Back to Top

De beste diensten apps voor Android – downloaden, reviews en informatie

Je vindt hier een overzicht met artikelen over de leukste en beste diensten apps voor Android, reviews, informatie en de mogelijkheid om deze (diensten) apps te kopen / gratis te downloaden voor je Android smartphone, tablet of pc.

 

Zonder advertenties geen gratis apps

Veel apps uit de Google Play Store zijn gratis verkrijgbaar. Bij sommige apps betaal je voor een extra functionaliteit, terwijl het basisgebruik toch gratis blijft. Stoor jij je aan de advertenties in een app? Bedenk dat zonder deze advertenties de app niet gratis kan blijven bestaan.

  • Friday 2 February 2018 12:12

Tip: Zo vind je jouw gestolen Android telefoon

Waarschijnlijk verlies je je telefoon geen moment uit het oog, maar het kan altijd voorkomen dat jij een moment niet weet waar je Android telefoon is. Een verloren of gestolen telefoon is de nachtmerrie van veel Android telefoongebruikers. Bekijk hier de uitleg hoe jij je telefoon weer terugvindt wanneer deze gestolen of kwijt is.

  • Sunday 28 January 2018 15:53

De 5 leukste apps in de Google Play Store

Met apps wordt het gebruik van je smartphone een stuk leuker en eenvoudiger. Er verschijnen regelmatig nieuwe apps in de Google Play Store. We hebben de 5 leukste of meest praktische apps op een rij gezet.

  • Wednesday 13 December 2017 12:10
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ