Back to Top

Social media nieuws – berichten en artikelen met informatie over sociale media

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Social media nieuws? Je bevindt je hier op het sociale media nieuws overzicht van onze website, met artikelen, berichten en informatie over uiteenlopende sociale media, zoals: Facebook, Flickr, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Skype, Snapchat, Tumblr, Twitter, Vimeo, WhatsApp en YouTube.

 
Filter nieuws:

Verborgen boodschappen in LinkedIn

Om een netwerk op te bouwen en op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures: LinkedIn is het zakelijk netwerk voor iedereen. Naast een website heeft LinkedIn ook een app, die inmiddels op meer dan 50 miljoen smartphones staat. LinkedIn is niet alleen onmisbaar bij het vinden van een nieuwe baan of werknemer, ook bevat het verborgen boodschappen.

  • Friday 29 December 2017 12:15

Smartphone video als reclamecampagne

Grote bedrijven geven bakken met geld uit aan reclamecampagnes. Een populair platform om te adverteren is Facebook, juist vanwege het groot aantal gebruikers. Een aantal slimme ondernemers weet het publiek te trekken met een simpele smartphone video. Sommige van deze video’s verbreken record na record.

  • Tuesday 5 December 2017 18:30
Beste Android deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ