Back to Top

Artikelen van Bianca Walraven - androidtoestel.nl

Bianca

Een van onze grootste schrijfkanonnen:-) Bianca is altijd bij op het gebied van de laatste smartphone nieuwtjes, trends en ontwikkelingen, zowel op iPhone als op Android gebied.

Hieronder vind je alle artikelen die door Bianca zijn geplaatst.

Pincode wijzigen of verwijderen op Huawei smartphone

De pincode van je Huawei toestel wijzigen of verwijderen, is dat mogelijk? Wanneer je de pincode weet kun je deze gemakkelijk aanpassen. Ben je de pincode vergeten? Dan zijn er andere manieren om je toestel te ontgrendelen en de pincode te wijzigen/ verwijderen. In dit artikel lees je alles over het aanpassen van je pincode.

  • Monday 27 July 2020 11:27

Hoe herken je een neppe Samsung: de verschillen tussen echt en nep

Een echte Samsung herken je direct, toch? Helaas niet altijd. Er worden heel wat neppe Samsung toestellen aangeboden. Hierbij betaal je soms een te hoge prijs voor een smartphone die lang niet zo goed is. Herken de verschillen tussen een echte en nagemaakte samsung.

  • Saturday 25 July 2020 09:03

Android toestellen synchroniseren - 3 methoden

Vrijwel de meeste smartphones zijn voorzien van het Android besturingssysteem. Android toestellen synchroniseren betekent dat je data naar een andere telefoon overzet. Dit kan op verschillende manieren. Bekijk de 3 methoden en begin direct met synchronisatie.

  • Monday 20 July 2020 11:47

Bestanden zoeken op Android - beheer je bestanden

Wil je bestanden zoeken op je Android smartphone? Soms leidt dit tot een flinke zoektocht. Gelukkig is er een duidelijke handleiding waarmee je bestanden snel zoekt, opent en eventueel verwijdert.

  • Saturday 4 January 2020 12:09

Huawei telefoon leegmaken voor verkoop: bekijk de tips

Is je Huawei smartphone klaar voor verkoop? Je Huawei telefoon leegmaken vormt hier een belangrijk onderdeel van. Dankzij deze actie kan een ander er niet met jouw persoonlijke gegevens van door. In dit artikel lees je alles over het verkoopklaar maken van je toestel.

  • Tuesday 31 December 2019 13:07

Verschil tussen Huawei P en Y: dit zijn de verschillen

Het verschil tussen Huawei P en Y is best wel groot. Het gaat hier namelijk om twee verschillende series met elk hun specifieke eigenschappen. Ontdek de belangrijkste verschillen en welk toestel toch beter bij jou past.

  • Monday 23 December 2019 08:04

Welke telefoon is beter, Sony of Samsung?

Sony en Samsung, twee bekende smartphonefabrikanten. Ze hebben heel wat leuke modellen in hun assortiment. Welke telefoon is beter, Sony of Samsung? Een goede vraag! Laten we eens wat modellen met elkaar vergelijken.

  • Thursday 19 December 2019 08:02

Samsung telefoon leegmaken voor een nieuwe gebruiker

Je smartphone verkopen? De Samsung telefoon leegmaken voor nieuwe gebruiker is erg belangrijk. Je verwijdert je persoonlijke gegevens, zodat niemand hier iets mee kan. In dit artikel lees je hoe je het Samsung toestel klaargemaakt voor verkoop.

  • Sunday 15 December 2019 13:01
© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ