Back to Top

Artikelen van Mannes - androidtoestel.nl

Mannes is één van de meest gematigde schrijvers binnen ons team; sporadisch plaatst hij een berichtje...

Zodra hij berichten plaatst, dan vind je die hieronder (niet te vaak kijken dus;-)).

 

iPhones XS en XR worden concurrenten voor de Samsung S9 en Note 9

Morgenavond vindt in het Amerikaanse San Francisco het grote ‘Apple Event’ plaats. Dit is de jaarlijkse grote presentatieshow van Apple voor de nieuwe iPhones, en andere producten van Apple, zoals de iPads en de Apple Watch. Het lijkt erop dat er drie nieuwe iPhones gaan komen (waaronder de iPhone XR), die zullen gaan concurreren met de topmodellen van Samsung, namelijk de S9 en de onlangs verschenen Note 9. In dit artikel besteden wij aandacht aan de nieuwste smartphone modellen van Apple, de tegenhanger van Android.

  • Tuesday 11 September 2018 13:23

Populaire dual sim Android toestellen 2018

Wil je een dual sim telefoon kopen? Dan heb je meer dan genoeg keuze, want er worden vele verschillende dual sim telefoons verkocht. Goed om te weten: Apple heeft bekend gemaakt de iPhone 9 niet met dual sim te verkopen in Nederland. Je kunt dan ook beter een Android toestel aanschaffen als je een dual sim telefoon wil kopen.

Ben je benieuwd welke dual sim Android toestellen het populairst zijn op dit moment? Lees dan snel verder, want op deze pagina zetten we de populairste dual sim Android toestellen van 2018 op een rijtje.

  • Wednesday 5 September 2018 10:28

Bedien je rolgordijnen met je Android telefoon

Ooit was er een tijd dat mensen telefoons gebruikten om familie en vrienden te bellen die zich op een andere plek bevonden. Dat is lang geleden, tegenwoordig kijken we films op de telefoon, we maken er foto’s mee en we kopen onze dagelijkse boodschappen met een tik op het scherm. Smartphones zijn zakcomputers die soms frustrerend kunnen zijn, maar ons uiteindelijk zoveel mogelijkheden bieden dat we haast niet meer zonder kunnen. Ben je op zoek naar toepassingen waar je echt iets aan hebt? Wat dacht je van elektrische rolgordijnen bedienen met je telefoon!

  • Tuesday 24 July 2018 16:45

Samsung Galaxy Note 9: nu al geruchtmakend!

De Samsung Galaxy S9 en S9 Plus zijn nog maar net op de markt, maar ondertussen gonst het al van de geruchten over een volgende nieuwe Samsung: de 'Galaxy Note 9'. Naar verluidt wordt dit één van de grootste en meest krachtige smartphones van 2018. Volgens Galaxy Club wordt de Note 9 al op 9 augustus gepresenteerd. Hoogste tijd voor een rumor round-up!

  • Thursday 19 July 2018 11:00

6 onmisbare smartphone gadgets

Je smartphone is waarschijnlijk je favoriete toestel, waar je dagelijks veel gebruik van maakt. Tegenwoordig kan je heel veel met je telefoon, maar toch neig je naar nóg meer gebruikscomfort en telefoonplezier. Deze 6 smartphone gadgets maken je het leven een stuk makkelijker, zijn erg leuk, supercompact en daardoor absoluut onmisbaar! Bovendien zijn ze stuk voor stuk leuk om te geven én om te krijgen. Wij hebben ze voor jou allemaal op een rij gezet...

  • Thursday 7 June 2018 11:41

Bescherm je Android smartphone met een superdun beschermhoesje

Op zoek naar een leuk en handig beschermhoesje voor je Android smartphone? Ze bestaan in vele soorten, maten en kleuren, en dat is op zich al jaren zo. In de markt voor beschermhoesjes komen er alleen wel steeds meer aanbieders waarbij je een groot aanbod aan hoesjes kunt kopen, en waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Toch zijn er ook aanbieders die zich onderscheiden en zich richten op trends en niches…

  • Thursday 19 April 2018 11:24

Samsung Galaxy S9 (Plus) pre order fase; de eerste prijzen en aanbieders bekend

Zoals we gisteren al schreven op onze website zijn de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus inmiddels te ‘pre-orderen’. Dit wil zeggen dat je een S9 of S9 Plus toestel vooruit kunt bestellen; zodra je toestel daadwerkelijk op voorraad komt bij de aanbieder, dan wordt deze gelijk nog toegezonden aan je. Benieuwd wie de eerste webwinkels zijn die de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus in de pre-order aanbieden, en benieuwd naar hun prijzen? Lees dan gauw verder… 

  • Monday 26 February 2018 15:01
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ