Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie - 6 - androidtoestel.nl

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Daarnaast kun je bij ons smartphone abonnementen vergelijken , Sim Only abonnementen vergelijken , maar ook een smartphone kopen (los toestel).

 

De zin en onzin van een virusscanner op je Android telefoon

Je hebt een Android toestel gekocht en leest tegenstrijdige adviezen. De één adviseert je om een virusscanner op je Android telefoon te installeren. De andere vertelt je dat je ook wel zonder kunt. Is het goed om een virusscanner op je Android telefoon te gebruiken? Want er zijn veel mensen die een virusscanner zonder er over na te denken op hun computer installeren, maar niet op hun smartphone. De vraag is of een antivirusprogramma echt iets toevoegt aan je smartphone, of dat het vooral weggegooid geld is. We doken in de wereld van virusscanners voor Android en kwamen tot een oordeel.

  • Sunday 21 August 2022 15:02

Android gegevens overzetten naar nieuwe Android telefoon

Je Android gegevens naar een nieuwe Android telefoon overzetten? Wij geven je in dit artikel goede uitleg hierover... Hoera, je hebt eindelijk een nieuwe Android smartphone gekocht. Je oude telefoon was nu wel echt aan vervanging toe. Om snel weer verder te kunnen, wil je je gegevens van je oude smartphone overzetten op je nieuwe smartphone. Zo hoef je alle apps niet meer met de hand te downloaden uit Google Play Store. Bovendien kan het een behoorlijk tijdrovende klus zijn om al die contacten weer opnieuw toe te voegen. Er zijn een paar handige manieren om snel je data weer over te kunnen zetten.

  • Monday 25 July 2022 11:15

5 goede tips voor het afsluiten van een Sim Only abonnement

Sta je op het punt om een Sim Only abonnement af te sluiten, dan doe je er goed aan om op een aantal zaken te letten. Door vooraf wat onderzoek te doen kun je een Sim Only contract afsluiten dat beter voldoet aan je wensen en eisen, en bovendien kun je op deze manier geld besparen. Hieronder geven we je nu 5 goede tips om goed beslagen ten ijs te komen bij het uitzoeken van een nieuw Sim Only abonnement, zowel als je wilt overstappen naar een nieuwe provider, als wanneer je wilt verlengen bij je huidige provider.

  • Wednesday 13 July 2022 14:31

Hoe kies je de beste draadloze oordopjes voor je Android telefoon

Ken je dat? Je rolt het snoertje van je oordopjes netjes op, stopt het in je jaszak of tas en na twee minuten is het een niet te ontwarrende knoop geworden waar je eerst flink aan moet peuteren voordat je de oordopjes weer kunt gebruiken. Er lijkt een soort onverklaarbare natuurwet voor te bestaan. Niet goed voor je geduld, maar ook niet voor het snoertje van de oordopjes dat door het in de knel zitten kan beschadigen. De oplossing? Draadloze oordopjes voor je Android telefoon!

  • Friday 3 June 2022 11:53

Waar moet een senioren toestel aan voldoen?

Hoewel smartphones onmisbaar zijn in deze tijd, vinden sommige senioren het nogal lastig om een smartphone te bedienen. Denk bijvoorbeeld aan niet weten hoe ouderen een bepaalde app moeten openen of iets moeten opzoeken op een browser. In dit artikel komt je er alles over te weten!

  • Monday 16 May 2022 07:49

Tips om de beste VPN te kiezen voor je Android device

Vrijwel alle aanbieders van VPN-diensten hebben een app die je op je Android smartphone kunt gebruiken. Toch kan het best lastig zijn om de beste VPN te kiezen. Want het gaat niet alleen om ondersteuning voor je Android device, maar ook om de snelheden die je op een VPN-verbinding kunt behalen en de stabiliteit. Daarnaast is het vaak ook mogelijk met een VPN-verbinding bepaalde geo restricties te omzeilen. Zo kun je via een buitenlandse server bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix bekijken.

  • Thursday 5 May 2022 09:43

Android geheugen loopt vol: dit is de oplossing!

Je Android smartphone is je beste vriend. Je kunt altijd bellen, internetten, navigeren of fotograferen. Helaas kan het Android geheugen vol lopen. Hierdoor is er minder opslagruimte beschikbaar en wordt het systeem trager. Loopt het Androidgeheugen vol? In dit artikel vind je een aantal praktische oplossingen.

  • Saturday 30 April 2022 13:58

Moet je een originele telefoonoplader gebruiken?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende verhalen over het opladen van telefoons. Daarnaast worden er bij de toptoestellen van de grote merken zoals Samsung en Apple ook geen oplader meer meegeleverd. Maar is het dan wel noodzakelijk om een oplader te kopen van de juiste fabrikant? Of kun je ook voor een B merk gaan?

  • Monday 25 April 2022 12:50

Android telefoons vergelijken van diverse smartphone merken

Op Androidtoestel.nl vind jij de goedkoopste Android telefoons van: Samsung, Huawei, Sony, Nokia, LG, Google en meer. Of je nu een telefoon abonnementen of losse telefoon wilt kopen, op Androidtoestel.nl ben je op het juiste adres. Onze diverse vergelijkers staan klaar om jou in één klap te voorzien van de laagste prijzen van de bekende Android smartphone merken. Selecteer op merk, model, telefoongeheugen, staat (nieuw, refurbished, gebruikt of remarketed) en kleur. Betaal niet te veel voor je (nieuwe) telefoon (abonnement) en gebruik slim onze online vergelijkers.

© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ