Back to Top

Nieuws over Android telefooninstellingen

Welkom op het Android telefooninstellingen nieuws gedeelte. Je vindt hier nuttige artikelen en berichten met nieuws en informatie over het verbeteren, wijzigen / aanpassen van de telefooninstellingen van je Android smartphone.

 

Whatsapp instellingen aanpassen: zo haal je het beste uit WhatsApp

Met Whatsapp instellingen houd je controle over je eigen privacy. Beheer je contacten, status of start een WhatsApp groep op. Leer ook meer over het veranderen van telefoonnummer of het maken van een back-up. We hebben 8 handige Whatsapp instellingen voor jou verzameld.

  • Sunday 18 November 2018 19:44

Wachtwoord schermvergrendeling vergeten van je Samsung smartphone

Je bent je Samsung Galaxy wachtwoord vergeten. Dit betekent dat de schermvergrendeling geblokkeerd is. Hierdoor kun je geen gebruik maken van je smartphone. Ontdek hoe je een vergeten wachtwoord of patroon schermvergrendeling omzeilt en je mobiel apparaat toch ontgrendelt. Dit geldt voor alle Samsung toestellen.

  • Wednesday 14 November 2018 10:44

Simlockvrij of niet: wat is de beste keuze?

Wie een smartphone in combinatie met een abonnement koopt, kan rekenen op een toestel met simlock. Hierbij kan alleen een simkaart van de betreffende provider worden gebruikt. Een simlockvrij toestel is juist niet afhankelijk van een provider. Wanneer kies je voor een simlock- of een simlockvrij toestel?

  • Tuesday 1 May 2018 09:15

Tip: zo maak je een back-up van je Android telefoon

Het is belangrijk dat je met enige regelmaat een back-up maakt van jouw Android telefoon. Lees hier hoe je een back-up kunt maken van je Android telefoon.

  • Monday 29 January 2018 19:34
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ