Back to Top

Samsung toestellen vergelijken – Samsung Galaxy los toestel kopen zonder abonnement, vergelijk prijzen

Een Samsung toestel los kopen, zonder een abonnement? Hieronder kun je losse toestellen van het merk Samsung op prijs vergelijken, maar ook op andere eigenschappen. De goedkoopste (telefoon) aanbiedingen voor losse Samsung Galaxy smartphones op een rij gezet, van alle bekende en minder bekende webwinkels.

Merk

Model

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 5
€ 1750

Kleur

 

Samsung telefoons kopen: verschillende toestellen en bijbehorende series

Als je een Samsung telefoon wil kopen moet je goed geïnformeerd zijn over de verschillende modellen en bijbehorende series. De bekendste serie is de S serie, deze serie is ook meteen de beste. Deze modellen hebben de beste specificaties en onderdelen. De S modellen hebben het mooiste beeld, de meest krachtige processors en ze maken de mooiste foto’s.

Als je liever iets minder betaalt is de A serie een goede optie. Bij deze modellen lever je iets in op kwaliteit, maar daar merk je niet veel van als je je telefoon ‘normaal’ gebruikt. Deze modellen worden uitgerust met de nieuwste technologie en ontwikkelingen. Ook de camera is net zo goed als die van de S serie. Modellen uit deze serie zijn ideaal als je de nieuwste telefoon wil hebben, maar niet wil betalen voor specificaties waar je weinig aan hebt.

Samsung heeft ook een aantal goedkopere modellen. Zo is er de Galaxy J serie, met telefoons voor een lager budget. Deze telefoons worden niet meer geproduceerd maar zijn nog wel te koop. Je levert bij alle functies een beetje in op kwaliteit, wat te merken is in de prijs. Wil je gaan voor een model dat niet iets beter is, maar wel een stuk goedkoper? Dan is er altijd nog de M serie. Deze telefoons zitten net in het midden qua kwaliteit. Een goede tussen optie dus.

Wil je een telefoon met evenveel kwaliteit als de S en A serie, die erg geschikt is voor het maken van notities? Dan is er de Note serie. Modellen in deze serie zijn uitgerust met een pen en hebben een wat groter scherm. Hiermee is het eigenlijk een mix tussen een telefoon en een tablet. Ook de Xcover serie is handig voor op het werk. Deze telefoons zijn een stuk steviger gebouwd, waardoor ze handig zijn voor bijvoorbeeld intensieve beroepen of sporters. Tenslotte is er sinds kort ook een Fold serie van Samsung. Deze telefoons kun je in het middel inklappen, waardoor ze erg compact en trendy zijn. Voor deze telefoons betaal je ook ongeveer evenveel als voor de S modellen.

Hoeveel kost een losse Samsung smartphone?

De nieuwste telefoon in de S-serie van Samsung, dat bekend staan als de beste serie, is de Samsung Galaxy S21. Deze telefoon is op het moment te koop vanaf €719. Je krijgt dan de 128 GB versie, wat voor de meeste mensen meer dan voldoende is. Als je liever dubbel zoveel opslagcapaciteit hebt betaal je €799. Er is ook een 5G versie van deze telefoon verkrijgbaar. Voor deze versie betaal je tussen de 50 en 100 euro meer. Als je wil kiezen voor misschien wel de beste telefoon op de markt, is er ook een Samsung Galaxy S21 Ultra. Deze telefoon heeft betere specificaties en is daardoor nog een stukje duurder. Voor deze telefoon betaal je ongeveer €1,100.

Sinds de release van dit toestel is de prijs al een stuk omlaag gegaan. Dit is vaak het geval bij mobiele telefoons. Hoe langer je wacht hoe goedkoper de toestellen worden. Na een tijdje zal de prijs dalen met wel honderden euro’s. Als je op het moment niet genoeg geld beschikbaar hebt kun je er ook voor kiezen om de telefoon aan te schaffen met een abonnement. Je betaalt dan niet voor het toestel zelf, maar alleen de maandelijkse prijs voor het abonnement zelf. Overige modellen van Samsung, buiten de S-serie, zitten ook in de buurt van deze prijs. Als je kiest voor een ouder model ben je een stuk goedkoper uit.

Grootte van de opslagcapaciteit: wat kies je bij een los Samsung toestel?

Belangrijk bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon is de grootte van de opslagcapaciteit. In voorgaande jaren was de keuze vaak erg simpel. Je kon meestal kiezen tussen een 32 GB en een 64 GB variant toestel. Telefoons met een 32 GB opslag worden nog steeds gemaakt en verkocht, maar het is niet meer aan te raden deze te kopen. De apps en media op hedendaagse telefoons worden groter en daarom heb je wel wat meer opslagruimte nodig. Daarom zijn er telefoons op de markt met een veel grotere opslag. De switch van een variant met 64 GB en een 128 GB opslag is niet zo groot. Je bent gemiddeld meestal slechts €50 meer kwijt. Je weet dan zeker dat je goed zit en dat je telefoon niet snel vol raakt. De meeste mensen hebben aan 128 GB meer dan genoeg, maar je kunt ook kiezen voor een nog grotere opslag.

Telefoons met een opslag van 256 GB worden ook steeds populairder, je betaalt dan echter minimaal €100 meer voor de telefoon. Als je van plan bent veel foto’s, video’s en andere media, apps of games op te slaan op het toestel, is het misschien handig om hiervoor te kiezen. Voor de echte liefhebbers zijn er zelfs telefoons met 512 GB opslag. Het is niet aan te raden deze aan te schaffen als je je telefoon niet gebruikt voor filmen of andere specifieke hobby’s. Wil je toch een toestel met 512 GB opslagcapaciteit? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Samsung Galaxy S21 of de Samsung Galaxy Z Fold2.

Samsung telefoons met een abonnement

Als de prijs van de toestellen te hoog ligt en je wil toch kiezen voor de nieuwste modellen, kun je ook kiezen voor een Samsung telefoonabonnement. Je betaalt dan verder geen los bedrag voor de telefoon. Deze optie is meestal niet goedkoper, wel spreid je zo de kosten uit over een langere periode. Meestal is deze periode 1 of 2 jaar. Op onze site kun je de abonnementen met elkaar vergelijken om zo tot de beste keuze te komen. Zo krijg je de beste deal voor jouw wensen en situatie. Toch liever een los toestel? Dan kun je de prijzen hiervan ook bekijken via de vergelijker op deze website.

> Vergelijk abonnementen met Samsung toestellen

© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ