Back to Top

Samsung smartphone nieuws – het laatste nieuws over Samsung smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Samsung smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Samsung smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Samsung toestellen met abonnement.

 

Nieuwe Android smartphone kopen of nog even wachten? Deze toestellen zijn het wachten waard

Nu een nieuwe Android smartphone gaan kopen of nog even afwachten? WIl je een nieuw toestel aanschaffen, bijvoorbeeld omdat het model dat je nu hebt echt aan vervanging toe is? Of heb je nu een smartphone die je graag wil vervangen, maar nog wel even mee kan? Als je een goede afweging wil maken of je beter nu een smartphone kunt kopen of nog even moet wachten, is het goed om te kijken naar de smartphones die binnenkort nog uitkomen.

  • Thursday 22 February 2024 16:04

Meer dan 10 manieren om je Samsung smartphone te verbinden met je windows laptop

Je bent in het bezit van een Samsung smartphone en een Windows laptop, dan is het handig om te weten hoe je deze twee apparaten met elkaar kunt verbinden. Om foto's, muziek en andere bestanden over te zetten tussen je refurbished laptop en telefoon. En om gegevens te synchroniseren zoals je agenda en documenten. Om je hierbij te helpen hebben een lijst samengesteld met daarin meer dan 10 manieren om je Samsung smartphone te verbinden met je Windows laptop.

  • Monday 6 March 2023 09:26

Vooruitzicht op de nieuwste Samsung Galaxy S23

In september 2022 is de nieuwste iPhone genaamd de iPhone 14 uitgekomen waar vele Apple fans op hebben zitten wachten. Nu is het de beurt aan de Android fans onder ons. Deze groep is volgens Statcounter 2,7 keer zo groot als het aantal iOS gebruikers. Dit betekent dat de lancering van de nieuwe Samsung telefoon genaamd de Galaxy S23 veel grootser zal worden dan die van Apple in 2022. Om een idee te geven wat je te wachten staat, vertellen wij je in dit artikel zien wat de volgende editie van de Galaxy serie met zich mee zal brengen.

  • Tuesday 10 January 2023 14:36

De nieuwe Samsung Galaxy S22 is er!

Samsung is een serie smartphones rijker: de Samsung Galaxy S22. De uit drie smartphones bestaande lijn is vanaf eind februari te koop en nu al te pre-orderen. Maar wat zijn de belangrijkste specificaties? Je leest het hieronder.

  • Friday 18 February 2022 13:13

In 2022 de Samsung Galaxy S22? Lees hier de geruchten

Nu het einde van 2021 in zicht komt, betekent dit ook dat begin 2022 eraan komt. In de eerste week van januari vindt altijd de Consumer Electronics Show (CES) plaats. Tijdens deze grote technologiebeurs kondigt Samsung de laatste jaren zijn nieuwe modellen aan. En waarschijnlijk ook deze keer, met de Samsung Galaxy S22 in aankomst. Wat voor verbeteringen zullen we zien? We geven hieronder de geruchten over het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Positieve verbazing is er bij de S22 Ultra. Pak je groot uit met het model en met een ruim abonnement (tip: met data delen), dan zit je de komende tijd goed.

  • Thursday 23 December 2021 10:22

Samsung of Xiaomi smartphone: de verschillen vergelijken

Wat zijn de verschillen tussen Xiaomi en Samsung smartphones, en welke smartphone is beter? In het tweede kwartaal van 2021 heeft Xiaomi voor het eerst Samsung ingehaald. De Chinese smartphone fabrikant verkocht in juni van dat jaar meer toestellen dan Samsung wist te bereiken. De vraag is nu of je beter voor een Samsung of Xiaomi toestel kunt kiezen. In dit artikel bieden we je inzichten op dit gebied!

  • Sunday 31 October 2021 12:08

Samsung smartphone koppelen aan een Smart TV

Veel moderne smartphones kun je koppelen aan de smart tv. Heb je een Samsung telefoon? In veel gevallen is deze probleemloos te koppelen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via Samsung Smart View of Google Home. Ook via een Bluetoothverbinding kun je een koppeling opzetten.

  • Sunday 5 September 2021 14:12

Motorola of Samsung: de verschillen vergelijken

Vergelijk nu de verschillen tussen Motorola en Samsung smartphones. Op het gebied van Android toestellen heb je ontzettend veel keuze. Een aantal merken springen hier met betrekking tot kwaliteit bovenuit. Motorola of Samsung, welke van deze twee merken is beter? Het is een beetje lastig om een vergelijking te maken want beide hebben ze voor- en nadelen. Uiteraard zijn er ook overeenkomsten, naar verschillen. In dit artikel lees je daar alles over.

  • Friday 2 July 2021 10:40
 
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen
© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ