Back to Top

Artikelen van Bianca Walraven - androidtoestel.nl

Een van onze grootste schrijfkanonnen:-) Bianca schrijft met gemak 3.000-4.000 woorden per dag weg en is altijd bij op het gebied van de laatste smartphone nieuwtjes, trends en ontwikkelingen, zowel op iPhone als op Android gebied.

 

Hieronder vind je alle artikelen die door Bianca zijn geplaatst.

Sony Xperia kopen zonder abonnement

De Sony Xperia is een serie van moderne smartphones. Sony brengt deze serie sinds 2014 op de markt. Populaire modellen zijn de Z1, Z3, Z5 en XZ1. Vaak wordt een smartphone inclusief mobiel abonnement aangeboden. Liever een Sony Xperia kopen zonder abonnement? Bekijk de mogelijkheden en prijzen.

  • Tuesday 16 October 2018 10:53

T-Mobile klantenservice bellen of mailen

Ben je (bijna) klant van T-Mobile, dan heb je soms een vraag of zit je met een probleem. De T-Mobile klantenservice bellen of mailen kan elke dag. Ze hebben een 24-uurs klantenservice bereikbaarheid en bieden verschillende contactmogelijkheden. Ontdek op welke manieren dit mogelijk is.

  • Saturday 13 October 2018 11:48

Huawei garantie in Nederland

De Chinese smartphonefabrikant Huawei is wereldleider in telecommunicatie. Steeds meer consumenten vinden hun weg naar dit merk. Hoewel de producten rechtstreeks uit China komen, koop je een Huawei smartphone in Nederland. Hoe zit dit met de Huawei garantie? We deden de Huawei garantie check en keken naar de service.

  • Sunday 16 September 2018 09:47

Software update Samsung S6 Edge Plus niet langer mogelijk

Samsung ondersteunt niet langer beveiligingsupdates voor de Samsung S6 Edge Plus. Dit heeft te maken met de leeftijd van het toestel: hij dateert van augustus 2015. Officieel geeft de smartphonefabrikant 3 jaar lang ondersteuning. Hier is in augustus 2018 een einde aan gekomen.

  • Thursday 13 September 2018 09:45

Xiaomi mi A2 review: goedkoop en toch van een uitstekende kwaliteit

Hij is groot, krachtig en ook nog eens heel goedkoop: de Xiaomi Mi A2. Je zou bijna gaan twijfelen aan de prijs-kwaliteitsverhouding. Dat hoeft niet, de Chinese smartphonefabrikant Xiaomi zet een ijzersterk merk neer. Lees de complete Xiaomi Mi A2 review en wat wij van deze smartphone vinden.

  • Monday 10 September 2018 09:03

Huawei komt met eerste 5G smartphone

De Chinese multinational Huawei zal begin 2019 de eerste 5G smartphone lanceren. Het smartphonemerk is zo zeker van zijn zaak dat het zelfs de maand maart als lanceringsdatum noemt.

  • Wednesday 25 July 2018 09:33

Goedkope telefoonhoesjes versus kwaliteit, waar moet je op letten?

Wie op zoek is naar een telefoonhoesje komt ontzettend veel tegen. Vooral via het internet zijn goedkope telefoonhoesjes eenvoudig te kopen. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk om goed naar het type telefoon te kijken. Daarnaast speelt ook kwaliteit een grote rol. Een goedkoop smartphonehoesje kan namelijk van een uitstekende kwaliteit zijn. We laten je zien hoe je de beste aanbieding vindt.

  • Tuesday 24 July 2018 09:05

Goedkope Alcatel smartphones volop verkrijgbaar

In Nederland zien we ze wat minder, in Frankrijk en Duitsland zijn Alcatel smartphones veel populairder. Prima toestellen tegen een zeer goedkope prijs, eindelijk hebben we deze ook ontdekt. Steeds meer Nederlandse winkels gaan over tot de verkoop van goedkope Alcatel smartphones. Vaak is dit in combinatie met een abonnement of prepaid bundel. Bekijk de beste nieuwe Alcatel toestellen.

  • Sunday 22 July 2018 09:31
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ