Back to Top

LG smartphone nieuws – het laatste nieuws over LG smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste LG smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) LG smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over LG toestellen met abonnement.

 

LG G6 en Q6: de verschillen en overeenkomsten

Twijfel je tussen de LG G6 en LG Q6? Dat begrijpen wij als geen ander, want deze twee smartphones lijken sterk op elkaar. Toch zijn er wel degelijk verschillen, onder andere in de afmeting en de camera. Bekijk alle overeenkomsten en verschillen. Zo weet jij precies welke LG het beste bij jou past.

  • Tuesday 27 November 2018 11:24

LG G8 preview: dit staat ons te wachten

De LG G8 moet het nieuwste vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse producent worden. Tot nu toe staan een 4k display en VR toepassingen op de planning. We kunnen echter nog veel meer verwachten van de LG G8.

Volgens geruchten zou LG werken aan trillende schermen die de traditionele speaker vervangen.

  • Friday 6 July 2018 10:41

LG werkt aan smartphone met vijf camera's

LG is bezig met het ontwikkelen van een nieuw toestel. De onaangekondigde LG V40 wordt een toestel zoals we die nog nooit hebben gezien.

  • Wednesday 27 June 2018 22:41

LG vraagt patent op de opvouwbare smartphone

De Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant LG heeft patent aangevraagd op een opvouwbare smartphone. Opgevouwen lijkt dit apparaat op een tablet, LG zelf noemt het een mobiele telefoon met flexibel display.

  • Thursday 15 February 2018 19:27

LG X4+ eerste Smartphone met robuuste behuizing

LG komt begin 2018 met de eerste smartphone voorzien van robuuste behuizing. Hiermee voldoet het aan de wensen van veel smartphonegebruikers: een toestel dat tegen een stootje kan.

  • Wednesday 14 February 2018 19:30

LG: “Wij releasen wanneer dit nodig is”

LG is de eerste smartphone fabrikant die de releasen van nieuwe toestellen totaal anders gaat aanpakken. Vice voorzitter Cho Sung-jin kondigde de nieuwe strategie aan tijdens de Consumer Electronics Show 2018. Over de reden om met een nieuwe strategie te komen zijn de meningen over verdeeld. Maar dat LG het anders aan gaat pakken is zeker!

  • Saturday 20 January 2018 20:19
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2019 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ