Back to Top

Alle overige nieuwsberichten en artikelen

Welkom binnen deze rubriek, met daarin alle overige nieuwsberichten en artikelen van Androidtoestel.nl. Bekijk nu de artikelen die we niet in een van de andere rubrieken hebben kunnen plaatsen.

 
Filter nieuws:

Moet de smartphone in het vliegtuig en ziekenhuis uit?

Tijdens vluchten of een bezoek in het ziekenhuis wordt standaard gevraagd om de smartphone uit te schakelen. Achterliggend idee is dat de smartphone dan geen straling vrijgeeft en hiermee aanwezige apparatuur niet kan beïnvloeden. Is het echter wel nodig om de smartphone bij deze gelegenheden uit te schakelen? We zochten het voor je uit.

  • Saturday 17 February 2018 10:41

Magnesiumlegering van Samsung geschikt voor smartphones

Samsung heeft onlangs een notebook met magnesiumlegering gelanceerd. Deze magnesium-aluminium legering wordt ook wel Metal12 genoemd. Het gaat hier om een lichtgewicht maar toch sterke behuizing die het gebruiksgemak van de notebook verbeterd. Mogelijk gaat Samsung ook smartphones met de Metal12 legering op de markt brengen.

  • Friday 16 February 2018 14:35

Behoed kinderen voor digibesitas

Van obesitas oftewel overgewicht hebben we allemaal wel eens gehoord, ken je digibesitas ook al? Digibesitas bij kinderen is een betrekkelijk nieuwe welvaartsziekten. Hierbij is het kind verslaafd aan middelen die toegang tot het internet geven. Vooral de smartphone speelt een grote rol bij het ontstaan van digibesitas. Zo heeft 5% van alle 4-jarigen al zijn eigen mobiel.

  • Monday 12 February 2018 19:13

De nieuwste Smartphones voor 2018

In februari vindt het Mobile World Congress plaats: hier worden de nieuwste smartphones gepresenteerd. Natuurlijk krijgen we hier niet alles te zien, ook de rest van het jaar zullen diverse smartphonefabrikanten met een nieuw model op de markt komen. We hebben grote verwachtingen van Samsung, Apple en Huawei. Ook andere merken zijn druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw model.

  • Friday 9 February 2018 11:35

Bescherm je smartphone tegen cryptojacking

Van hijacking of carjacking hebben we allemaal wel eens gehoord, maar wat is cryptojacking? Dit woord is betrekkelijk nieuw en is ontstaan nadat de populariteit van cryptocurrency toenam. Met cryptojacking wordt je smartphone, tablet of computer gebruikt voor het minen van cryptomunten. Er komt steeds meer kwaadwillenden software op de markt, het is daarom belangrijk om je apparaten goed te beschermen tegen cryptojacking.

  • Thursday 8 February 2018 12:43

Closing the Loop wint Circulair Award 2018

Het Amsterdamse Closing the Loop heeft de Circulair Award 2018 in de wacht gesleept. Dit bedrijf recycled oude smartphones en vermindert hiermee de uitstoot van CO2. Een goede zaak voor zowel Closing the Loop als het milieu.

  • Thursday 8 February 2018 12:42

Tip: zo maak je een back-up van je Android telefoon

Het is belangrijk dat je met enige regelmaat een back-up maakt van jouw Android telefoon. Lees hier hoe je een back-up kunt maken van je Android telefoon.

  • Monday 29 January 2018 19:34

Let op met roamingkosten in het buitenland

Sinds 15 juni 2017 mogen providers geen extra kosten voor roaming in Europa in rekening brengen. Dit geldt echter niet voor landen die buiten de Europese Unie vallen. Het is daarom goed opletten of het vakantieland wel binnen de EU regeling valt. Wie hier niet mee bezig is, kan zomaar een hoge rekening op de mat krijgen.

  • Wednesday 27 December 2017 11:45
Beste Android deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ