Back to Top

Xiaomi smartphone nieuws – het laatste nieuws over Xiaomi smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Xiaomi smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Xiaomi smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Xiaomi toestellen met abonnement.

 

Full screen smartphone met en zonder notch

Met een full screen smartphone profiteer je van een groot scherm terwijl de telefoon wel nog in je broekzak past. Onder deze smartphones heb je de keuze uit modellen met of zonder notch (inkeping aan de bovenkant van het toestel). Ontdek alles over deze zogenoemde bezelloze smartphones.

  • Friday 9 November 2018 11:32

Xiaomi mi A2 review: goedkoop en toch van een uitstekende kwaliteit

Hij is groot, krachtig en ook nog eens heel goedkoop: de Xiaomi Mi A2. Je zou bijna gaan twijfelen aan de prijs-kwaliteitsverhouding. Dat hoeft niet, de Chinese smartphonefabrikant Xiaomi zet een ijzersterk merk neer. Lees de complete Xiaomi Mi A2 review en wat wij van deze smartphone vinden.

  • Monday 10 September 2018 09:03

Xiaomi gaat naar de beurs: goed nieuws voor fans van dit merk

De Chinese smartphonefabrikant Xiaomi gaat naar de beurs. Het hoopt hiermee ruim 5,3 miljoen euro op te halen. Dit moet de totale waardering op 100 miljard dollar zetten. Hierdoor komt er genoeg geld vrij voor de ontwikkeling van nieuwe toestellen.

  • Monday 2 July 2018 17:58

Xiaomi smartphones 2018 - 2019: dit zijn de geruchten

In 2018 heeft de Chinese smartphonefabrikant Xiaomi een aantal nieuwe toestellen uitgebracht. Er zit echter nog veel meer in de pijpleiding, voor 2018 en 2019 verwachten we een aantal mooie smartphones.

  • Monday 11 June 2018 09:59

Chinese smartphonefabrikanten nemen de markt over

Binnen de Android smartphonemarkt blijft Samsung de grootste. Chinese fabrikanten dreigen nu Samsung van zijn troon te stoten. Vooral merken als Xiaomi, Huawei en Vivo krijgen een steeds groter aandeel.

  • Thursday 7 June 2018 09:08

Beursgang voor smartphonefabrikant Xiaomi

Xiaomi gaat de beurs op. Dit is goed nieuws voor de Chinese smartphone fabrikant, maar ook voor Nederlandse investeerders. Xiaomi is immers de op vier na grootste smartphone fabrikant. De beursgang wordt vergeleken met andere grote beursnoteringen zoals het internetbedrijf AliBaba. Met de beursgang ziet Xiaomi nieuwe kansen om nog verder door te groeien.

  • Wednesday 7 February 2018 12:08
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ