Back to Top

Geruchten over smartphones, Android, technologie, social media en meer…

De rubriek geruchten geeft je een overzicht van alle geruchten die er in brede zin zijn op het gebied van smartphones, tablets, Android, social media, technologie en meer.

 

iPhones XS en XR worden concurrenten voor de Samsung S9 en Note 9

Morgenavond vindt in het Amerikaanse San Francisco het grote ‘Apple Event’ plaats. Dit is de jaarlijkse grote presentatieshow van Apple voor de nieuwe iPhones, en andere producten van Apple, zoals de iPads en de Apple Watch. Het lijkt erop dat er drie nieuwe iPhones gaan komen (waaronder de iPhone XR), die zullen gaan concurreren met de topmodellen van Samsung, namelijk de S9 en de onlangs verschenen Note 9. In dit artikel besteden wij aandacht aan de nieuwste smartphone modellen van Apple, de tegenhanger van Android.

  • Tuesday 11 September 2018 13:23

Samsung Galaxy S10 komt in drie verschillende versies

Na de populaire Samsung S9 en S9 plus werkt de smartphonefabrikant aan de opvolger, de Galaxy S10. Deze wordt zeer waarschijnlijk in drie verschillende versies op de markt gebracht. Het meest geavanceerde model beschikt over maar liefst drie cameralenzen. Hierbij gaat Samsung de concurrentie met de Huawei P20 Pro aan.

  • Tuesday 10 July 2018 09:45

LG werkt aan smartphone met vijf camera's

LG is bezig met het ontwikkelen van een nieuw toestel. De onaangekondigde LG V40 wordt een toestel zoals we die nog nooit hebben gezien.

  • Wednesday 27 June 2018 22:41

Samsung Galaxy S10 krijgt vingerafdrukscanner in het scherm

De volgende Galaxy telefoon krijgt een vingerafdrukscanner die in het scherm zit. En dit is wat wij hierover weten.

  • Monday 25 June 2018 18:21

Facebook laat zien hoeveel tijd jij online doorbrengt

Facebook is bezig met een nieuwe functie die laat zien hoe lang per dag je actief bent op het sociale netwerk. De nieuwe functie is nog niet ingevoerd, maar dit weten we er al over.

  • Sunday 24 June 2018 21:35

Gaat Fuchsia besturingssysteem Android opvolgen?

We zijn allemaal zo bekend met Android, dat het niet in ons op komt dat deze mogelijk vervangen wordt. Google is al enige tijd bezig met het nieuwe besturingssysteem Fuchsia.

  • Sunday 17 June 2018 09:06

Android apparaten met notch: kopie van de iPhone X?

Apple heeft met de iPhone X een geheel nieuwe smartphone neergezet. Ondertussen zijn Androidfabrikanten druk bezig om het design van de iPhone X te kopiëren. Fijne details zoals de 3D camera ontbreekt echter, waardoor het vooralsnog een slechte kopie blijft.

  • Wednesday 13 June 2018 09:01

HTC U12 krijgt dubbele camera

HTC komt in april met de U12. De details zijn uitgelekt en dit belooft veel goeds! De betrouwbare telecominsider, LlabTooFeR, gaf de eerste details bloot. Wordt de U12 het toestel van 2018? Gaat de U12 ervoor zorgen dat Samsung minder verkoopt? We zetten hier de onthullingen op een rij.

 

  • Monday 5 March 2018 20:26
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ