Back to Top

De beste tools apps voor Android – downloaden, reviews en informatie

Je vindt hier een overzicht met artikelen over de leukste en beste tools apps voor Android, reviews, informatie en de mogelijkheid om deze tools apps te kopen / gratis te downloaden voor je Android smartphone, tablet of pc. Handig apps met tools voor je device.

 

Energieverbruik app Android

Met een energieverbruik app voor Android heb je duidelijk inzicht in je verbruik van gas en stroom. Zo hoef je nog geen gebruik te maken van een slimme meter. De meterstanden app houdt niet alleen de meterstanden maar ook het waterverbruik en teruglevering bij zonnepanelen bij. Ontdek de 5 beste energieverbruik apps.

  • Monday 10 December 2018 12:36

3D scans op Android telefoons in 2019 mogelijk

Het maken van een 3D scan van het gezicht, zoals bekend van de iPhone X, is op Android telefoons pas in 2019 mogelijk. Volgens onderzoeksbureau Gartner zal in het jaar 2021 ruim 40% van alle smartphones voorzien zijn van 3D camera. Er is voor Samsung, Huawei en andere smartphone fabrikanten nog veel werk aan de winkel.

  • Wednesday 4 April 2018 09:16

Google's nieuwste Android app: dataverbruik onder controle

Datally, de nieuwste Google Android app, helpt mensen bij het beheren van andere apps. Dit kan een aanzienlijke besparing van het datagebruik opleveren, waardoor de telefoon efficiënter en sneller werkt.

  • Tuesday 26 December 2017 21:25
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ