Back to Top

HTC smartphone nieuws – het laatste nieuws over HTC smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste HTC smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) HTC smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over HTC toestellen met abonnement.

 

HTC modellen overzicht: oude en nieuwe smartphones

Met het HTC modellen overzicht maak je eenvoudig een keuze. HTC heeft verschillende toestellen uitgebracht, onderverdeeld in een aantal series. Zoek je de nieuwste HTC of ga je toch liever voor een ouder model? We hebben de meest verkochte modellen voor jou op een rij gezet. Kijk welke smartphone het beste bij jou past.

  • Monday 22 October 2018 10:03

HTC U12 Plus heeft 6 inch scherm en flink uitbreidbare opslag

De HTC U12 Plus is het nieuwste vlaggenschip van deze smartphonefabrikant. De officiële naam is nog niet aangekondigd, de releasedatum zal ergens eind mei 2018 zijn. Wel zijn er al een aantal specificaties uitgelekt. Zo is bekend dat het toestel een 6 inch groot scherm heeft, flink uitbreidbare interne opslag en dubbel camera.

  • Monday 28 May 2018 12:13

HTC U12 krijgt dubbele camera

HTC komt in april met de U12. De details zijn uitgelekt en dit belooft veel goeds! De betrouwbare telecominsider, LlabTooFeR, gaf de eerste details bloot. Wordt de U12 het toestel van 2018? Gaat de U12 ervoor zorgen dat Samsung minder verkoopt? We zetten hier de onthullingen op een rij.

 

  • Monday 5 March 2018 20:26
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ