Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - 6 - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

Samsung toestellen worden in webwinkels als beste verkocht

Apple en Samsung zijn de twee grootste concurrerende smartphonemerken. Dit zijn we niet alleen wereldwijd maar ook in ons eigen geliefde Nederland. Opvallend is dat in webwinkels de Samsung toestellen iets beter lopen. Ook oudere modellen zijn wat populairder. Als zuinige Hollander letten we duidelijk op de prijs.

  • Saturday 23 June 2018 09:05

Smartphones van 6 inch en groter

Ooit werden grote mobiele gsm’s massaal ingeruild voor kleinere modellen. Het is tegenwoordig weer helemaal de trend om een zo groot mogelijk toestel te hebben. Telefoons van 6 inch en groter worden ook wel phablet genoemd. Een mooie kijkervaring en handige navigatie, 6 inch is helemaal geen verkeerde keuzen. Maar let op, waarschijnlijk past deze grote smartphone niet in de broekzak. Toch hebben we de vijf meest populaire smartphones van 6 inch en groter op een rij gezet.

  • Thursday 21 June 2018 09:01

De 5 kleinste smartphones

De nieuwste smartphones worden steeds groter. Dit biedt vooral met betrekking tot het grote display een geweldige kijkervaring. Toch zijn we vaak op zoek naar een kleiner model. Omdat deze gemakkelijker in de broekzak past, of omdat je het gewoon veel mooier vindt. We hebben gezocht naar de 5 kleinste moderne smartphones. Wees gewaarschuwd: sommigen zien er zo “schattig” uit dat je ze direct aan zou schaffen.

  • Tuesday 19 June 2018 09:54

Gaat Fuchsia besturingssysteem Android opvolgen?

We zijn allemaal zo bekend met Android, dat het niet in ons op komt dat deze mogelijk vervangen wordt. Google is al enige tijd bezig met het nieuwe besturingssysteem Fuchsia.

  • Sunday 17 June 2018 09:06

Samsung S9 is kleiner maar wel zwaarder dan voorganger

De Samsung S9 en S9 Plus zijn alweer enkele maanden op de markt. De gebruikservaringen zijn positief, Samsung heeft hiermee twee uitstekende toestellen naar buiten gebracht. We vergelijken de Samsung S9 met zijn voorganger: de S8.

  • Friday 15 June 2018 09:04

Android apparaten met notch: kopie van de iPhone X?

Apple heeft met de iPhone X een geheel nieuwe smartphone neergezet. Ondertussen zijn Androidfabrikanten druk bezig om het design van de iPhone X te kopiëren. Fijne details zoals de 3D camera ontbreekt echter, waardoor het vooralsnog een slechte kopie blijft.

  • Wednesday 13 June 2018 09:01

Xiaomi smartphones 2018 - 2019: dit zijn de geruchten

In 2018 heeft de Chinese smartphonefabrikant Xiaomi een aantal nieuwe toestellen uitgebracht. Er zit echter nog veel meer in de pijpleiding, voor 2018 en 2019 verwachten we een aantal mooie smartphones.

  • Monday 11 June 2018 09:59

Huawei richt zich op de Europese markt

Huawei is een Chinese smartphonefabrikant die vooral in Aziatische landen enorme populariteit geniet. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het merk het niet in Europa goed doet: integendeel! Het is vooral de prijs-kwaliteitverhouding die ons enorm aanspreekt. Goed nieuws voor Huawei liefhebbers: het bedrijf zal zich uit noodzaak meer gaan richten op de Europese smartphonemarkt.

  • Saturday 9 June 2018 09:39

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ