Back to Top

Geruchten over smartphones, Android, technologie, social media en meer…

De rubriek geruchten geeft je een overzicht van alle geruchten die er in brede zin zijn op het gebied van smartphones, tablets, Android, social media, technologie en meer.

 
Filter nieuws:

Smartphone met styluspen werkt tóch beter

Tot het jaar 2007 was een smartphone met styluspen de normaalste zaak van de wereld. Daar kwam verandering in toen Steve Jobs, medeoprichter van Apple, bedacht dat er betere opties waren. Hij doelde hiermee op het gebruik van de vingers. De styluspen verdween, maar zijn we daar achteraf wel zo blij mee?

  • Monday 19 February 2018 13:50

LG vraagt patent op de opvouwbare smartphone

De Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant LG heeft patent aangevraagd op een opvouwbare smartphone. Opgevouwen lijkt dit apparaat op een tablet, LG zelf noemt het een mobiele telefoon met flexibel display.

  • Thursday 15 February 2018 19:27

De nieuwste Smartphones voor 2018

In februari vindt het Mobile World Congress plaats: hier worden de nieuwste smartphones gepresenteerd. Natuurlijk krijgen we hier niet alles te zien, ook de rest van het jaar zullen diverse smartphonefabrikanten met een nieuw model op de markt komen. We hebben grote verwachtingen van Samsung, Apple en Huawei. Ook andere merken zijn druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw model.

  • Friday 9 February 2018 11:35
Beste Android deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ