Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - 11 - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

Samsung telefoon leegmaken voor een nieuwe gebruiker

Je smartphone verkopen? De Samsung telefoon leegmaken voor nieuwe gebruiker is erg belangrijk. Je verwijdert je persoonlijke gegevens, zodat niemand hier iets mee kan. In dit artikel lees je hoe je het Samsung toestel klaargemaakt voor verkoop.

  • Sunday 15 December 2019 13:01

Toegangscode of wachtwoord van je Xiaomi telefoon vergeten: lees onze tips

Je bent de toegangscode of het wachtwoord vergeten van je Xiaomi telefoon. Hierdoor kun je het toestel niet meer ontgrendelen. Ontzettend vervelend, maar hoe los je dit probleem op? Bekijk de handige tips zodat je snel weer gebruikmaakt van je Xiaomi smartphone.

  • Wednesday 11 December 2019 11:59

Samsung A50 en A70 vergelijken: dit zijn de verschillen

De Samsung Galaxy A50 en A70 zijn twee smartphones uit 2019 Het gaat hier om modellenuit het middensegment. Wat zijn de verschillen en eventuele overeenkomsten tussen de Samsung A50 en A70? We vergelijken deze smartphones met elkaar.

  • Wednesday 27 November 2019 13:45

Verschillen tussen LG G, K, Q en V serie telefoons

LG smartphones zijn van een prima kwaliteit. Het is een Zuid-Koreaans merk dat smartphones in verschillende series uitbrengt. Je hebt de keuze tussen de G, K, Q en V serie. Wat zijn de verschillen tussen deze series? Dat bespreken we hieronder, met uiteraard een aantal voorbeelden.

  • Sunday 17 November 2019 10:41

Samsung Galaxy S10 en S10e vergelijken: de verschillen

Ze zijn beiden uit 2019 en voorzien van een modern design met groot scherm. De Samsung Galaxy S10 en S10e vergelijken? We laten je alle verschillen en overeenkomsten zien.

  • Wednesday 13 November 2019 10:38

Welke Samsung telefoon is goed – keuzehulp

Wat voor jou de beste Samsung smartphone is, hangt helemaal van je wensen en smartphonegebruik af. Er zijn wel een aantal bijzonder goede toestellen van dit merk. Welke Samsung telefoon is goed en past het beste bij mij? Ontdek het met de keuzehulp.

  • Thursday 24 October 2019 09:13

Huawei Mate 20 en Mate 20 Lite vergelijken: de verschillen

Huawei liefhebbers weten de kwaliteit van het merk te waarderen. De Huawei Mate 20 en Mate 20 Lite vergelijken? Een goed idee, want er zitten wat verschillen tussen deze twee toestellen. Welke verschillen en overeenkomsten dat zijn, lees je verderop in dit artikel.

  • Monday 21 October 2019 09:11

Wachtwoord Huawei vergeten: wat te doen?

Je bent je wachtwoord van je Huawei smartphone vergeten. Hierdoor kun je het toestel niet ontgrendelen. Moet je de smartphone terugzetten naar fabrieksinstellingen of is er een andere oplossing? Gelukkig hoef je niet direct drastische maatregelen te treffen.

  • Saturday 12 October 2019 20:03

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

© Copyright 2009 - 2023 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ