Back to Top

BlackBerry smartphone nieuws – het laatste nieuws over BlackBerry smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste BlackBerry smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) BlackBerry smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over BlackBerry toestellen met abonnement.

 

BlackBerry Key2 dual sim: alle bijzonderheden en details

De BlackBerry Key2 is een dual sim smartphone uit 2018. Dit toestel is zowel met abonnement als los verkrijgbaar. Heb je interesse in deze smartphone? We laten je alle bijzonderheden en details zien, zoals het populaire QWERTY keyboard en de uitstekende camera.

  • Wednesday 24 October 2018 09:49

BlackBerry Keyone versus Key 2

In 2018 komt de BlackBerry Key 2 uit. Dit is de directe opvolger van de Keyone uit 2017. Hoewel beide toestellen op het eerste oog sterk op elkaar lijken, zitten er wel degelijk duidelijke verschillen in. We zetten het nieuwste model tegenover de oudere Keyone en bekijken de processor, camera en nog veel meer specificaties.

  • Wednesday 6 June 2018 09:02
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ