Back to Top

T-Mobile nieuws – informatie over de provider T-Mobile

Welkom bij het nieuws over de mobiele (telecom)provider T-Mobile. Hieronder vind je artikelen en berichten met nieuws en informatie over de telecomaanbieder T-Mobile. Om abonnementen van T-Mobile met toestel te vergelijken klik je hier, en voor Sim Only abonnementen van T-Mobile klik je hier.

 

T-Mobile klantenservice bellen of mailen

Ben je (bijna) klant van T-Mobile, dan heb je soms een vraag of zit je met een probleem. De T-Mobile klantenservice bellen of mailen kan elke dag. Ze hebben een 24-uurs klantenservice bereikbaarheid en bieden verschillende contactmogelijkheden. Ontdek op welke manieren dit mogelijk is.

  • Saturday 13 October 2018 11:48

Dit zijn de Nederlandse netwerken van mobiele providers

In Nederland zijn er slechts 3 netwerkbeheerders actief. Deze bepalen de dekkingen van de verschillende netwerken en het mobiel bereik. KPN, T-Mobile en Vodafone zijn de drie providers die de dienst uitmaken. Alle overige aanbieders huren het netwerk van een van deze providers. Er zit een kleine verschillen tussen deze netwerken, waardoor het wel degelijk uitmaakt bij welke provider je een mobiel abonnement afsluit.

  • Monday 26 March 2018 10:10
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ