Back to Top

Nieuws over accessoires voor je smartphone

Je vindt hier de nieuwsartikelen die over mobiele telefoon accessoires / smartphone accessoires gaan.

 

Hoe werkt een screenprotector?

Een glazen screenprotector wordt ook wel een tempered glass screenprotector genoemd. Er is echter ook een plastic variant verkrijgbaar. Hoe werkt een screenprotector? Dit laten we je duidelijk zien. Je ontvangt tips voor het aanbrengen van een screenprotector en hoe je deze weer verwijdert. Ga zelf aan de slag en kiest voor een uitstekende bescherming van je smartphone.

  • Tuesday 11 December 2018 10:38

Welke Samsung kan draadloos opladen?

Draadloos opladen is heel erg praktisch: je hebt niet langer een kabel tussen toestel en oplaadstation nodig. Koop je een Samsung smartphone, dan ben je vast nieuwsgierig of deze draadloos kan opladen. Samsung heeft verschillende modellen uitgebracht. Kan Samsung S5 of J5 zonder bekabeling opladen en hoe zit dit met nieuwere toestellen? We geven je een handig overzicht van draadloos oplaadbare smartphones van dit merk.

  • Monday 12 November 2018 11:38

Goedkope telefoonhoesjes versus kwaliteit, waar moet je op letten?

Wie op zoek is naar een telefoonhoesje komt ontzettend veel tegen. Vooral via het internet zijn goedkope telefoonhoesjes eenvoudig te kopen. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk om goed naar het type telefoon te kijken. Daarnaast speelt ook kwaliteit een grote rol. Een goedkoop smartphonehoesje kan namelijk van een uitstekende kwaliteit zijn. We laten je zien hoe je de beste aanbieding vindt.

  • Tuesday 24 July 2018 09:05

Micro SD kaart van 4gb of 256gb: dit zijn de verschillen

De micro SD kaart is vooral populair om het interne geheugen van de smartphone uit te breiden. Daarnaast is deze geheugenkaart ook praktisch voor actioncams. Er zijn verschillende factoren die de keuze van een geheugenkaart bepalen. Dit zijn de schrijfsnelheid en leessnelheid. Toch kijken we het vaakst naar de opslagcapaciteit. Met micro SD kaarten van 4gb tot 256gb is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken. Wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze opslagcapaciteiten?

  • Friday 13 July 2018 09:01

5 tips om een powerbank voor smartphone te kiezen

In een mobiele wereld is de powerbank onmisbaar geworden. Dit is een externe batterij voor alle soorten smartphones. Eenvoudig mee te nemen en op elk moment bruikbaar, de powerbank is echt wel praktisch. De oplaadbare accu laadt zichzelf op bij aansluiten op een stopcontact.

  • Wednesday 4 July 2018 10:02

6 onmisbare smartphone gadgets

Je smartphone is waarschijnlijk je favoriete toestel, waar je dagelijks veel gebruik van maakt. Tegenwoordig kan je heel veel met je telefoon, maar toch neig je naar nóg meer gebruikscomfort en telefoonplezier. Deze 6 smartphone gadgets maken je het leven een stuk makkelijker, zijn erg leuk, supercompact en daardoor absoluut onmisbaar! Bovendien zijn ze stuk voor stuk leuk om te geven én om te krijgen. Wij hebben ze voor jou allemaal op een rij gezet...

  • Thursday 7 June 2018 11:41

Haal meer uit je smartphone met de Motorola Moto Z modules

Speciaal voor de Motorola Moto Z heeft de fabrikant een aantal handige modules ontwikkeld. Maak van je smartphone een heldere speaker of een praktische projector. Deze gadgets maken van je Moto Z veel meer dan alleen een smartphone.

  • Wednesday 9 May 2018 09:32

Bescherm je Android smartphone met een superdun beschermhoesje

Op zoek naar een leuk en handig beschermhoesje voor je Android smartphone? Ze bestaan in vele soorten, maten en kleuren, en dat is op zich al jaren zo. In de markt voor beschermhoesjes komen er alleen wel steeds meer aanbieders waarbij je een groot aanbod aan hoesjes kunt kopen, en waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Toch zijn er ook aanbieders die zich onderscheiden en zich richten op trends en niches…

  • Thursday 19 April 2018 11:24
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ