Back to Top

Social media nieuws – berichten en artikelen met informatie over sociale media

Altijd op de hoogte zijn van het laatste Social media nieuws? Je bevindt je hier op het sociale media nieuws overzicht van onze website, met artikelen, berichten en informatie over uiteenlopende sociale media, zoals: Facebook, Flickr, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Skype, Snapchat, Tumblr, Twitter, Vimeo, WhatsApp en YouTube.

 

Liever geen foto’s van apps in je galerij? Gebruik deze tips

WhatsApp en Telegram zijn handige apps, maar het is vervelend als je in veel grote groepen zit waar allerlei plaatjes en filmpjes worden gedeeld en deze in je galerij terechtkomen. Standaard downloadt WhatsApp namelijk alle bestanden die je binnen een chat binnenkrijgt. Zodra je dus binnen de chat op een filmpje of foto hebt geklikt, zal deze ook meteen naar je galerij gedownload worden. Niet erg als je een flinke opslag hebt, maar wanneer je graag je galerij geordend houdt, zijn er manieren om dit gedrag van chat apps uit te zetten.

  • Monday 19 December 2022 12:18

Facebook Marketplace: de marktplaats voor social media

Maak je al gebruik van Facebook Marketplace? Dit is dé marktplaats voor social media. Normaal moet Facebook Marketplace ook op iPhone beschikbaar zijn. Toch kan het dat je de sneltoets binnen de app niet ziet of dat de functie niet werkt. In dit artikel alles over Marketplace en hoe je dit op je smartphone gebruikt.

  • Tuesday 3 November 2020 16:40

TikTok account tijdelijk geschorst? Dit doe je eraan

Je TikTok account is tijdelijk geschorst. Dit noem je ook wel een opschorting. Hierbij schakelt TikTok je account voor een bepaalde periode uit. Normaal gesproken is dit voor 24 uur, maar het kan ook langer zijn. Ontdek wat je moet doen.

  • Sunday 6 September 2020 11:26

Pinterest koppelen aan Instagram, kan dat eigenlijk wel?

Je hebt tegenwoordig de keuze uit heel veel social media platformen. Pinterest koppelen aan Instagram, wat is er mogelijk? Je moet weten dat deze twee social media niet bij elkaar horen. Toch kun je Instagram berichten op Pinterest bewaren.

  • Tuesday 4 August 2020 11:10

WhatsApp versleutelt mijn appjes, maar wat betekent dat precies?

Al sinds een tijdje worden de berichten die je via Whatsapp stuurt versleuteld. Dit wordt gedaan via end-to-end-encryptie, volgens Whatsapp zijn deze berichten niet te onderscheppen door mensen van buitenaf en ook niet door medewerkers. Maar is dit echt zo? Hierover is regelmatig onduidelijkheid. Er zijn steeds meer experts die hier hun vraagtekens bij hebben. Zij beweren dat het wel mogelijk is om de berichten te onderscheppen. We geven je graag wat meer informatie over de versleutelde berichten.

  • Tuesday 30 July 2019 12:55

WhatsApp gesprekken verbergen of terughalen

Met WhatsApp is nog veel meer mogelijk dan alleen het verzenden van berichten. Ben je jarig op je privacy gesteld? Je kunt gesprekken verbergen en weer terughalen. Zo bepaal je zelf wat zichtbaar is.

  • Friday 10 May 2019 09:06

Whatsapp doet het niet meer: wat te doen?

Het gebeurt ons allemaal wel eens: Whatsapp doet het niet meer.. Je zit midden in een gesprek en de app verzend of ontvangt niks meer. Er zijn verschillende oorzaken bij een probleem als dit. Het kan je internetverbinding zijn, de telefoonrekening of een technische storing.

Wat te doen? In dit artikel hebben we een aantal oorzaken en oplossingen op een rijtje gezet.

  • Monday 11 March 2019 09:19

Instagram plaats toevoegen

Het social media kanaal Instagram heeft een aantal praktische toepassingen zoals meerdere accounts toevoegen of een plaats toevoegen. Hoe maak je een nieuwe locatie? Dit doe je via Instagram of je Facebook account. Zo kun je de locatie toevoegen aan je Instagram berichten. In dit artikel lees je hoe je een Instagram plaats toevoegt.

  • Wednesday 6 March 2019 10:15
 
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen
© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ