Back to Top

Sony abonnementen vergelijken en afsluiten

Een Sony telefoon kopen met een abonnement? Vergelijk hier de goedkoopste Sony telefoon abonnementen (voor 1 en 2 jaar) op prijs bij alle providers die een Sony abonnement aanbieden. De beste aanbiedingen op een rij!

 

Toestel van Sony met abonnement voor 1 of 2 jaar?

Heb je besloten dat je een telefoon wilt kopen met abonnement? Dan moet je ook nog kiezen voor hoe lang je dit abonnement wilt afsluiten. De looptijden van abonnementen met Sony Xperia telefoons, zijn meestal 1 of 2 jaar. Kies je voor een 2-jarig contract? Dan betaal je meestal geen extra geld voor de Sony telefoon. Dit is niet het enige voordeel van een 2-jarig contract. Je hebt dan namelijk ook een jaar langer om het bedrag voor het toestel af te betalen. Maandelijks zul je dus minder geld kwijt zijn. Wil je niet 2 jaar vastzitten aan je nieuwe telefoon? Dan kun je beter kiezen voor een 1-jarig contract. Je kunt er dan na een jaar voor kiezen om een nieuwe telefoon te kopen, met een nieuw abonnement.

Provider kiezen voor je Sony abonnement

Als je een telefoonabonnement afsluit, kun je het beste de verschillende opties met elkaar vergelijken. Bekijk dan goed het aanbod van de Nederlandse providers. Vergelijk de modellen, prijzen en looptijden van de verschillende providers met elkaar om de beste keuze te maken. Wil je een abonnement afsluiten bij Tele2, T-Mobile of KPN? Of ben je voordeliger uit bij Vodafone, Ben of Hollandsnieuwe? Ook de belminuten en de maximale hoeveelheid data moet je natuurlijk goed in de gaten houden. Zit jij regelmatig op internet met je telefoon? En ben je vaak weg van huis, of reis je vaak met het openbaar vervoer? Dan kan het ook slim zijn om voor een onbeperkt abonnement te kiezen. Vergelijk op deze website de verschillende abonnementen met elkaar en kies de beste optie voor jou.

Uit welke Sony Xperia modellen en series kun je kiezen?

Welke Sony telefoon het beste past bij jou, hangt natuurlijk af van wat je met het toestel gaat doen. Gebruik je jouw telefoon eigenlijk alleen maar om te bellen en te internetten? Dan hoef je natuurlijk niet te kiezen voor het nieuwste en duurste toestel. Je zult dan namelijk niet veel merken van de extra functies en de betere, snellere prestaties. In dit geval kun je het beste kiezen een toestel uit de Xperia 5-serie. De telefoons in de Xperia 1-serie zijn namelijk een stuk duurder, met de beste onderdelen en de nieuwste technologie.

Als je nog meer geld wilt besparen, kan de Xperia 10 III ook een goed model zijn voor jou. Met 429 euro is dit model erg betaalbaar. Dit toestel is daarom ook wat langzamer, met wat minder geavanceerde functies. Wat wel ideaal is aan de Xperia 10 III, is dat deze waterbestendig is. Ook voor andere soorten schade is dit toestel erg goed bestand. Laat jij vaak je telefoon vallen? Dan kan de Xperia 10 III een oplossing bieden.

Zoek je de beste mobiele telefoon van Sony Xperia om foto’s mee te maken? Dan kom je uit op de Xperia PRO-I. Dit toestel is veruit het duurste van allemaal. De Xperia PRO-I is namelijk 1799 euro. Voor deze prijs krijg je een veel betere camera, waardoor je de mooiste foto’s en video’s kunt maken. Je kunt met dit toestel filmen en foto’s maken in 4K resolutie, met vernieuwde autofocus, mooiere kleuren en beter stabilisatie. Om deze bestanden op te kunnen slaan, heeft dit toestel ook een grotere opslag. Namelijk wel 512 GB.

De meest geschikte opslagcapaciteit voor jouw Sony telefoon

Moet je een keuze maken uit één van de vele toestellen? Dan is het belangrijk om te kijken naar de opslag van het apparaat. Veel oudere modellen van Sony Xperia, hebben een opslag van slechts 32 GB of 64 GB. In het verleden kon je hier makkelijk mee doen, maar tegenwoordig zorgen applicaties, spelletjes, foto’s, video’s en andere bestanden ervoor dat je opslag sneller volraakt. Daarom kan het verstandig zijn om te kiezen voor een 128 GB opslagcapaciteit, in plaats van slechts 64 GB.

De nieuwste toestellen van Sony Xperia, zoals de Xperia 1 III, de Xperia 5 III en de Xperia 10 III, hebben allemaal een minimum opslag van 128 GB. Hier zullen de meeste gebruikers meer dan genoeg aan hebben. Ben je van plan jouw toestel vaak te gebruiken voor het maken van foto’s en video’s? Kijk je vaak series of films? Of speel je graag spelletjes op je telefoon? Dan is het ook een optie om te kiezen voor een nóg grotere opslag. Zo heeft de Xperia 1 III de keuze voor een opslag van 256 GB. De beste en duurste telefoon van Sony, de Xperia PRO-I, heeft zelfs een opslag van wel 512 GB. Het zal dus wel even duren voordat deze telefoon vol zal zitten.

Toch liever een losse telefoon van Sony?

Een telefoon met abonnement kan erg fijn zijn, maar niet iedereen zit hierop te wachten. Veel mensen willen hun telefoon namelijk een aantal jaar kunnen gebruiken. Ook kan het handig zijn als je jouw simkaart kunt overzetten op een nieuw toestel. Bijvoorbeeld als je huidige telefoon kapot gaat. Daarom kun je er ook voor kiezen om een losse Sony telefoon te kopen. Je kunt hierbij dan een Sim Only abonnement nemen, die niet gebonden is aan jouw huidige mobiele telefoon. Het nadeel hiervan, is dat je in één keer het nieuwe toestel zult moeten betalen. Als je kiest voor een dure telefoon (zoals de Xperia 1 III of de Xperia PRO-I) moet je dus direct meer dan duizend euro kunnen missen. Is dit voor jou geen optie? Dan is een abonnement natuurlijk een goede oplossing.

> Vergelijk losse Sony toestellen

© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ