Back to Top

Smartphone kopen - los toestel zonder abonnement – prijs vergelijken

Wil je een nieuwe smartphone als los toestel, en zonder abonnement? Via onze losse toestellen vergelijker kun je eenvoudig aanbiedingen voor losse smartphones op prijs vergelijken. Kies hieronder eerst een telefoonmerk waarvoor je alle aanbiedingen wilt zien.

Merk

Model

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 5
€ 1750

Kleur

 

Onze vergelijker (hierboven) geeft je steeds de beste resultaten en goedkoopste aanbiedingen van losse smartphone toestellen (kortweg ‘smartphones’). Als je toch liever een toestel met abonnement wilt kopen, klik dan hier

De aanbiedingen van deze losse smartphones staan steeds op prijs gerangschikt in onze vergelijker. De toestellen met de laagste prijs staan steeds bovenaan in deze vergelijker, hoe je de vergelijker ook in stelt, en hoe je het aanbod ook verder verfijnt.

Je kunt de losse smartphones naast op prijs, ook selecteren op merk/model, op hoeveelheid geheugen, op kleur en op de staat (nieuw, gebruikt, refurbished en/of remarketed). Namens de redactie: alvast veel plezier gewenst met je nieuwe smartphone!

Een los toestel kopen – welk smartphone merk kies je – zeer veel merken beschikbaar!

Zoals je misschien weet zijn er inmiddels zeer veel smartphone merken op de markt. De meest bekende smartphone merken in Nederland zijn Samsung, HTC, Huawei, Sony, LG, Nokia, BlackBerry en Motorola. Sommige van deze merken ken je misschien al uit het tijdperk van de eerste mobiele telefoons (voor het smartphone tijdperk). De meeste dominante merken op de smartphone markt zijn Samsung en Apple (die we niet in onze vergelijkers hebben staan, omdat het op iOS draait en niet op Android; onze vergelijkers bevatten alleen losse toestellen die op Android werken). In 2016 had Samsung ongeveer 40% van de Nederlandse markt in handen, en Apple iets meer dan 25%. Daarna volgen Huawei, Alcatel en LG (bij elkaar zo’n 20% in 2016). De overige merken hebben veel minder marktaandeel in Nederland, en moeten het doen met een aantal procent, een procent, of zelfs nog minder.

Alle grote en bekende smartphone merken vind je in onze vergelijkers, maar we proberen ook zoveel mogelijk smartphone toestellen op te nemen van minder bekende / kleinere merken in de markt zoals Alcatel, Archos, Asus, CA, Doro, Fairphone, General Mobile, Google, Honor, Kazam, Kodak, KPN, Lenovo, OnePlus, Oppo, RugGear, Vodafone, Wiko, Wileyfox, Xiaomi, Yarvik, Yotaphone, en ZTE. Je vindt in onze vergelijker dus toestellen van tientallen smartphone merken, zodat we voor iedereen wel wat te bieden hebben.

Als je eenmaal weet welke smartphone je wilt kopen, dan is het nog de vraag welke smartphone je wilt hebben van dat merk. Van sommige merken (zoals Samsung) zijn inmiddels honderden verschillende toestellen en varianten beschikbaar, terwijl sommige merken maar één of enkele toestellen beschikbaar hebben. In onze vergelijker zie je het aanbod vanzelf, afhankelijk van je ingestelde keuzes. Vervolgens kun je dan het aanbod / de aanbiedingen op prijs vergelijken voor dat toestel, of – als je meerdere smartphones hebt geselecteerd –, dan kun je de aanbiedingen op prijs vergelijken voor al die gekozen smartphones.

Het kopen van een los smartphone toestel – een aantal tips

Twijfel je over de staat van het toestel dat je wilt kopen? Een nieuwe smartphone wordt door velen wel beleefd als het mooiste, maar een refurbished of gebruikte smartphone hoeft in de praktijk niet onder te doen voor een nieuw toestel, dit terwijl dergelijke toestellen meestal veel goedkoper zijn in vergelijking met gloednieuwe smartphone toestellen. De prijs waarvoor je refurbished en gebruikte toestellen kunt kopen (afhankelijk van de conditie) ligt al gauw 10-30% lager. Zie de vergelijker voor meer prijsinformatie.

Realiseer je bij het kopen van een los smartphone toestel ook dat een dergelijk los toestel (vaak) moeilijker te verzekeren is. Providers - die zich richten op abonnementen - bieden doorgaans namelijk geen verzekering aan voor een losse smartphone (als je er geen abonnement bij neemt). Mocht je je toestel per se willen verzekeren, kijk dan voor een toestel met abonnement.

Verder kan het in de praktijk ook voordeliger zijn om een losse smartphone te kopen naast een eerder of nog af te sluiten Sim Only abonnement, dit ten opzichte van het sluiten van een abonnement met toestel. 

Updates binnen onze vergelijker voor losse smartphones

Het complete aanbod binnen onze vergelijker voor losse smartphones wordt regelmatig geüpdatet. Dit wil zeggen dat als een aanbieder / webwinkel een prijswijziging doorvoert voor een bepaalde smartphone, dat je dit dan ook meteen in onze vergelijker terugziet (real-time). Smartphones / losse toestellen die definitief uit het assortiment worden gehaald, verdwijnen ook binnen onze vergelijker, en last but not least; nieuwe smartphones voegen we uiteraard (zoveel als en zover mogelijk) toe aan de vergelijker. Aangezien we smartphones / losse toestellen aanbieden van veel verschillende telefoonmerken betekent dit dat we zeer regelmatig nieuw aanbod hebben. Alleen al om die reden is het de moeite om onze losse toestellen vergelijker voor Android gebaseerde smartphones goed in de gaten te blijven houden!

Terug naar losse smartphone vergelijker

 

© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ