Back to Top

Artikelen van de redactie - androidtoestel.nl

Onze redactie bestaat onder andere uit de mensen die we op de pagina Over ons met naam noemen. Daarnaast kunnen er bijvoorbeeld gastredacteuren zijn, en mensen die zich niet doorlopend inzetten als redacteur. Alle artikelen en berichten van deze mensen vind je onder de verzamelnoemer ‘redactie’. Ook als er meerdere redacteuren aan een artikel hebben gewerkt, of een artikel uit naam van de hele redactie is, dan wordt het artikel geplaatst door de redactie.


Hieronder vind je alle artikelen die door de reactie zijn geplaatst.

Dating app Pheramor maakt match op basis van DNA

Dat een gewone datingapp niet meer volstaat, laat Pheramor ons zien. Deze moderne app maakt matches op basis van een dna profiel. Hiermee gaat er een nieuw tijdperk van daten in.

  • Friday 9 February 2018 08:40

Bescherm je smartphone tegen cryptojacking

Van hijacking of carjacking hebben we allemaal wel eens gehoord, maar wat is cryptojacking? Dit woord is betrekkelijk nieuw en is ontstaan nadat de populariteit van cryptocurrency toenam. Met cryptojacking wordt je smartphone, tablet of computer gebruikt voor het minen van cryptomunten. Er komt steeds meer kwaadwillenden software op de markt, het is daarom belangrijk om je apparaten goed te beschermen tegen cryptojacking.

  • Thursday 8 February 2018 12:43

Closing the Loop wint Circulair Award 2018

Het Amsterdamse Closing the Loop heeft de Circulair Award 2018 in de wacht gesleept. Dit bedrijf recycled oude smartphones en vermindert hiermee de uitstoot van CO2. Een goede zaak voor zowel Closing the Loop als het milieu.

  • Thursday 8 February 2018 12:42

Beursgang voor smartphonefabrikant Xiaomi

Xiaomi gaat de beurs op. Dit is goed nieuws voor de Chinese smartphone fabrikant, maar ook voor Nederlandse investeerders. Xiaomi is immers de op vier na grootste smartphone fabrikant. De beursgang wordt vergeleken met andere grote beursnoteringen zoals het internetbedrijf AliBaba. Met de beursgang ziet Xiaomi nieuwe kansen om nog verder door te groeien.

  • Wednesday 7 February 2018 12:08

Samsung 9 voorzien van beter werkgeheugen

In februari 2018 wordt de nieuwste Samsung Galaxy S9 aangekondigd: dit heeft een topman van de smartphonefabrikant laten weten. Er zijn eerder veel geruchten over de S9 rondgegaan. Duidelijk is dat dit toestel over meer werkgeheugen zal beschikken.

  • Tuesday 6 February 2018 15:33

Honor smartphone met dubbele camera nu ook in India beschikbaar

Honor, dochteronderneming van Huawei, brengt in januari 2008 een smartphone met dual camera in India op de markt. Deze smartphone was er natuurlijk al eerder, maar nog niet in India.

  • Monday 5 February 2018 16:46

1 op de 6 Franse smartphonegebruikers heeft een Wiko

Samsung, Apple en Huawei domineren de smartphonemarkt. Toch zijn er een aantal kleinere merken sterk in opkomst. Wiko smartphones zijn vooral in Frankrijk en België populair. Zo blijkt 1 op de 6 Franse smartphonegebruikers in het bezit te zijn van een Wiko mobiel.

  • Sunday 4 February 2018 12:48

Falstar Smartwatch van Skagen is moderner dan zijn voorgangers

Skagen staat bekend om zijn tassen, portefeuilles en gewone horloges. Het is een merk dat al jarenlang geliefd is bij mensen die voor kwaliteit en design gaan. Nadat Skagen eerst een smartwatch met traditionele wijzerplaat uitbracht is het nu overstag gegaan met een moderne smartwatch met touchscreen.

  • Sunday 4 February 2018 12:39
© Copyright 2009 - 2020 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ