Back to Top

De beste financiële apps voor Android – downloaden, reviews en informatie

Je vindt hier een overzicht met artikelen over de beste financiële apps voor Android, reviews, informatie en de mogelijkheid om deze financiële apps te kopen / gratis te downloaden voor je Android smartphone, tablet of pc.

 

Smartphone- versus tabletgebruik: wat kiest Nederland?

Ruim 9 op de 10 Nederlanders is in het bezit van een smartphone. De grootste merken zoals Samsung, Apple en Huawei domineren de markt. Van alle Nederlanders bezit 70% ook nog eens een tablet. Opvallend is dat de smartphone veel vaker gebruikt wordt, terwijl de tablet meer naar de achtergrond verschuift. Hiermee krijgt de smartphone een steeds belangrijkere rol in ons dagelijks leven.

  • Tuesday 20 February 2018 16:53

De musthaves voor jouw cryptomunten collectie

2017 was het jaar van de bitcoin. Waar de bitcoin in een klap omhoog schoot, daalde de koers enorm voor de kerst. De koers van de bitcoin blijft onvoorspelbaar en daarom willen we op elk moment van de dag inzicht hebben in de koers van onze bitcoin portemonnee. Maar welke app houdt jouw cryptomunt collectie veilig bij jou?

  • Tuesday 9 January 2018 10:46

De 5 leukste apps in de Google Play Store

Met apps wordt het gebruik van je smartphone een stuk leuker en eenvoudiger. Er verschijnen regelmatig nieuwe apps in de Google Play Store. We hebben de 5 leukste of meest praktische apps op een rij gezet.

  • Wednesday 13 December 2017 12:10

Cryptocurrency minen met je smartphone

Vanaf 1 november 2017 is de mobiele miner Electroneum beschikbaar. Met deze app is het mogelijk om cryptomunten te delven. Er wordt beweerd dat je gemiddeld $30 per maand aan electroneum coins verdient. De app werkt niet alleen als mining software maar tevens als electroneum wallet.

  • Monday 4 December 2017 16:25
Beste smartphone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ