Back to Top

Alle overige nieuwsberichten en artikelen

Welkom binnen deze rubriek, met daarin alle overige nieuwsberichten en artikelen van Androidtoestel.nl. Bekijk nu de artikelen die we niet in een van de andere rubrieken hebben kunnen plaatsen.

 

Goedkope telefoonhoesjes versus kwaliteit, waar moet je op letten?

Wie op zoek is naar een telefoonhoesje komt ontzettend veel tegen. Vooral via het internet zijn goedkope telefoonhoesjes eenvoudig te kopen. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk om goed naar het type telefoon te kijken. Daarnaast speelt ook kwaliteit een grote rol. Een goedkoop smartphonehoesje kan namelijk van een uitstekende kwaliteit zijn. We laten je zien hoe je de beste aanbieding vindt.

  • Tuesday 24 July 2018 09:05

Smartphone bij abonnement heeft gevolgen voor de maximale hypotheek

Van plan om een mobiel abonnement inclusief telefoon af te sluiten? Tegelijkertijd plannen voor een koopwoning? Deze twee gaan niet altijd goed samen. Wie meer dan €250 voor zijn nieuwe telefoon betaalt, kan minder hypotheek krijgen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden.

  • Sunday 8 July 2018 09:44

Metalen behuizing nog steeds het populairst onder smartphones

Smartphonefabrikanten hebben met betrekking tot de behuizing van het toestel keuze uit verschillende materialen. Budget telefoons zijn vaak uitgerust met een kunststof behuizing. Het gebruik van metaal neemt enorm toe, terwijl ook glas steeds populairder wordt.

  • Thursday 17 May 2018 10:43

Zo zet je de Wifi-notificaties op je Android-toestel uit

Tegenwoordig is er op steeds meer locaties een openbare wifi-hotspot. Dit is natuurlijk dé uitkomst wanneer je door je databundel heen zit, wanneer je eigen internet langzaam is of als je in het buitenland bent. Jouw Androidtoestel zoekt automatisch naar deze wifi-hotspots, maar natuurlijk kan je dit ook uitschakelen. Je leest hier hoe!

  • Tuesday 10 April 2018 21:20

Dit zijn de voordelen van VPN op je Androidtoestel

Openbare Wifi-netwerken zijn onwijs handig, maar zeker niet altijd veilig. Om jezelf te beschermen en veilig gebruik te kunnen maken van een openbaar Wifi-netwerk kun je gebruik maken van VPN. Hier lees je alles wat je van VPN moet werken.

  • Monday 9 April 2018 21:17

Moet de smartphone in het vliegtuig en ziekenhuis uit?

Tijdens vluchten of een bezoek in het ziekenhuis wordt standaard gevraagd om de smartphone uit te schakelen. Achterliggend idee is dat de smartphone dan geen straling vrijgeeft en hiermee aanwezige apparatuur niet kan beïnvloeden. Is het echter wel nodig om de smartphone bij deze gelegenheden uit te schakelen? We zochten het voor je uit.

  • Saturday 17 February 2018 10:41

Magnesiumlegering van Samsung geschikt voor smartphones

Samsung heeft onlangs een notebook met magnesiumlegering gelanceerd. Deze magnesium-aluminium legering wordt ook wel Metal12 genoemd. Het gaat hier om een lichtgewicht maar toch sterke behuizing die het gebruiksgemak van de notebook verbeterd. Mogelijk gaat Samsung ook smartphones met de Metal12 legering op de markt brengen.

  • Friday 16 February 2018 14:35

Behoed kinderen voor digibesitas

Van obesitas oftewel overgewicht hebben we allemaal wel eens gehoord, ken je digibesitas ook al? Digibesitas bij kinderen is een betrekkelijk nieuwe welvaartsziekten. Hierbij is het kind verslaafd aan middelen die toegang tot het internet geven. Vooral de smartphone speelt een grote rol bij het ontstaan van digibesitas. Zo heeft 5% van alle 4-jarigen al zijn eigen mobiel.

  • Monday 12 February 2018 19:13
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ