Back to Top

OnePlus smartphone nieuws – het laatste nieuws over OnePlus smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste OnePlus smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) OnePlus smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over OnePlus toestellen met abonnement.

 

Full screen smartphone met en zonder notch

Met een full screen smartphone profiteer je van een groot scherm terwijl de telefoon wel nog in je broekzak past. Onder deze smartphones heb je de keuze uit modellen met of zonder notch (inkeping aan de bovenkant van het toestel). Ontdek alles over deze zogenoemde bezelloze smartphones.

  • Friday 9 November 2018 11:32

Smartphones van 6 inch en groter

Ooit werden grote mobiele gsm’s massaal ingeruild voor kleinere modellen. Het is tegenwoordig weer helemaal de trend om een zo groot mogelijk toestel te hebben. Telefoons van 6 inch en groter worden ook wel phablet genoemd. Een mooie kijkervaring en handige navigatie, 6 inch is helemaal geen verkeerde keuzen. Maar let op, waarschijnlijk past deze grote smartphone niet in de broekzak. Toch hebben we de vijf meest populaire smartphones van 6 inch en groter op een rij gezet.

  • Thursday 21 June 2018 09:01

OnePlus 6 eerste waterdichte smartphone van dit merk

OnePlus staat bekend om zijn kwalitatief goede smartphones. Voor een Chinese smartphonefabrikant weten ze uitstekende resultaten te behalen. Ondanks de grote gebruikerstevredenheid vertonen de OnePlus toestellen toch een gebrek: ze zijn niet waterdicht. De OnePlus 6 zal als eerste stof- en waterdicht zijn. Hiermee kan het de natuurelementen aan.

  • Monday 7 May 2018 10:28

OnePlus 5T wordt voorzien van de laatste Android update

Bezitters van de OnePlus 5T kunnen zich verheugen op de update naar Oreo. OnePlus is gestart met de officiële uitrol van  het eigen OxigenOS versie 5.0.3. Dit is de opvolger van OxigenOS 4.7.6. Bij deze wijzigingen hoort ook de verbeterde Android versie 8.0 (Oreo).

  • Tuesday 6 February 2018 11:46
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2019 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ