Back to Top

Motorola abonnementen vergelijken en afsluiten

Een Motorola telefoon kopen met een abonnement? Vergelijk hier de goedkoopste Motorola telefoon abonnementen (voor 1 en 2 jaar) op prijs bij alle providers die een Motorola abonnement aanbieden. We tonen de beste aanbiedingen op een rij!

 

Motorola toestel met abonnement of zonder abonnement?

Wil je graag een los toestel van Motorola kopen? Of kies je liever voor een toestel met abonnement? Dat is natuurlijk een belangrijke keuze. Als je een losse telefoon koopt, kun je hierbij zelf een Sim Only abonnement uitkiezen. Dit abonnement kun je meenemen naar een nieuwe telefoon, maar je kunt ook een nieuwe simkaart halen voor je Motorola toestel. Voor veel mensen is deze vrijheid erg fijn, maar een toestel met abonnement heeft ook verschillende voordelen. Koop je een duur toestel? Zoals de nieuwste Motorola Edge telefoon? Dan is het misschien vervelend om hiervoor meteen rond de 700 euro te moeten neerleggen. In dit geval, kun je het bedrag ook betalen over de meerdere jaren met een telefoonabonnement. Het bedrag voor je toestel is dan verwerkt in de maandelijkse kosten voor je abonnement.

Motorola toestel: één- of tweejarig abonnement?

Een belangrijke keuze bij je nieuwe telefoonabonnement, is natuurlijk voor hoe lang je dit abonnement gaat afsluiten. Meestal kun je bij mobiele providers kiezen tussen een looptijd van één jaar of twee jaar. Deze keuze heeft niet alleen invloed op de lengte van je abonnement, maar ook op de prijs die je iedere maand moet betalen. Kies je voor een looptijd van twee jaar? Dan heb je veel meer tijd om het bedrag af te lossen. Daardoor betaal je veel minder per maand. Wil je een duur toestel kopen van Motorola? Zoals een smartphone uit de Edge-serie of de Razr-serie? Dan kun je misschien dus beter een tweejarig contract afsluiten. Kies je voor een abonnement van één jaar? Dan moet je na deze periode een nieuw abonnement zoeken, met een nieuw toestel.

Providers met Motorola toestellen vergelijken

Als je een abonnement wilt afsluiten, moet je natuurlijk een goede provider kiezen. Wil je een abonnement afsluiten bij Tele2, T-Mobile of KPN? Of zie je een beter contract bij Vodafone, Ben of Lebara? Vaak ligt dit aan het type abonnement dat je wilt afsluiten en de lengte hiervan, maar ook aan het Motorola model. Op deze website kun je de providers en abonnementen met elkaar vergelijken, om zo het beste en goedkoopste abonnement te kiezen.

Toestellen en telefoonlijnen van Motorola

Wil je een Motorola smartphone kopen met een abonnement erbij? Dan moet je nog een keuze gaan maken tussen de verschillende toestellen. Om jouw keuze iets makkelijker te maken, heeft Motorola verschillende series waarin zij hun nieuwe smartphones uitbrengen. Dit zijn duurdere series, met de beste technologie en onderdelen, maar ook juist goedkopere telefoonlijnen. Hieronder lees je meer over de verschillende series en wat je hiervan kunt verwachten.

De twee bekendste telefoonseries van Motorola zijn de Moto E-serie en de Moto G-serie. Telefoons in deze serie zijn niet de meest uitgebreide telefoons, maar daarom zijn deze modellen ook erg goedkoop. Telefoons uit de Moto E-serie zijn rond de 150 euro, wat voor een moderne smartphone natuurlijk erg goedkoop is. Het toestel is redelijk simpel, zonder uitgebreide functies en opties. Toch krijg je voor 150 euro een prima smartphone, met alle essentiële functies die je nodig hebt. De Moto G-serie is de beste serie van Motorola. Niet qua prestaties, snelheid en functies, maar als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding. Toestellen in de Moto G-serie zijn iets duurder dan de E-serie, meestal tussen de 200 en 300 euro. Hiervoor heb je wel meteen een goed toestel voor je geld.

Liever een wat duurder toestel? Dan kom je uit bij de Edge-serie van Motorola. De toestellen in deze serie zijn duurder. Het nieuwste toestel in deze serie, de Motorola Edge 30, is rond de 500 euro. Wil je nóg een stapje vooruit? Dan kun je ook kiezen voor de Edge 30 Pro. Verder heb je nog de One-serie en de Razr-serie. De One-serie heeft al even geen nieuwe toestellen meer gekregen. Wellicht dat hier in de toekomst weer een telefoon in uitgebracht zal worden. De Razr-serie heeft toestellen met een bijzondere functie: je kunt deze namelijk opvouwen. Wil je een futuristisch model, die je makkelijk kunt opbergen? Dan is de Motorola Razr een optie voor jou.

Overige Motorola smartphones en keuzes

Motorola telefoons hebben soms ook nog een aanduiding achter de naam. Zo zul je soms een ‘Pro’ of ‘Lite’ versie zien van een model. Hierbij is de Pro versie een duurdere, betere uitgave. De Lite versie is dan juist wat minder geavanceerd. Sommige toestellen hebben ook een 5G versie, waarmee je dus met 5G verbinding kunt maken. Een model met de aanduiding ‘Power’ achter de naam, heeft als primaire focus een langere batterijduur. Tenslotte is er ook nog de Motorola Defy. Dit toestel heeft als voornaamste functie dat deze erg sterk is. Je kunt dit toestel gaat niet snel kapot en kun je veel vaker laten vallen. Ook water en stof zal geen probleem vormen voor de werking van het toestel. Ben jij soms wat onhandig met je mobiele telefoon? Dan is dit model een ideale keuze.

Er zijn dus veel Motorola modellen om uit te kiezen. Iedere serie heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Welke hiervan de beste keuze is voor jou, is dus erg persoonlijk. Over het algemeen zijn de wat goedkopere toestellen van Motorola (De Moto E-serie, maar vooral de Moto G-serie) de beste keuze als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding. De wat duurdere toestellen van Motorola zijn meestal ook wat goedkoper dan soortgelijke modellen van concurrenten. Je kunt dus flink wat geld besparen als je kiest voor een toestel van Motorola. Ook is de Android software op Motorola telefoons vaak erg schoon, met weinig overbodige applicaties en opties. Hierdoor kan het voor velen erg fijn zijn om telefoons van Motorola te gebruiken.

Verder moet je nog denken aan het interne geheugen van het toestel. De moderne telefoons van Motorola hebben een minimale opslagcapaciteit van 64 GB. Veel van de telefoons hebben dit echter al opgevoerd naar 128 GB. Hieraan zullen de meeste gebruikers wel genoeg hebben. Gebruik jij je telefoon voor werk, of voor fotograferen en filmen in hoge kwaliteit? Dan kun je ook een wat duurder toestel kopen, met een opslag van 256 GB. De Motorola Edge 30 Pro is hier een voorbeeld van. Wil je een goedkoper toestel kopen? Dan kun je het interne geheugen hiervan natuurlijk ook vergroten door een SD kaart in je smartphone te stoppen.

> Vergelijk losse Motorola toestellen

© Copyright 2009 - 2024 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ