Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - 6 - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

Niet storen modus binnenkort in verschillende apps beschikbaar

De niet storen modus is een handige toevoeging tijdens het autorijden, in het vliegtuig of in de trein. In deze modus worden gebruikers niet lastig gevallen met notificaties of meldingen, oproepen of andere afleidingen. De niet storen functie is een optie die nu voor verschillende ontwikkelaars beschikbaar is gesteld. Hierdoor verschijnt deze extra functie mogelijk in verschillende apps.

  • Monday 9 April 2018 12:30

Land Rover Explore, robuuste outdoor smartphone

We kunnen maar geen genoeg krijgen van rugged smartphones, de krachtpatsers onder robuuste omstandigheden. Landrover, bekend van de stoere terreinwagens, ontwikkelt zijn eigen smartphone. De Rover Explore werd tijdens het Mobile World Congress 2018 getoond.

  • Sunday 8 April 2018 12:26

De 5 leukste Android apps voor dierenliefhebbers

Foto’s van schattige puppy’s en kittens zijn booming, ze veroveren het internet. Ook op YouTube zijn diverse grappige dierenfilmpjes terug te vinden. Dieren laten ons lachen en geven een gelukkig gevoel. App ontwikkelaars springen hier handig op in met de meest praktische of leuke dieren apps. We hebben vijf van deze apps uit de Google Play Store voor jou geselecteerd.

  • Saturday 7 April 2018 09:22

Bestanden delen met de Flickr app

Flickr is een van de meest populaire websites voor het delen van foto’s en video’s. Vooral onder webloggers is dit een populaire opslagplaats. De Flickr app voor Android geeft de mogelijkheid om foto’s direct vanaf de smartphone te bekijken, bewerken en delen.

  • Friday 6 April 2018 10:19

Alle Archos smartphones op een rij

Archos is niet direct een merk dat we met smartphones associëren. Toch heeft het Frans bedrijf een geheel eigen lijn smartphones, tablets en draagbare harde schijven. In 2017 heeft Archos maar liefst 11 nieuwe modellen aangekondigd. Van de Archos Diamond Omega tot de stoere 50 Saphir, we bekijken de nieuwste toestellen van dit merk.

  • Thursday 5 April 2018 10:18

3D scans op Android telefoons in 2019 mogelijk

Het maken van een 3D scan van het gezicht, zoals bekend van de iPhone X, is op Android telefoons pas in 2019 mogelijk. Volgens onderzoeksbureau Gartner zal in het jaar 2021 ruim 40% van alle smartphones voorzien zijn van 3D camera. Er is voor Samsung, Huawei en andere smartphone fabrikanten nog veel werk aan de winkel.

  • Wednesday 4 April 2018 09:16

De belangrijkste aanpassingen in Android P

Android P is het nieuwste mobiele besturingssysteem van Google. Android P ondersteunt schermuitsparingen, beschikt over een nieuwe multi-camera en heeft een verbeterde notificatiefunctie. Dit besturingssysteem is volledig gericht op consumentenfuncties, waardoor ontwikkelaars hun apps nóg beter aan kunnen passen.

  • Sunday 1 April 2018 10:14

Whappbook, de papieren versie van WhatsApp

Wie schrijft er tegenwoordig nog brieven wanneer je via WhatsApp razendsnel kan zeggen wat je wil? WhatsApp is de meest gebruikte berichten app voor smartphones. Je kunt ontvangen en verstuurde berichten bewaren, archiveren of verwijderen. Je hebt er echter wel altijd je mobiele telefoon of desktop pc voor nodig. Voor wie bijzondere gesprekken op een mooie manier wil bewaren is er Whappbook.

  • Friday 30 March 2018 09:36

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

Beste Android deals:
Samsung Galaxy S964GB 2 GB 4G eenmalig €0.00 abo €11.00 p.m. toestel €23.00 p.m.
Samsung Galaxy S864GB 2 GB 4G eenmalig €0.00 abo €11.00 p.m. toestel €17.00 p.m.
Samsung Galaxy S9+64GB 2 GB 4G eenmalig €19.00 abo €11.00 p.m. toestel €26.00 p.m.
Huawei P20 Lite64GB 1.5 GB 4G eenmalig €0.00 abo €8.00 p.m. toestel €9.00 p.m.
Samsung Galaxy A8 (2018)32GB 1.5 GB 4G eenmalig €0.00 abo €8.00 p.m. toestel €12.00 p.m.

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ