Back to Top

Motorola toestellen vergelijken – Motorola los toestel kopen zonder abonnement, vergelijk prijzen

Een los Motorola toestel kopen, zonder een abonnement af te sluiten? Hieronder kun je losse Motorola toestellen op prijs vergelijken en op andere eigenschappen. De goedkoopste aanbiedingen voor losse Motorola smartphones (door ons en voor jou) op een rij gezet!

Merk

Model

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 5
€ 1750

Kleur

Niet tevreden met de hierboven gepresenteerde aanbiedingen? Je kunt via de filters zelf selecteren op model(len), de hoeveelheid geheugen, de prijs en op de kleurstelling.

Los toestel kopen van Motorola

Wil jij een los toestel kopen van Motorola? Het grote voordeel van een los toestel, is dat je hiermee niet verbonden zit aan een abonnement van één van de vele providers. Je kunt zelf een Sim Only abonnement afsluiten, die je mee kunt nemen naar je volgende toestellen. Wil je een nieuw telefoonabonnement? Dan hoef je ook niet meteen een nieuwe telefoon uit te kiezen. Als je langere tijd dezelfde telefoon wilt gebruiken, is een los toestel dus de beste keuze. Het voordeel van losse Motorola toestellen, is dat deze vaak wat goedkoper zijn dan andere merken. Je hoeft dus niet in één keer een enorm bedrag te betalen. Wil je een telefoon uit de Moto E-serie of de Moto G-serie? Dan ben je meestal tussen de 100 en 300 euro kwijt. Voor duurdere modellen, zoals een telefoon uit de Motorola Edge-serie, betaal je tussen de 500 en 700 euro. Een los Motorola toestel kopen is daarom best toegankelijk.

Kies je toch voor een duurdere smartphone van Motorola? En kun je dit bedrag niet in één keer betalen? Dan kun je altijd nog kiezen voor een toestel met abonnement. De kosten voor de telefoon zelf, zitten dan bij het maandelijkse bedrag inbegrepen. Je hebt dus één of twee jaar om dit bedrag langzaam te betalen. Een duur toestel, zoals de Motorola Razr, is hierdoor veel makkelijker te betalen.

Motorola smartphones: modellen en series

Welke Motorola telefoons kun je allemaal kopen? De smartphones van Motorola zijn onderverdeeld in verschillende series. Aan de series kun je zien wat voor telefoon het is en in welke prijsklasse. Motorola Moto E en Moto G worden vaak gezien als de beste series. Dit is niet omdat deze telefoons de beste specificaties en functies hebben, maar juist omdat deze telefoons een stuk eenvoudiger zijn. De Moto G en Moto E series zijn daarom ook een stuk goedkoper dan de gemiddelde smartphone. Voor een Moto G betaal je maximaal 350 euro, terwijl je voor een Moto E zelfs nog minder kwijt bent. Als je jouw smartphone niet gebruikt voor intensieve applicaties, spelletjes en filmen op hoge kwaliteit, zijn deze toestellen een prima alternatief voor smartphones van duurdere merken.

Motorola heeft niet alleen maar goedkope telefoons. De Motorola Edge-serie heeft veel betere prestaties. Deze lijn is dus ook een stuk duurder. Dit geldt ook voor de Razr-serie van Motorola. Deze telefoons zijn erg duur omdat zij een speciale optie hebben. Je kunt deze modellen namelijk inklappen. Hierdoor kun je het model gemakkelijk in je zak meenemen. Wil je een goedkoper model, dat minder snel stuk gaat dan normale smartphones? Dan heeft Motorola ook nog een Motorola Defy. Dit toestel is gemaakt van zeer stevig materiaal, waardoor deze minder snel krassen, barsten en andere schade oploopt. Het scherm is erg stevig, maar het toestel is ook bestand tegen water en stof. Ideaal dus, als je jouw toestel lang wilt gaan gebruiken. Wat ook verwarrend kan zijn, is dat sommige telefoons nog een extra aanduiding achter de naam hebben. Zo zul je modellen zien met ‘Pro’, ‘Lite’ of andere verwijzingen. Een Pro-model is vaak net even iets beter dan de originele variant, terwijl een Lite-model net weer iets minder goede specificaties heeft. Vaak verschillen deze modellen daarom ook een beetje in prijs. Zie je een telefoon met ‘Power’ in de naam? Dan ligt de focus bij dit model vooral op de duur van de batterij. Wil jij lang met je telefoon kunnen doen, zonder dat je deze hoeft op te laden? Dan is dit dus een optie.

Grootste voordelen van een Motorola mobiele telefoon

Waarom is een Motorola smartphone nou zo fijn om te gebruiken? Ten eerste hebben telefoons van Motorola een simpele, schone versie van Android. Je telefoon zit dus niet helemaal vol met overbodige apps en bestanden. De toestellen werken goed, effectief en eenvoudig. Dit kan voor veel mensen erg fijn zijn, omdat veel moderne smartphones veel te ingewikkeld kunnen werken. Maar het grootste voordeel van Motorola, dat is de kwaliteit die je krijgt voor een relatief lage prijs. Het is geen toeval dat vooral de goedkopere series van Motorola (Moto E en Moto G) het populairst zijn. Deze smartphones zijn niet de beste op de markt, maar voor de prijs krijg je meer dan je zou verwachten. Voor mensen die niet al te vaak op hun telefoon zitten, is een Motorola dus perfect.

Losse Motorola smartphones: grootte van de opslagcapaciteit

Een belangrijk aspect van je nieuwe Motorola telefoon, is de opslagcapaciteit. Tegenwoordig heb je veel keuze hierin. In het verleden zag je vaak nog telefoons met 16 GB of 32 GB opslag, maar tegenwoordig hebben de meeste telefoons een minimale opslag van 64 GB. Veel merken hebben de minimale capaciteit zelfs nog hoger liggen, namelijk op 128 GB. Dit is niet zo gek, want tegenwoordig zit je telefoon veel sneller vol. Foto’s, video’s, applicaties en andere bestanden worden steeds groter. Een grotere opslag heb je dus nodig als je jouw toestel lang wilt gebruiken.

Ben je bang dat je telefoon met een geheugen van 128 GB nog steeds snel volraakt? Dan kun je ook kiezen voor een Motorola toestel met een opslagcapaciteit van 256 GB. De Motorola Edge 30 Pro, bijvoorbeeld. Gebruik jij jouw telefoon vaak om foto’s en video’s op te slaan? Dan kan dit misschien wel handig zijn. Je kunt er ook altijd voor kiezen om SD kaart in je telefoon te stoppen. Zo kun je de opslag nog extern vergroten.

> Vergelijk abonnementen met Motorola toestellen

© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ