Back to Top

ASUS smartphone nieuws – het laatste nieuws over Asus smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Asus smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Asus smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Asus toestellen met abonnement.

 

Asus ROG phone is de nieuwste gaming smartphone

Computeronderdelen producent Asus komt met een krachtige gaming smartphone. De ROG phone valt niet alleen met zijn design op, ook de luchtgekoelde Snapdragon 845 processor mag er wezen. Gameliefhebbers moeten wel nog even wachten op dit toestel, Asus laat niet weten wanneer deze beschikbaar is.

  • Saturday 14 July 2018 09:27

Smartphones van 6 inch en groter

Ooit werden grote mobiele gsm’s massaal ingeruild voor kleinere modellen. Het is tegenwoordig weer helemaal de trend om een zo groot mogelijk toestel te hebben. Telefoons van 6 inch en groter worden ook wel phablet genoemd. Een mooie kijkervaring en handige navigatie, 6 inch is helemaal geen verkeerde keuzen. Maar let op, waarschijnlijk past deze grote smartphone niet in de broekzak. Toch hebben we de vijf meest populaire smartphones van 6 inch en groter op een rij gezet.

  • Thursday 21 June 2018 09:01

Asus Zenfone Max Pro voorzien van krachtige processor

De Zenfone Max Pro is het nieuwste model van Asus. Dit toestel is vanaf 3 mei 2018 verkrijgbaar. Wat direct opvalt is de krachtige Snapdragon 636 processor. In combinatie met een 5000 mAh batterij verwachten we uitzonderlijke prestaties.

  • Friday 11 May 2018 10:34

Asus Zenfone 5 mag zich goedkopere versie iPhone X noemen

De nieuwste smartphone van Acer, de Asus Zenfone 5, wordt volop vergeleken met de iPhone X. Het gekopieerd design is niet echt onderscheidend, maar biedt wel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  • Sunday 25 March 2018 10:31
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ