Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - 4 - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

Deze smartphone accessoires kun je een man cadeau doen voor kerstmis

De Kerst komt er weer aan en daarmee is het weer tijd voor de vraag wat je een man dit jaar cadeau kan doen voor de Kerst. Vergeet de sokken, onderbroeken en badschuim maar, want er zijn ook andere, nuttigere cadeaus die je kunt geven voor dit feest. Er zijn genoeg leuke accessoires voor de smartphone die je onder de boom kunt doen. Bijvoorbeeld als de man altijd onderweg is, zijn telefoon kwijt is of van muziek houdt.

  • Wednesday 23 November 2022 09:16

Waarschuwing: wees op je hoede voor fleeceware!

Dit artikel bevat een waarschuwing en uitleg over fleeceware.
Stel je voor: je zit in een barretje in Polen of Brazilië en rekent een paar biertjes af. Je zou 28,50 euro moeten betalen, maar betaalt opeens 285 euro, omdat de ober met de transactie heeft geknoeid. Je bent opgelicht en het geld ben je kwijt. Het was natuurlijk nooit de bedoeling om 285 euro voor een paar biertjes te betalen. Maar dat vervelende oplichtingsverschijnsel is ook te vinden bij apps voor Android. Want er zijn apps waarmee je gratis functies mag testen, maar daarna opeens de hoofdprijs betaalt als je vergeet het abonnement op te zeggen. Zo kun je zomaar 80 euro per week gaan betalen voor een app waarvan je deze gratis mocht testen. Dit noemen we fleeceware.

  • Tuesday 22 November 2022 14:17

Het kiezen van het juiste telefoonabonnement

Het is tijd voor een nieuw telefoonabonnement. Je hebt wel eens eerder een telefoonabonnement afgesloten, maar toch wil je het huidige aanbod vergelijken en onder de loep nemen. Waar ga je op filteren bij de zoektocht naar een nieuw abonnement? Er zijn zoveel verschillende providers, snelheden en prijzen, maar hoe vind je nou het geschikte abonnement voor jou? Wij geven je een aantal handvatten bij het kiezen van een nieuw abonnement. Zo maak je zeker weten de juiste keuze!

  • Tuesday 22 November 2022 10:36

Videodeurbel binnen je Android smart home, mag dat zomaar?

Android is een steeds populairder platform voor smart home producten geworden. Zo kun je bijvoorbeeld met je stem verschillende apparatuur in en rondom het huis aanzetten. Je vertelt de slimme assistent dat je Philips Hue lampen blauwe verlichting aan moeten zetten en het is zo gebeurd. Slimme producten maken het leven gemakkelijker en soms ook veiliger. Zo kun je met een slimme videodeurbel van tevoren zien wie er aan de deur staat. Op die manier weet je zeker dat er geen louche figuren voor de deur staan om tien uur ’s avonds. En je kan tegen de pakketbezorger zeggen dat je even niet thuis bent en vragen of hij het pakketje aan de buren wil geven. Maar mag je die videodeurbel zomaar ophangen?

  • Thursday 3 November 2022 17:43

Hoe en waar vind je de beste games voor op je mobiel?

Meer dan de helft van de spelletjes worden tegenwoordig op een mobiel apparaat gespeeld. Een derde van alle tijd die mensen aan (digitale) spelletjes besteden gebeurt op een smartphone en als we tablets meerekenen is dit zelfs meer dan de helft. En dan hebben we het over ruim 4 miljoen uur per dag!

  • Tuesday 25 October 2022 09:54

Zo start je je Android telefoon opnieuw op nadat deze is vastgelopen of als deze niet meer goed werkt...

Je Android telefoon opnieuw opstarten? Wij geven je uitleg wat je moet doen. Iedereen heeft het wel eens: het Android toestel is compleet vastgelopen of het vertoont op eens onverklaarbare kuren. Zo kan het mogelijk zijn dat je Android toestel ’s avonds in donkere modus wordt gezet, maar er ’s ochtends niet meer uitkomt. Of je hebt verbindingsproblemen met je mobiele aanbieder, waardoor je opeens niet meer kan mobiel internetten. Voordat je contact opneemt met je provider is het altijd goed om eerst even te proberen je Android telefoon opnieuw op te starten. Dat kan op verschillende manieren. De veiligste manier is door uit- en aan te zetten.

  • Sunday 18 September 2022 09:07

De zin en onzin van een virusscanner op je Android telefoon

Je hebt een Android toestel gekocht en leest tegenstrijdige adviezen. De één adviseert je om een virusscanner op je Android telefoon te installeren. De andere vertelt je dat je ook wel zonder kunt. Is het goed om een virusscanner op je Android telefoon te gebruiken? Want er zijn veel mensen die een virusscanner zonder er over na te denken op hun computer installeren, maar niet op hun smartphone. De vraag is of een antivirusprogramma echt iets toevoegt aan je smartphone, of dat het vooral weggegooid geld is. We doken in de wereld van virusscanners voor Android en kwamen tot een oordeel.

  • Sunday 21 August 2022 15:02

Android gegevens overzetten naar nieuwe Android telefoon

Je Android gegevens naar een nieuwe Android telefoon overzetten? Wij geven je in dit artikel goede uitleg hierover... Hoera, je hebt eindelijk een nieuwe Android smartphone gekocht. Je oude telefoon was nu wel echt aan vervanging toe. Om snel weer verder te kunnen, wil je je gegevens van je oude smartphone overzetten op je nieuwe smartphone. Zo hoef je alle apps niet meer met de hand te downloaden uit Google Play Store. Bovendien kan het een behoorlijk tijdrovende klus zijn om al die contacten weer opnieuw toe te voegen. Er zijn een paar handige manieren om snel je data weer over te kunnen zetten.

  • Monday 25 July 2022 11:15

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

© Copyright 2009 - 2023 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ