Back to Top

Nieuws over Google

Je vindt hier het laatste Google nieuws, met nieuwsberichten over Google, bedrijfsinformatie, nieuwe zoekmachine ontwikkelingen en andere diensten van Google.

 

Werkt Chromecast niet goed? Dit kun je doen!

Wat kun je doen als Chromecast niet meer goed werkt, daar geven we je in dit artikel goede tips voor. Als je de vrijheid van zelf series en films kijken wilt proeven, haal je een Google Chromecast in huis. Het apparaatje is voor een paar tientjes te koop en is dan ook een geliefd apparaat onder veel Androidgebruikers. Daarmee is het extra vervelend als de Chromecast het niet helemaal doet zoals je bedacht had. Bijvoorbeeld als het toestel niet gevonden kan worden en je daardoor geen films of series van Netflix of Amazon Prime kunt casten naar je Chromecast. Deze problemen zijn erg vervelend, maar wij hebben een paar tips voor je om het apparaatje weer tot leven te wekken.

  • Friday 17 November 2023 12:26

Zo zet je muziek op je Android smartphone

Muziek gemakkelijk op je Android smartphone zetten?

Je kunt je smartphone gemakkelijk gebruiken om muziek mee af te spelen. Bijvoorbeeld als je aan het hardlopen bent, in de trein zit of een lange vlucht naar het buitenland moet maken. De smartphone heeft de functie van de ouderwetse MP3-speler zelfs helemaal overgenomen. Waar je vroeger een iPod of een andere MP3-speler nodig had, kun je dankzij de grote opslaggeheugens van je Androidtoestel heel wat muziek op je smartphone kwijt.

  • Friday 23 June 2023 11:16

Android en Polestar: dit levert het op

Tegenwoordig zijn je auto en smartphone onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of je de telefoon nog los in de auto laat rondslingeren of een telefoonhouder gebruikt, je kunt niet in de auto stappen zonder die telefoon. Muziek luisteren, navigeren en bellen. Tegenwoordig doen we dit gewoon in de auto met onze smartphone. In maart 2021 introduceerde Google een ingebouwd besturingssysteem voor Android gebruikers, namelijk Android Auto. De nieuwe Polestar 2 voegt daar nog een extra dimensie aan toe. Hier lees je wat jou dat allemaal oplevert.

  • Friday 26 November 2021 09:07

Android telefoon kwijt, wat te doen?

Je moet er niet aan denken maar je Android telefoon kwijtraken kan helaas iedereen overkomen. Afhankelijk van je instellingen kun je het Androidapparaat op afstand zoeken, vergrendelen of compleet wissen. Hoe een en ander werkt lees je in dit artikel.

  • Tuesday 3 November 2020 16:34

Huawei met Google Play: zo installeer je dit

Heb je een Huawei smartphone of van plan er een aan te schaffen? In het voorjaar van 2019 werd Google gedwongen om hun activiteiten met het bedrijf Huawei stil te leggen. In 2020 is die samenwerking verbroken. Nieuwe Huawei smartphones bevatten standaard geen Google diensten. Wil je toch een Huawei met Google Play? Dan moet je dit zelf installeren.

  • Tuesday 3 November 2020 16:28

Android synchroniseren of koppelen met Chromebook

Je Android synchroniseren of koppelen met Chromebook, het is gewoon mogelijk. Zowel Android als Chromebook zijn onderdeel van Google. Dit maakt het synchroniseren een stuk gemakkelijker. In dit artikel een duidelijke handleiding.

  • Tuesday 16 June 2020 20:05

Google installeren op je smartphone

Google heeft diverse diensten beschikbaar, waaronder de webbrowser Google Chrome of de Google Play Store voor apps. Wil je Google installeren op je smartphone? We leggen uit hoe dit voor de verschillende diensten werkt.

  • Wednesday 2 January 2019 10:57
 
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen
© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ