Back to Top

Samsung smartphone nieuws – het laatste nieuws over Samsung smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Samsung smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Samsung smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Samsung toestellen met abonnement.

 

Samsung A3 2017: alles over de specs en voor welke prijs je deze kan kopen

De Samsung A3 2017 is de laatste in deze rij. Er is geen opvolger in de vorm van Samsung A3 2018. Overigens niks mis met het toestel uit 2017. Hij is ip68 gecertificeerd, voorzien van octa-core processor en uitstekende camera. Lees alles over de specs, de prijs en nog veel meer.

  • Saturday 1 December 2018 09:40

Wachtwoord schermvergrendeling vergeten van je Samsung smartphone

Je bent je Samsung Galaxy wachtwoord vergeten. Dit betekent dat de schermvergrendeling geblokkeerd is. Hierdoor kun je geen gebruik maken van je smartphone. Ontdek hoe je een vergeten wachtwoord of patroon schermvergrendeling omzeilt en je mobiel apparaat toch ontgrendelt. Dit geldt voor alle Samsung toestellen.

  • Wednesday 14 November 2018 10:44

Welke Samsung kan draadloos opladen?

Draadloos opladen is heel erg praktisch: je hebt niet langer een kabel tussen toestel en oplaadstation nodig. Koop je een Samsung smartphone, dan ben je vast nieuwsgierig of deze draadloos kan opladen. Samsung heeft verschillende modellen uitgebracht. Kan Samsung S5 of J5 zonder bekabeling opladen en hoe zit dit met nieuwere toestellen? We geven je een handig overzicht van draadloos oplaadbare smartphones van dit merk.

  • Monday 12 November 2018 11:38

Full screen smartphone met en zonder notch

Met een full screen smartphone profiteer je van een groot scherm terwijl de telefoon wel nog in je broekzak past. Onder deze smartphones heb je de keuze uit modellen met of zonder notch (inkeping aan de bovenkant van het toestel). Ontdek alles over deze zogenoemde bezelloze smartphones.

  • Friday 9 November 2018 11:32

Welke telefoon is beter: Samsung of Huawei?

Kijken we naar de wereldwijde verkoop van Android smartphones, dan scoren Samsung en Huawei als beste. De keuze voor een nieuwe smartphone is dan ook snel gemaakt: het wordt een van deze twee merken. Maar welke telefoon is beter, Samsung of Huawei? We zochten het voor jou uit.

  • Monday 5 November 2018 09:19

Smartphone simlockvrij beste koop 2018

Er is een ruime keus aan simlockvrije smartphones. Ga je voor een Samsung, Huawei of Sony? Daarnaast zijn er nog veel meer bekenden en/ of goedkoop merken verkrijgbaar. Wat is de smartphone simlockvrij beste koop? We zetten de beste smartphones volgens de Consumentenbond én consumenten op een rij.

  • Friday 26 October 2018 16:53

Android downloaden voor Samsung

De nieuwste Android versie downloaden houdt jouw smartphone up-to-date. Waar kan je de Android versie voor Samsung downloaden? Zorg dat je alleen bij betrouwbare downloads uitkomt. We laten je zien waar je de nieuwste Android versie en software update vindt.

  • Friday 19 October 2018 09:58

Software update Samsung S6 Edge Plus niet langer mogelijk

Samsung ondersteunt niet langer beveiligingsupdates voor de Samsung S6 Edge Plus. Dit heeft te maken met de leeftijd van het toestel: hij dateert van augustus 2015. Officieel geeft de smartphonefabrikant 3 jaar lang ondersteuning. Hier is in augustus 2018 een einde aan gekomen.

  • Thursday 13 September 2018 09:45
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ