Back to Top

Xiaomi smartphone nieuws – het laatste nieuws over Xiaomi smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Xiaomi smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Xiaomi smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Xiaomi toestellen met abonnement.

 

Samsung of Xiaomi smartphone: de verschillen vergelijken

Wat zijn de verschillen tussen Xiaomi en Samsung smartphones, en welke smartphone is beter? In het tweede kwartaal van 2021 heeft Xiaomi voor het eerst Samsung ingehaald. De Chinese smartphone fabrikant verkocht in juni van dat jaar meer toestellen dan Samsung wist te bereiken. De vraag is nu of je beter voor een Samsung of Xiaomi toestel kunt kiezen. In dit artikel bieden we je inzichten op dit gebied!

  • Sunday 31 October 2021 12:08

Xiaomi draadloos opladen & instellen

Een Xiaomi draadloos opladen is praktisch. Helaas zijn niet alle Xiaomi smartphones hier niet op toegerust. Daarom moet je het draadloos opladen instellen. In dit artikel lees je hoe dit moet en welke draadloze opladers geschikt zijn. Na het lezen van dit artikel weet je alles over de Xiaomi smartphone, en het draadloos opladen daarvan.

  • Thursday 12 August 2021 08:35

Xiaomi of Huawei, wat is beter?

Er komen steeds meer smartphonemerken bij. Xiaomi of Huawei, dit zijn twee Chinezen smartphone fabrikanten. Ze produceren Android smartphones en zijn directe concurrenten. Welke van deze twee merken is beter? Er zit met betrekking tot prijs en kwaliteit zeker wel verschil tussen Xiaomi en Huawei.

  • Monday 4 January 2021 09:10

Toegangscode of wachtwoord van je Xiaomi telefoon vergeten: lees onze tips

Je bent de toegangscode of het wachtwoord vergeten van je Xiaomi telefoon. Hierdoor kun je het toestel niet meer ontgrendelen. Ontzettend vervelend, maar hoe los je dit probleem op? Bekijk de handige tips zodat je snel weer gebruikmaakt van je Xiaomi smartphone.

  • Wednesday 11 December 2019 11:59

Een screenshot (schermafbeelding) op je Xiaomi smartphone maken

Met een screenshot of schermafbeelding leg je informatie over het scherm van je telefoon vast. In veel gevallen is het handig om een schermafdruk te maken. Dit kan op verschillende manieren. In dit artikel lees je hoe je een afdruk of screenshot van je Xiaomi scherm maakt.

  • Friday 4 October 2019 09:07

Verschil Xiaomi Mi en Redmi

Xiaomi is een redelijk grote Chinese fabrikant van smartphones en tablets. Dit merk brengt jaarlijks een aantal nieuwe Android smartphones uit. De Mi- en Redmi series zijn erg populair. Wat is eigenlijk het verschil tussen Xiaomi Mi en Redmi toestellen? Ontdek de belangrijkste verschillen en waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuw toestel.

  • Sunday 20 January 2019 19:23

Even kennismaken: Xiaomi, het nieuwste smartphonemerk bij KPN

Grote smartphonemerken weten het dondersgoed: de minder bekende fabrikanten worden steeds groter. Reuzen als Samsung en Apple krijgen er meer en meer concurrentie bij. Ook het Chinese Xiaomi is nieuwkomer op de smartphonemarkt. En sinds kort is Xiaomi verkrijgbaar! Hoog tijd voor een voorstelronde van dit merk.

  • Thursday 10 January 2019 07:23

Beste smartphone onder 250 euro (2019)

Ben jij op zoek naar de beste smartphone onder 250 euro? Welke kwaliteit kun je voor dit bedrag verwachten? We hebben de beste budget smartphones op een rij gezet. Maak kennis met merken als Xiaomi, Huawei en Nokia.

  • Monday 7 January 2019 12:18
 
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen
© Copyright 2009 - 2023 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ