Back to Top

Alle apps voor je Android smartphone, tablet en pc – reviews, downloaden en informatie

Je vindt binnen dit overzicht alle reviews (artikelen) op onze website, die gaan over apps voor Android, informatie en de mogelijkheid om deze apps te kopen / gratis te downloaden voor je Android smartphone, tablet of pc. Liever gerichte app info lezen? Selecteer dan een specifieke app rubriek.

 

De 5 leukste Android apps voor dierenliefhebbers

Foto’s van schattige puppy’s en kittens zijn booming, ze veroveren het internet. Ook op YouTube zijn diverse grappige dierenfilmpjes terug te vinden. Dieren laten ons lachen en geven een gelukkig gevoel. App ontwikkelaars springen hier handig op in met de meest praktische of leuke dieren apps. We hebben vijf van deze apps uit de Google Play Store voor jou geselecteerd.

  • Saturday 7 April 2018 09:22

3D scans op Android telefoons in 2019 mogelijk

Het maken van een 3D scan van het gezicht, zoals bekend van de iPhone X, is op Android telefoons pas in 2019 mogelijk. Volgens onderzoeksbureau Gartner zal in het jaar 2021 ruim 40% van alle smartphones voorzien zijn van 3D camera. Er is voor Samsung, Huawei en andere smartphone fabrikanten nog veel werk aan de winkel.

  • Wednesday 4 April 2018 09:16

Smartphone- versus tabletgebruik: wat kiest Nederland?

Ruim 9 op de 10 Nederlanders is in het bezit van een smartphone. De grootste merken zoals Samsung, Apple en Huawei domineren de markt. Van alle Nederlanders bezit 70% ook nog eens een tablet. Opvallend is dat de smartphone veel vaker gebruikt wordt, terwijl de tablet meer naar de achtergrond verschuift. Hiermee krijgt de smartphone een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks leven.

  • Tuesday 20 February 2018 16:53

Smartphone met 5 camera's in de maak

Less is more, of was het nu andersom? Nokia en HMC werken gezamenlijk aan een smartphone met maar liefst 5 camera’s. Deze telefoon zou in 2018 op de markt moeten komen, maar het idee hierover is al uitgelekt.

  • Sunday 18 February 2018 10:45

Harry Potter game voor smartphones: Harry Potter Wizards Unite

Na de rage van Pokémon Go is het tijd voor een nieuwe smartphone game. Dezelfde ontwikkelaar van Pokémon Go lanceert in 2018 de Harry Potter game. De eerste sneak preview is via Warner Bros te bezichtigen en heet Harry Potter: Wizards Unite.

  • Monday 12 February 2018 19:18

Behoed kinderen voor digibesitas

Van obesitas oftewel overgewicht hebben we allemaal wel eens gehoord, ken je digibesitas ook al? Digibesitas bij kinderen is een betrekkelijk nieuwe welvaartsziekten. Hierbij is het kind verslaafd aan middelen die toegang tot het internet geven. Vooral de smartphone speelt een grote rol bij het ontstaan van digibesitas. Zo heeft 5% van alle 4-jarigen al zijn eigen mobiel.

  • Monday 12 February 2018 19:13

Dating app Pheramor maakt match op basis van DNA

Dat een gewone datingapp niet meer volstaat, laat Pheramor ons zien. Deze moderne app maakt matches op basis van een dna profiel. Hiermee gaat er een nieuw tijdperk van daten in.

  • Friday 9 February 2018 08:40

Zonder advertenties geen gratis apps

Veel apps uit de Google Play Store zijn gratis verkrijgbaar. Bij sommige apps betaal je voor een extra functionaliteit, terwijl het basisgebruik toch gratis blijft. Stoor jij je aan de advertenties in een app? Bedenk dat zonder deze advertenties de app niet gratis kan blijven bestaan.

  • Friday 2 February 2018 12:12
Beste Android deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ