Back to Top

Samsung smartphone nieuws – het laatste nieuws over Samsung smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Samsung smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Samsung smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Samsung toestellen met abonnement.

 
Filter nieuws:

Verkoop smartphones in China neemt af

China is altijd al het land van de technologie geweest. De Chinezen waren een van de eersten die oude mobieltjes inwisselden voor een moderne smartphone. Niet voor niks doen Chinese merken als Huawei, Oppo en Vivo het zo goed. Nu bijna alle Chinezen in het bezit zijn van een smartphone, neemt de vraag hiernaartoe sterk af.

  • Thursday 22 February 2018 15:58

Samsung Galaxy S9: dit weten wij al over de nieuwe Samsung

Samsung heeft de features van de Galaxy S9 niet heel goed verborgen kunnen houden. Zo’n beetje alles is inmiddels al bekend over het nieuwe toestel uit de Samsung Galaxy S-collectie. Maar waarom moet jij dit toestel nou echt hebben? We zetten nog wat feitjes voor je op een rij.

  • Thursday 22 February 2018 08:50

Magnesiumlegering van Samsung geschikt voor smartphones

Samsung heeft onlangs een notebook met magnesiumlegering gelanceerd. Deze magnesium-aluminium legering wordt ook wel Metal12 genoemd. Het gaat hier om een lichtgewicht maar toch sterke behuizing die het gebruiksgemak van de notebook verbeterd. Mogelijk gaat Samsung ook smartphones met de Metal12 legering op de markt brengen.

  • Friday 16 February 2018 14:35

LG vraagt patent op de opvouwbare smartphone

De Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant LG heeft patent aangevraagd op een opvouwbare smartphone. Opgevouwen lijkt dit apparaat op een tablet, LG zelf noemt het een mobiele telefoon met flexibel display.

  • Thursday 15 February 2018 19:27

Kamerleden maken gebruik van beveiligde smartphone

Binnen de politiek komt het vaker voor dat gesprekken worden afgeluisterd. Om dit te voorkomen maken Nederlandse bewindslieden en Kamerleden in sommige landen gebruik van een beveiligde smartphone. Hiermee wordt alle communicatie versleuteld verzonden, wat voorkomt dat belangrijke informatie uitlekt.

  • Tuesday 13 February 2018 08:23

Samsung 9 voorzien van beter werkgeheugen

In februari 2018 wordt de nieuwste Samsung Galaxy S9 aangekondigd: dit heeft een topman van de smartphonefabrikant laten weten. Er zijn eerder veel geruchten over de S9 rondgegaan. Duidelijk is dat dit toestel over meer werkgeheugen zal beschikken.

  • Tuesday 6 February 2018 15:33

Samsung ontkent het opzettelijk langzaam maken van oudere modellen

Niet alleen Apple krijgt te maken met de beschuldiging dat zij opzettelijk oudere modellen langzamer maken. Ook Samsung krijgt deze beschuldiging. Waar Apple hier een duidelijk reactie op gaf, laat Samsung voor alsnog weten dat zij de oudere telefoons niet opzettelijk langzaam maken. Lees hier de reactie van Samsung

  • Sunday 21 January 2018 16:34

Exynos 9810: het nieuwste paradepaardje van Samsung

We wisten al even dat het eraan ging komen, maar nu is het moment eindelijk daar. Samsung heeft de Exynos 9810 officieel gepresenteerd. De Samsung Galaxy S9 zal volgens de geruchten uitgerust gaan worden met de Exynos 9810. Deze nieuwe processor zal de Samsung toestellen veel sneller en beter maken dan wij nu gewend zijn. Hier alle voordelen op een rij!

  • Tuesday 9 January 2018 10:50
Beste Android deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ