Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - 4 - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

De 5 kleinste smartphones

De nieuwste smartphones worden steeds groter. Dit biedt vooral met betrekking tot het grote display een geweldige kijkervaring. Toch zijn we vaak op zoek naar een kleiner model. Omdat deze gemakkelijker in de broekzak past, of omdat je het gewoon veel mooier vindt. We hebben gezocht naar de 5 kleinste moderne smartphones. Wees gewaarschuwd: sommigen zien er zo “schattig” uit dat je ze direct aan zou schaffen.

  • Tuesday 19 June 2018 09:54

Gaat Fuchsia besturingssysteem Android opvolgen?

We zijn allemaal zo bekend met Android, dat het niet in ons op komt dat deze mogelijk vervangen wordt. Google is al enige tijd bezig met het nieuwe besturingssysteem Fuchsia.

  • Sunday 17 June 2018 09:06

Samsung S9 is kleiner maar wel zwaarder dan voorganger

De Samsung S9 en S9 Plus zijn alweer enkele maanden op de markt. De gebruikservaringen zijn positief, Samsung heeft hiermee twee uitstekende toestellen naar buiten gebracht. We vergelijken de Samsung S9 met zijn voorganger: de S8.

  • Friday 15 June 2018 09:04

Android apparaten met notch: kopie van de iPhone X?

Apple heeft met de iPhone X een geheel nieuwe smartphone neergezet. Ondertussen zijn Androidfabrikanten druk bezig om het design van de iPhone X te kopiëren. Fijne details zoals de 3D camera ontbreekt echter, waardoor het vooralsnog een slechte kopie blijft.

  • Wednesday 13 June 2018 09:01

Xiaomi smartphones 2018 - 2019: dit zijn de geruchten

In 2018 heeft de Chinese smartphonefabrikant Xiaomi een aantal nieuwe toestellen uitgebracht. Er zit echter nog veel meer in de pijpleiding, voor 2018 en 2019 verwachten we een aantal mooie smartphones.

  • Monday 11 June 2018 09:59

Huawei richt zich op de Europese markt

Huawei is een Chinese smartphonefabrikant die vooral in Aziatische landen enorme populariteit geniet. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het merk het niet in Europa goed doet: integendeel! Het is vooral de prijs-kwaliteitverhouding die ons enorm aanspreekt. Goed nieuws voor Huawei liefhebbers: het bedrijf zal zich uit noodzaak meer gaan richten op de Europese smartphonemarkt.

  • Saturday 9 June 2018 09:39

Allview smartphones zeer geschikt voor de zakelijke markt

De bestverkochte zakelijke smartphones zijn de Samsung, Huawei en iPhone. Dit betekent niet dat andere merken niks te bieden hebben. Allview is geen heel bekend merk, maar richt zich wel op de zakelijke markt. Zo wordt de X4 inclusief projector geleverd en is en voor de P8 Pro een webcam cover verkrijgbaar. De P9 Energy heeft een krachtige batterij en de accu van de P7 Pro is verwijderbaar. Heb jij al kennis gemaakt met Allview smartphones?

  • Friday 8 June 2018 09:12

6 onmisbare smartphone gadgets

Je smartphone is waarschijnlijk je favoriete toestel, waar je dagelijks veel gebruik van maakt. Tegenwoordig kan je heel veel met je telefoon, maar toch neig je naar nóg meer gebruikscomfort en telefoonplezier. Deze 6 smartphone gadgets maken je het leven een stuk makkelijker, zijn erg leuk, supercompact en daardoor absoluut onmisbaar! Bovendien zijn ze stuk voor stuk leuk om te geven én om te krijgen. Wij hebben ze voor jou allemaal op een rij gezet...

  • Thursday 7 June 2018 11:41

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ