Back to Top

Nieuws over accessoires voor je smartphone

Je vindt hier de nieuwsartikelen die over mobiele telefoon accessoires / smartphone accessoires gaan.

 

Denk aan deze 4 dingen wanneer je een android telefoon hebt

Ben jij de eigenaar van een android telefoon? Er zitten allerlei handige voordelen aan dit soort smartphones, zoals dat er minder strenge regels zijn voor bepaalde apps en dat deze telefoons een flink stuk goedkoper zijn dan die van concurrenten. Maar er zijn ook enkele zaken waar je aan moet denken wanneer je een android telefoon hebt. Wil jij weten wat deze zijn? In deze blog leer je meer over deze zaken.

  • Tuesday 16 May 2023 14:01

Haal meer uit je Android batterij met deze tips

Als je telefoon wat ouder is, kun je duidelijk merken dat je batterijcapaciteit terugloopt. Goedkopere Android-smartphones hebben vaak een iets minder grote batterij. Wat de oorzaak ook is, niets is zo vervelend als de hele dag door moeten opladen of als je smartphonebatterij opeens leeg is. Daarom hebben we wat tips gevonden om iets meer plezier uit je batterij te halen. Want sommige apps kunnen behoorlijk energie slurpen en sommige functies binnen Android zijn ook niet erg energievriendelijk.

  • Monday 2 January 2023 08:55

Wat zijn de beste goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen? Daar passen goede voornemens goed bij! En die zien er voor iedereen weer anders uit. Het is natuurlijk heel persoonlijk om te bepalen waar jij aan wilt werken. Kun je wel wat tips gebruiken? Dít zijn naar ons idee waardevolle goede voornemens.

  • Friday 23 December 2022 09:32

De mobiele telefoon moet bijdragen aan een duurzamere wereld

Onze wereld is steeds afhankelijker geworden van elektronische apparaten, zoals: de mobiele telefoon. Door de jaren heen is de mobiele telefoon steeds kleiner en beter geworden. Waar het eerste model alle functionaliteiten had die nodig waren om met anderen te communiceren, hebben de telefoons van nu veel uitgebreidere functionaliteiten waardoor we niet meer zonder kunnen. Maar wist jij dat de materialen die worden gebruikt om mobiele telefoons te produceren gevaarlijke stoffen bevat die de gezondheid van mensen schaden als deze onjuist worden gerecycled? Als consumenten zijn we nog lang niet duurzaam genoeg. We vervangen of gooien de mobiele telefoon al gauw weg als ze kapot gaan of traag worden en dit zorgt voor een grote hoeveelheid afval. Het is daarom hoogste tijd voor verandering!

  • Monday 19 December 2022 10:25

Deze smartphone accessoires kun je een man cadeau doen voor kerstmis

De Kerst komt er weer aan en daarmee is het weer tijd voor de vraag wat je een man dit jaar cadeau kan doen voor de Kerst. Vergeet de sokken, onderbroeken en badschuim maar, want er zijn ook andere, nuttigere cadeaus die je kunt geven voor dit feest. Er zijn genoeg leuke accessoires voor de smartphone die je onder de boom kunt doen. Bijvoorbeeld als de man altijd onderweg is, zijn telefoon kwijt is of van muziek houdt.

  • Wednesday 23 November 2022 09:16

Hoe kies je de beste draadloze oordopjes voor je Android telefoon

Ken je dat? Je rolt het snoertje van je oordopjes netjes op, stopt het in je jaszak of tas en na twee minuten is het een niet te ontwarrende knoop geworden waar je eerst flink aan moet peuteren voordat je de oordopjes weer kunt gebruiken. Er lijkt een soort onverklaarbare natuurwet voor te bestaan. Niet goed voor je geduld, maar ook niet voor het snoertje van de oordopjes dat door het in de knel zitten kan beschadigen. De oplossing? Draadloze oordopjes voor je Android telefoon!

  • Friday 3 June 2022 11:53

Moet je een originele telefoonoplader gebruiken?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende verhalen over het opladen van telefoons. Daarnaast worden er bij de toptoestellen van de grote merken zoals Samsung en Apple ook geen oplader meer meegeleverd. Maar is het dan wel noodzakelijk om een oplader te kopen van de juiste fabrikant? Of kun je ook voor een B merk gaan?

  • Monday 25 April 2022 12:50

Hoe kun je voorkomen dat lage temperaturen je telefoon aantasten?

Ja, je leest het goed. Wanneer het buiten koud is kan dit mogelijk schade toebrengen aan je toestel. Niet verwacht hé? Gelukkig zijn er een aantal handige manieren om te voorkomen dat deze koude temperaturen ook daadwerkelijk je telefoon zullen beschadigen. Welke manieren dit zijn, daar vertellen we je in dit blogartikel natuurlijk graag meer over. Lees dan ook snel even verder voor meer informatie.

  • Saturday 23 April 2022 17:23
 
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen
© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ