Back to Top

Sim Only nieuws – het laatste Sim Only nieuws

Bekijk hier de laatste artikelen en nieuwsberichten die gaan over Sim Only, Sim Only providers, Sim Only abonnementen en nog veel meer op het gebied van Sim Only.

 

Populaire dual sim Android toestellen 2018

Wil je een dual sim telefoon kopen? Dan heb je meer dan genoeg keuze, want er worden vele verschillende dual sim telefoons verkocht. Goed om te weten: Apple heeft bekend gemaakt de iPhone 9 niet met dual sim te verkopen in Nederland. Je kunt dan ook beter een Android toestel aanschaffen als je een dual sim telefoon wil kopen.

Ben je benieuwd welke dual sim Android toestellen het populairst zijn op dit moment? Lees dan snel verder, want op deze pagina zetten we de populairste dual sim Android toestellen van 2018 op een rijtje.

  • Wednesday 5 September 2018 10:28

Doe eens een Sim Only cadeau

Kerstmis, Valentijnsdag, een verjaardag of jubileum, er is altijd wel een dag om iemand te verrassen met een bijzonder cadeau. De meeste mensen staan er niet direct bij stil om een Sim Only cadeau te geven. Toch is het geen gek idee, in Amerika wordt hier vooral rondom de feestdagen flink mee geadverteerd.

  • Thursday 28 December 2017 11:25
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ