aanbiedingen voor losse smartphones van Caterpillar op een rij gezet, van alle bekende en minder bekende webwinkels.

Merk

Model

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 5
€ 1750

Kleur

Cat telefoons: een losse smartphone kopen

Ben je van plan om een los toestel te kopen? Dan is dit bij Cat Phones een goede keuze. De telefoons van Cat zijn namelijk een stuk goedkoper dan de smartphones van veel andere grote merken. Dit komt omdat de nadruk niet ligt op de snelheid, beste prestaties en nieuwste technologie. De focus bij Cat Phones ligt op de stevigheid en duurzaamheid van de telefoons. Cat maakt telefoons voor mensen die werken onder ruwere, gevaarlijkere omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan mensen die werken in de bouw. De telefoons zijn daarom uitgericht met bepaalde certificaten die aantonen dat deze bestand zijn tegen water, stof, schokken en klappen. Zo hebben de nieuwere Cat S62 en de S62 Pro een IP69 en een Mil-Spec 810H certificaat.

De andere functies en opties van Cat Phones reflecteren ook de focus op duurzaamheid, veiligheid en bescherming. Zo gaat de batterij bijvoorbeeld extra lang mee, omdat je deze niet altijd kunt oplaten tijdens het werken. Hygiëne is ook belangrijk, omdat je voor vuil en stof sneller te maken krijgt met bacteriën op het toestel. Daarom is het mogelijk om de telefoons van Cat schoon te maken met borstels, desinfecterende doekjes, water en andere middelen. Zo kun je jouw telefoon altijd snel en goed schoonmaken na een dag werken. Een aantal toestellen van Cat Phones zijn zelfs uitgerust met een thermische camera. Hiermee kun je warmte zien op foto’s en video’s. Deze functie kan bijdragen aan de veiligheid op de werkplaats, maar ook thuis kan dit erg handig zijn. Zo kun je de isolatie rondom ramen en deuren checken, of van een afstandje kijken of (elektronische) apparaten oververhit raken.

Door de focus op duurzaamheid en bescherming, zijn Cat Phones niet alleen handig voor mensen die in de bouw werken. Deze telefoons zijn ook geschikt voor onder andere militairen, mensen met een extreme hobby of voor mensen met een beperking. Je kunt lang met deze telefoons doen, zonder dat deze ernstig beschadigd raken of zelfs kapot zullen gaan.

Welke losse toestellen van Cat kan ik kopen?

Cat Phones heeft een aantal recent uitgebrachte modellen waar je uit kunt kiezen. De meest populaire modellen zijn de Cat S62 en de Cat S62 Pro. Deze telefoons lijken het meest op moderne smartphones van andere merken. De prestaties en specificaties van deze telefoons zijn niet zo goed als die van grote smartphoneseries, maar zijn prima als je een smartphone wilt gebruiken onder ruwe, instabiele omstandigheden. Doordat deze telefoons een stuk beter en sneller zijn dan andere telefoons van Cat, is de prijs ook een stuk hoger. Voor deze telefoons betaal je zo’n 600 euro, afhankelijk van waar je deze koopt. Wil je prijzen van Cat telefoons vergelijken? Dat is mogelijk op deze pagina. Ook abonnementen inclusief Cat smartphones kun je met elkaar vergelijken op deze website.

De Cat S62 en de Cat S62 Pro hebben veel overeenkomsten. Zo hebben beide telefoons een HD+ beeldscherm van 5.7 inch, met een resolutie van 1080 x 2160. De chipset, de 128 GB opslag, de batterijduur en het besturingssysteem zijn ook allemaal hetzelfde. Toch zijn er een aantal grote verschillen tussen deze twee modellen. De Cat S62 is nieuwer dan de S62 Pro, maar heeft toch een aantal nadelen ten opzichte van de voorganger. Zo heeft de Cat S62 geen thermische camera. Ook het geheugen is met 4 GB kleiner dan de 6 GB van de S62 Pro. In plaats van deze functies is het mogelijk om de Cat S62 draadloos op te laden. Ook de camera is veel beter, deze is namelijk 48 MP, terwijl de S62 Pro een camera heeft van slechts 12 MP. De IP69 en Mil-Spec 810H certificaten gelden voor beide toestellen. Deze certificaten zijn voor bescherming voor bescherming tegen stof, water, schokken en stoten.

Andere toestellen van Cat

Naast de Cat S62 en de Pro variant hiervan, heb je nog een paar andere recente modellen. Zo heb je nog de Cat S42 H+. Dit is een nieuwere uitgave van de Cat S42. Deze telefoon heeft een IP69 en een Mil-Std 810G certificaat, voor bescherming tegen schokken en stoten, stof en water. De batterij van dit toestel is erg groot en je kunt hier gemakkelijk de hele dag mee doen. De camera heeft 13 MP en het geheugen is met 3 GB wat lager. Ook de opslag van dit toestel is erg klein, met een capaciteit van 32 GB. Deze telefoon is dus vooral geschikt voor simpelere taken, zoals bellen en het versturen van berichten.

In de naam Cat S42 H+ staat de H+ voor hygiëne. Als je de telefoon iedere dag gebruikt in locaties met veel stof en vuil, is dit namelijk een belangrijk aspect waar je snel overheen zou kijken. Je toestel kan na langere tijd erg vies worden, waardoor er bacteriën gaan groeien. Daarom kun je de telefoons van Cat goed schoonmaken met water en borstels. Dit toestel gaat hierin nog een stapje verder. Zo zitten er namelijk zilveren ionen in het materiaal, die beschermen tegen de groei van bacteriën.

Twee andere nieuwe toestellen van Cat Phones zijn de B40 en de S22 flip. Deze feature phones hebben een ouderwetse stijl met een fysiek toetsenbord. De S22 kun je open- en dichtklappen, terwijl bij de B40 het toetsenbord direct onder het scherm zit. Deze telefoons zijn beide uiteraard erg stevig en duurzaam. Wel zijn deze telefoons een stuk simpeler en daarom goedkoper. Deze twee modellen zijn echt bedoeld voor de meest simpele taken. Het beeldscherm is daarom ook erg klein.

Cat: los toestel of telefoon met abonnement?

De telefoons van Cat zijn relatief erg goedkoop. Als je een Cat S42 (H+), een B40 of een SS22 flip wilt kopen, kun je deze in de meeste gevallen beter los kopen. Je hebt dan meer vrijheid, omdat je abonnement niet gebonden is aan je telefoon. Je kunt je huidige Sim Only abonnement zo meenemen naar een nieuw toestel, of een nieuwe simkaart in je Cat telefoon stoppen. Een telefoon met abonnement heeft als voordeel dat je niet direct het volle bedrag voor het toestel hoeft te betalen. Dit los je af over de duur van je contract, wat meestal 1 of 2 jaar is. Koop je de Cat S62 of de S62 Pro? Dan kan een telefoon + abonnement misschien wel een interessante optie zijn. Deze telefoons zijn namelijk een stuk duurder, zo rond de 600 euro.

© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ