Back to Top

Deze smartphone accessoires kun je een man cadeau doen voor kerstmis - androidtoestel.nl

De Kerst komt er weer aan en daarmee is het weer tijd voor de vraag wat je een man dit jaar cadeau kan doen voor de Kerst. Vergeet de sokken, onderbroeken en badschuim maar, want er zijn ook andere, nuttigere cadeaus die je kunt geven voor dit feest. Er zijn genoeg leuke accessoires voor de smartphone die je onder de boom kunt doen. Bijvoorbeeld als de man altijd onderweg is, zijn telefoon kwijt is of van muziek houdt.

Accessoires voor onder de boom

Niet iedereen heeft evenveel budget voor onder de boom. Daarom hebben we wat accessoires uitgezocht voor iedere prijscategorie. Zo vind je een kerstcadeau man voor een zacht prijsje. Een goede autolader heb je bijvoorbeeld al voor een tientje tot twintig euro. Een nek telefoonhouder kost ongeveer 20 euro voor een goed model. Daarnaast kun je een leren hoesje cadeau geven. Deze zijn vaak iets duurder, maar toveren wel een glimlach op het gezicht. En ken je een man die altijd met muziek bezig is? Dan zijn oortjes een goed idee.

Autolader

Een autolader hoeft over het algemeen niet veel te kosten, maar is toch handig. Veel auto’s hebben een sigarettenaansteker waarin je de autolader kunt aansluiten. Er komt dan stroom uit de autolader, waarmee je je smartphone kunt opladen. Zo’n lader kost nog geen tientje, maar is wel een ideale accessoire als je lootjes gaat trekken en een klein bedrag hebt afgesproken. Heeft de auto geen sigarettenaansteker meer? Dan kun je ook een kwalitatief goede USB-kabel gebruiken.

Nek telefoonhouder

Ken je een man die altijd zijn telefoon kwijt is of nooit de handen vrij heeft? Dan is een nek telefoon houder een goed idee. Zo’n houder kost ongeveer 20 euro en kun je overal aan vast maken. Bijvoorbeeld in best, in de auto of als je aan het autowiel. Er zijn heel wat toepassingen met deze telefoonhouder te verzinnen. Dankzij de zwanenhals bepaal je zelf de kijkafstand. Doordat de zachte siliconen pad de nek beschermt, krijg je geen last van je nek als je de houder langdurig gebruikt.

Leren hoesje

Een goed leren hoesje voor een smartphone kost ongeveer 50 euro. Zwart leer en cognac-kleurig zijn de favoriete kleuren hoesjes voor mannen. Op die manier loopt hij er stijlvol bij met zijn smartphone en wordt deze ook nog eens goed beschermd. Doordat je in veel van deze hoesjes ook pasjes zoals een bankpas of ID-kaart kunt opbergen, is hij zijn pasjes nooit meer kwijt.

Oordopjes

Ken je een echte muziekliefhebber? Geef dan eens oordopjes cadeau. Er zijn verschillende soorten oordopjes voor verschillende prijzen te koop. Op die manier hoef je niet per sé oordopjes van 200 euro te kopen, maar het kan uiteraard wel. We raden aan om van tevoren even wat reviews te lezen, want het geluid kan per merk behoorlijk verschillen. Zo heb je ook al oordopjes vanaf 70 euro tot 100 euro, die kwalitatief goed linken. Let er wel op dat oordopjes een persoonlijk product zijn, waardoor je wel rekening moet houden met de pasvorm.

© Copyright 2009 - 2022 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ