Back to Top

Sony smartphone nieuws – het laatste nieuws over Sony smartphones

Welkom in deze rubriek met het laatste Sony smartphone nieuws. Je vindt hier artikelen / berichten met nieuws en informatie over (nieuwe) Sony smartphones, het gebruiken daarvan, functies, updates, releases en info over dit telefoonmerk / bedrijf, en info over Sony toestellen met abonnement.

 

Smartphone simlockvrij beste koop 2018

Er is een ruime keus aan simlockvrije smartphones. Ga je voor een Samsung, Huawei of Sony? Daarnaast zijn er nog veel meer bekenden en/ of goedkoop merken verkrijgbaar. Wat is de smartphone simlockvrij beste koop? We zetten de beste smartphones volgens de Consumentenbond én consumenten op een rij.

  • Friday 26 October 2018 16:53

Sony Xperia kopen zonder abonnement

De Sony Xperia is een serie van moderne smartphones. Sony brengt deze serie sinds 2014 op de markt. Populaire modellen zijn de Z1, Z3, Z5 en XZ1. Vaak wordt een smartphone inclusief mobiel abonnement aangeboden. Liever een Sony Xperia kopen zonder abonnement? Bekijk de mogelijkheden en prijzen.

  • Tuesday 16 October 2018 10:53

Verkoop smartphones in China neemt af

China is altijd al het land van de technologie geweest. De Chinezen waren een van de eersten die oude mobieltjes inwisselden voor een moderne smartphone. Niet voor niks doen Chinese merken als Huawei, Oppo en Vivo het zo goed. Nu bijna alle Chinezen in het bezit zijn van een smartphone, neemt de vraag hiernaartoe sterk af.

  • Thursday 22 February 2018 15:58

Sony wil geen koptelefoonaansluiting meer

Lange tijd was een koptelefoon aansluiting op de smartphone een normaal iets. Sinds HTC en Huawei de koptelefoon aansluiting in de ban hebben gedaan, sluit ook Sony zich hierbij aan. Dit betekent echter niet dat er geen gebruik meer kan worden gemaakt van een koptelefoon of oordopjes, deze functie blijft gewoon bestaan.

  • Wednesday 21 February 2018 10:55
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ