Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

Google Pixel 6 & Google Pixel 6 Pro: dit kun je verwachten

De Google Pixel 6 en de grotere broer Pixel 6 Pro zijn vanaf oktober 2021 verkrijgbaar. Google heeft veel vertrouwen in deze nieuwe toestellen. Het bedrijf laat van deze modellen 50% meer produceren als het vorige model uit 2019. Maak kennis met de Google Pixel 6 & 6 Pro.

  • Friday 22 October 2021 12:09

Hoe speel je Xbox One-games op je Android smartphone?

Wist jij dat je Xbox-One games gewoon kan spelen op je Android smartphone? Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van Xbox Console Streaming. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar je rekening mee moet houden. In dit artikel zullen wij je precies uitleggen hoe ook jij Xbox One-games op je Android smartphone kunt spelen. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!

  • Tuesday 12 October 2021 09:12

Het Android geheugen uitbreiden

Het geheugen van je Android smartphone uitbreiden? Bekijk en lees in dit artikel hoe je het interne geheugen groter maakt!

Moderne smartphones hebben een flinke capaciteit aan geheugen. In theorie heb je hier voldoende aan. Toch kan het zijn dat je net wat tekort komt of een toestel met minder opslagcapaciteit hebt.

  • Saturday 25 September 2021 16:38

Android 12 update: dit kun je verwachten

Tegen het einde van 2021 verschijnt op veel toestellen de Android 12 update. Samsung heeft al laten weten dat het een van de eerste merken is die deze update door gaat voeren. Het besturingssysteem Android 12 is de opvolger van Android 11 uit september 2020. Wat kun je van de Android 12 update verwachten? In dit artikel alle ins en outs.

  • Monday 13 September 2021 15:17

Samsung smartphone koppelen aan een Smart TV

Veel moderne smartphones kun je koppelen aan de smart tv. Heb je een Samsung telefoon? In veel gevallen is deze probleemloos te koppelen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via Samsung Smart View of Google Home. Ook via een Bluetoothverbinding kun je een koppeling opzetten.

  • Sunday 5 September 2021 14:12

Goedkoopste smartphone niet altijd de beste keuze

Heb je een klein budget? Dan is het verleidelijk om voor de goedkoopste smartphone te gaan. Helaas is dit niet altijd de beste keuze. Hele goedkope modellen laten nog wel eens te wensen over. De processor is te traag, je mist opslagruimte en de batterij loopt snel leeg. Zo kan het zijn dat je na twee jaar alweer een nieuw toestel moet kopen. Let daarom goed op de specificaties!

  • Friday 20 August 2021 12:02

Xiaomi draadloos opladen & instellen

Een Xiaomi draadloos opladen is praktisch. Helaas zijn niet alle Xiaomi smartphones hier niet op toegerust. Daarom moet je het draadloos opladen instellen. In dit artikel lees je hoe dit moet en welke draadloze opladers geschikt zijn. Na het lezen van dit artikel weet je alles over de Xiaomi smartphone, en het draadloos opladen daarvan.

  • Thursday 12 August 2021 08:35

Android batterij snel leeg? Probeer onderstaande tips

Een veel voorkomend probleem, de Android batterij is snel leeg. Soms heeft dit met ouderdom van de batterij te maken. Helaas kunnen er nog vele andere oorzaken zijn. Loopt de Android batterij veel te snel leeg? Kijk eens naar onderstaande tips, mogelijk heb je hier wat aan.

  • Saturday 24 July 2021 11:31

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

© Copyright 2009 - 2021 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ